asylum Публикувано на Юли 11 Report Share Публикувано на Юли 11 6 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Юли 11 Report Share Публикувано Юли 11 Моя пациентка, избягала от лудницата в Кърджали. Така се събличаше на двора и крещеше "Аз съм певица известна, феновете ми питат къде съм, пуснете ме!". Сприятели се с един клошар, който рови в боклука извън болницата и подозираме, че той й е помогнал да прескочи оградата. Издърва се! - Д-р Хинова 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 11 Report Share Публикувано Юли 11 Изпълнител: ДЕСИТА (Original) Ехо, ихууу..... някой каза ли нещо? А другата Десита какво е? Фалшименос ли, Ми амор? 5 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Юли 11 Report Share Публикувано Юли 11 преди 35 минути, DevilWish каза: Изпълнител: ДЕСИТА (Original) Ехо, ихууу..... някой каза ли нещо? А другата Десита какво е? Фалшименос ли, Ми амор? Тя е Kurvita Official При тая има едно S при другата SS Две Иначе тая песен е писана за Катя и Здравко от Ритон и са я дали на щерката на семейни приятели Тоя аранжимент да не е измъкнат от някой прашясал диск от 80-те? 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 11 Report Share Публикувано Юли 11 преди 4 часа , DevilWish каза: Изпълнител: ДЕСИТА (Original) Ехо, ихууу..... някой каза ли нещо? А другата Десита какво е? Фалшименос ли, Ми амор? Коя друга Десита? 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 11 Report Share Публикувано Юли 11 преди 9 минути, Lelqtian каза: Коя друга Десита? Алфа Мюзичката. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 11 Report Share Публикувано Юли 11 преди 30 минути, DevilWish каза: Алфа Мюзичката. Коя? 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 11 Report Share Публикувано Юли 11 преди 4 минути, Lelqtian каза: Коя? 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 12 Report Share Публикувано Юли 12 преди 9 часа , FolkEmpire каза: Тя е Kurvita Official При тая има едно S при другата SS Две Иначе тая песен е писана за Катя и Здравко от Ритон и са я дали на щерката на семейни приятели Тоя аранжимент да не е измъкнат от някой прашясал диск от 80-те? Много ясно, че ще я пробутат. Що за боза? Но ако бяха запазили близки отношения, можеше сега това да го пее Преслава 🤭 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 12 Report Share Публикувано Юли 12 преди 10 часа , Balkandji1 каза: Моя пациентка, избягала от лудницата в Кърджали. Така се събличаше на двора и крещеше "Аз съм певица известна, феновете ми питат къде съм, пуснете ме!". Сприятели се с един клошар, който рови в боклука извън болницата и подозираме, че той й е помогнал да прескочи оградата. Издърва се! - Д-р Хинова никакъв шанс тая безличница да има и 1 фен. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 12 Author Report Share Публикувано Юли 12 O4aKBaM pe-noqBama u Ha 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 12 Report Share Публикувано Юли 12 преди 7 часа , DevilWish каза: Не знам, не познавам такава жена. Не че това в клипа е жена. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 12 Author Report Share Публикувано Юли 12 преди 2 минути, Lelqtian каза: Не знам, не познавам такава жена. Не че това в клипа е жена. 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Юли 12 Report Share Публикувано Юли 12 Малко на Стефифешън май докарва тембъра. Талант! Завръщане на годината на Радио "Веселина"! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юли 12 Report Share Публикувано Юли 12 Не е толкова зле и клипът е приятен, но е твърде естрадна като за мен. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 Ретро Симона кекса, Лидия чипса и тази Десита трябва да се опълчат срещу Галин... То преди Галин май имаше и ретро Галин де Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 От къде се взе тази леля? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 13 Author Report Share Публикувано Юли 13 преди 47 минути, Сцената обичам лудо каза: От къде се взе тази леля? Tq nue 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 15 Author Report Share Публикувано Юли 15 От 13.07.2024 г. от 18:35, Karma93 каза: Ретро Симона кекса, Лидия чипса и тази Десита трябва да се опълчат срещу Галин... То преди Галин май имаше и ретро Галин де uMa6e u Bmopa CuMoHa Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 преди 11 часа , asylum каза: uMa6e u Bmopa CuMoHa Брях, много Симони, много нещо, но оргинала си е оргинал. Дори да не е! 33 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 Стара провиснала лелка, която не прилича на човек. Може ли при такъв козуначен корем да облечеш бански от две части, за да ти се виждат сланините свободно и да се пекат като кюфтета на грил. Анатема. Но проблемите не започват с външният вид на въпросната, а с нейното пеене, което тотално отсъства. 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.