Emanuela.Carey Публикувано на Юли 13 Report Share Публикувано на Юли 13 Music: Sandrito Danielov Arrangement: Sandrito Danielov Rec | Mix | Master : Sandrito Danielov Lyrics: Nikolay Gurmanov 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 Браво харесва ми песента пръска! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 И тоя се напъва до безобразие. Ми няма да стане, бре момче - НЯМА! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 Мария - Няма да ти дам 😮 Песента е секси! 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 малко е напълнял да идва по-често да горим калории😝 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 Химнът на потните! Отново калпав текст. Следващата... 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 преди 9 часа , fengergana каза: малко е напълнял да идва по-често да горим калории😝 затуй ли Меди така отслабна, защото го измъчваш в спалнята, по минимум 5 пъти на ден да го правите....? 4 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 Това е песента на Мария с фрази от "Дай ми лед" на Азис... Този да се отказва вече. Много си повярва да е извън Пайнер, като той и там и го нямаше никакъв. Пълно дърво. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 преди 7 минути, alisali1234 каза: Това е песента на Мария с фрази от "Дай ми лед" на Азис... Този да се отказва вече. Много си повярва да е извън Пайнер, като той и там и го нямаше никакъв. Пълно дърво. 4e moū cu e B koko6apHuka, gemo My e u Mqcmomo 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaGaBoNtIn Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 Дебел,бездарен,антипатичен… кой плаща още да ни мъчи? Искаме дует с Дончо! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 преди 28 минути, asylum каза: 4e moū cu e B koko6apHuka, gemo My e u Mqcmomo Мда, точно при всички други непласирани жрици. Линч обаче за тоя дето го е метнал че изобщо го иска, да не говорим за още!!! 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 преди 8 часа , Andrew Cunanan. каза: затуй ли Меди така отслабна, защото го измъчваш в спалнята, по минимум 5 пъти на ден да го правите....? Дума не мога да кажа като ми запуши устата,а не се и дърпам😝 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 Яка музика гаден вокал... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Thecranfan Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 От самият му дебют си го представям като продавач на царевица на Атлиман. 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.