Emanuela.Carey Публикувано на Юли 18 Report Share Публикувано на Юли 18 Музика - Don Genove Аранжимент - DIAMOND BEAT PRODUCTION Текст - DIAMOND , Николай Гурманов , Теди Александрова KEYBOARD- SANDRITO 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Без думи съм! Какво се случва с жанра? Какво е това? 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юли 18 Author Report Share Публикувано Юли 18 Тия американски къщи явно са новия хангар от “Големи Думи”. Всички ще се изредят да снимат клипове. Детето разваля песента, не мога да я приема дори като майтапчийска цигания. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Звучи като хит. Весела е. Сигурно ще се забележи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Ейй това е ужасно.... И пак кавър... Оригинал - Printesa De Aur - Uita Te La Mine 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Абе става 😁 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Неадекватно,слабо и абсурдно. Флоп. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Коцьо като запее все едно е друга песен ... Не ме кефи. Оригинала по добре ... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Томас е само един! И какво е това лапенце което вие? А то било мъжко цигле? Звучеше на женско... Много противно чаве. Иначе музиката типично Пашева бива. преди 1 час , Emanuela.Carey каза: Тия американски къщи явно са новия хангар от “Големи Думи”. Всички ще се изредят да снимат клипове. Детето разваля песента, не мога да я приема дори като майтапчийска цигания. Сигурно са новите декори на Бояна Филм Център. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Допадна ми, даже Кокаин ми е излишен... Лапето е български Юнут Черчел ли как там се произнасяше, бая глас. Това в румъния беше хит. Добре съм изненадан, браво. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Едно дете пее за кралици и ходи по г.за на една дето и лицето и не показаха. Просто ще се разплача ... от смях. Коцко пък с тия жестове и циркове е вече до болка противен! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 преди 5 часа , Emanuela.Carey каза: Тия американски къщи явно са новия хангар от “Големи Думи”. Всички ще се изредят да снимат клипове. Детето разваля песента, не мога да я приема дори като майтапчийска цигания. ХИТ РАЙНА - ГОЛЕМИ ДУМИ 1 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Вокалите на хлапето правят песента. Коцио е излишен. Не го усещам като някакъв топ хит. Но сигурно ще му засилят трафика. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Thecranfan Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Дете пищи, Константин ръкомаха, синтезатор гърми - не знаеш песен ли е или атентат. 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 Клипа напомня на това 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 От 18.07.2024 г. от 17:35, DevilWish каза: Без думи съм! Какво се случва с жанра? Какво е това? Я я пак 💀 От 18.07.2024 г. от 22:51, meleto каза: Вокалите на хлапето правят песента. Коцио е излишен. Не го усещам като някакъв топ хит. Но сигурно ще му засилят трафика. 2 месеца по късно 13 млн. Хитът на лятото и годината 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 преди 1 минута, FikLena каза: Я я пак 💀 2 месеца по късно 13 млн. Не съм казвал, че няма да е хит. В шок съм заради момчето. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.