Emanuela.Carey Публикувано на Юли 14 Report Share Публикувано на Юли 14 Новото онлайн реалити, превод от популярното световно предаване "Love Island". 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юли 14 Author Report Share Публикувано Юли 14 Тия хора от къде са ги събирали? За първи път в такова предаване мъжете да са по-зле от жените. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 Имам познат от екипа на шоуто и като му гледах сторитата си мислех че ще е нещо като Ергена само че за бедни,слепи и глухи. Явно няма да е съвсем така,но пак няма да го гледам🔫 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 ако беше създадено от @fengergana щеше да се казва :диви и еб ли ви: 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 преди 1 час , Andrew Cunanan. каза: ако беше създадено от @fengergana щеше да се казва :диви и еб ли ви: щях и да участвам, и сексът в къщата нямаше да е мираж😝 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юли 14 Author Report Share Публикувано Юли 14 преди 28 минути, fengergana каза: щях и да участвам, и сексът в къщата нямаше да е мираж😝 Теа Ди Анжелис ще те изпревари! Вече си е свалила бельото за всеки случай. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 Тъпи крокодили ... Ква е тая простотия? Това интро и музика ме върнаха в 90-те Фъфлата Фъфла БАйбе и тука ли цъфна?! Тия псевдо предавания в тубата са супер криндж преди 4 часа , Emanuela.Carey каза: Тия хора от къде са ги събирали? За първи път в такова предаване мъжете да са по-зле от жените. Кастинг на случаен принцип. Че за тия пари трудно ще се навие читав. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 Ивка, бейбе, на тухли ли е стъпила? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 преди 11 часа , FolkEmpire каза: Тъпи крокодили ... Ква е тая простотия? Това интро и музика ме върнаха в 90-те Фъфлата Фъфла БАйбе и тука ли цъфна?! Тия псевдо предавания в тубата са супер криндж Кастинг на случаен принцип. Че за тия пари трудно ще се навие читав. Ти пък. Ща се харчат и губят време за кастинг. В близкото село са хванали първите срещнати, а заглавието са го съкратили от "Диви селяни и крокодили" 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 Кой за бога е продуцент на това нещо и откъде такъв бюджет? И откъде се пръкна това, сефте го чувам...Потрес!!! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юли 15 Author Report Share Публикувано Юли 15 преди 3 часа , ANGEL каза: Кой за бога е продуцент на това нещо и откъде такъв бюджет? И откъде се пръкна това, сефте го чувам...Потрес!!! Туджаров и Неделчо от “Игри на Волята”. Обявиха го още докато течеше Ергена. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 преди 14 часа , Emanuela.Carey каза: Туджаров и Неделчо от “Игри на Волята”. Обявиха го още докато течеше Ергена. В надписите виждам само Неделчо и някъв друг. Туджаров май си е само водещ. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 преди 8 часа , ANGEL каза: В надписите виждам само Неделчо и някъв друг. Туджаров май си е само водещ. Тогава що питаш 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юли 17 Author Report Share Публикувано Юли 17 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юли 17 Author Report Share Публикувано Юли 17 Тоя дето е ходил с братовчедка си наистина прилича на Погрешен Завой Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 преди 18 часа , Emanuela.Carey каза: Тоя дето е ходил с братовчедка си наистина прилича на Погрешен Завой На мен на Маджуна ми прилича, ама то все същото де. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юли 18 Author Report Share Публикувано Юли 18 Тази Теа иначе май има някакви отклонения. Съвсем не се държи адекватно, а както и предположих ще се тресне още от първата вечер с най-мазния в къщата. После ще реве че търси истинска любов. преди 2 минути, ANGEL каза: На мен на Маджуна ми прилича, ама то все същото де. Той мяка, рускинята фъфли - изобщо не знам как се разбират като си говорят. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Когато този формат е по-интересен от Къщата на инфлуенсърите. Нали пуснах си първите епизоди и на двете. Бих гледал Диви и щастливи или както му е името. Добре, че има опция да гледаш на двойно темпо. Така загубата на мозъчни клетки е само 30 минути. Реално от първия епизод на Диви и красиви мога да кажа, че са свежарки всичките. Кастът е изключително добър като персонажи. Нещо, което не мога да кажа за конкурентния формат. После не знам как ще е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 преди 8 часа , Emanuela.Carey каза: Той мяка, рускинята фъфли - изобщо не знам как се разбират като си говорят. Питаш ли ме като ги слушам на темпо по 2? Почти нищо не хванах хахах Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юли 21 Author Report Share Публикувано Юли 21 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юли 21 Author Report Share Публикувано Юли 21 Моделчето е мега противен, не мога да го понасям. Тая Елена направо го удари в земята. Усещам че ще си тръгне сам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 искам да ме трескат поне трима от тук - Йордан, Николай и русичкия дето е с тази с очилата 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юли 22 Author Report Share Публикувано Юли 22 преди 11 часа , fengergana каза: искам да ме трескат поне трима от тук - Йордан, Николай и русичкия дето е с тази с очилата Николай? Мислех че ги харесваш по-етнически като Георги Диви & Красиви (@divi.krasivi) • Instagram photo WWW.INSTAGRAM.COM 266 likes, 12 comments - divi.krasivi on July 14, 2024: "Георги се впуска в приключението “Диви и Красиви” въпреки, че не вярва да открие любовта. Но дали любовта не идва... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 преди 49 минути, Emanuela.Carey каза: Николай? Мислех че ги харесваш по-етнически като Георги Диви & Красиви (@divi.krasivi) • Instagram photo WWW.INSTAGRAM.COM 266 likes, 12 comments - divi.krasivi on July 14, 2024: "Георги се впуска в приключението “Диви и Красиви” въпреки, че не вярва да открие любовта. Но дали любовта не идва... този не са го давали много и го пропуснах нека заповяда у нас довечера 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 Той Георги май е най-адекватен от всичките и затова не може да намери общ език с нито един от тях. Йоан изглежда добряга, но доволно глупав и той. Всичко останало чупи тъпометъра начело с Теа и Симеон. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.