Emanuela.Carey Публикувано на Юли 10 Report Share Публикувано на Юли 10 Музика: Богдана Петрова Текст: Богдана Петрова Аранжимент: Християн Запрянов 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 Страхотен дует! Очакваме и другите! Преслава тази година ще има за всяка аудитория по нещо! ❤️ 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 От хубава жена се превърна в това. Поне гримьорът да я беше огледал преди да я пусне пред камера... Носиите с токчета долу са потрес... 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 ненужно, не става за кючеци и маанета. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 Турбо хитачката, евала! Ще се вият ония ми ти хора цяло лято по моретата. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 преди 20 минути, pacho каза: От хубава жена се превърна в това. Поне гримьорът да я беше огледал преди да я пусне пред камера... Носиите с токчета долу са потрес... а туй? 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 преди 10 минути, Andrew Cunanan. каза: а туй? Тая винаги ми е била като настъпен съсел! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 Нещо не ми допадна. Тя на Рени и Ивка търновските певици песента е по добра . И клипа който е мой е по добре от на Люси . 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Юли 11 Report Share Публикувано Юли 11 преди 20 часа , pacho каза: От хубава жена се превърна в това. Поне гримьорът да я беше огледал преди да я пусне пред камера... Носиите с токчета долу са потрес... Направо с Рашко са си лика-прилика. Не съм фен на фолклора, музиката е добре, пеето става. Типична песен от този жанр. Малко бие на Назад, назад моме Калино. преди 19 часа , Сцената обичам лудо каза: Тая винаги ми е била като настъпен съсел! На мен на дърта жаба-жаборана С тоя грим малко и на: 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Юли 11 Report Share Публикувано Юли 11 иска им се да са Райние във фолклора 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Юли 11 Report Share Публикувано Юли 11 Това ли е лятната и песен на Преслава тази година? 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Thecranfan Публикувано Юли 11 Report Share Публикувано Юли 11 Опасявам се, че скоро Ивелина ще е по-хубавата от двете. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.