Just_Me Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 Щеше да се оцени повече ако я беше пуснала есента или зимата. Сега трябваше нещо весело и с летен заряд. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 Хубава песен, но грешно решено да се представи в разгара на лятото. Ще остане незабелязана. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 преди 16 часа , Thecranfan каза: След като се пускат кючеци зимата, защо да няма балади лятото? Разделите, проблемите и ядовете не спират магически юли и август. Не спират, но можем да ги тешим с песни като Докторе примерно. Или пък Запалката.. искам, искам още ДОРИ И ДА БОЛИ. Ето, пример. Деса поне клипа да беше направила някъде около морето. Изобщо тотално объркана лятна концепция от нея. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Юли 11 Report Share Публикувано Юли 11 За преди 15-20 г. не беше от значение лято ли е, за да се пусне балада... точно тогава балади ставаха най-големите хитове понякога. Просто на мен последните балади на Десислава са ми... да, приятни, мелодични, но малко мудни и си приличат. Трябва ѝ нещо по-хард, с повече тяга като "Лъжа", "Не вярвам", "Следи от сълзи", "Лудост е", "Не издържам". Иначе ми харесва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.