Emanuela.Carey Публикувано на Юли 24 Report Share Публикувано на Юли 24 музика: Кости Йонита, Джордан аранжимент: Кости Йонита текст: Патър Петров, Васил Траненски запис,инструменти (keyboard): студио Деян Асенов 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юли 24 Author Report Share Публикувано Юли 24 Очаквано от Кости нищо интересно. Куплетите са зле като текст. Припева има шанс да се завърти в Тикток. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 Не, Джордан изпадна директно. Време е да свали хонорара. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 На мен ми харесва! Припевът е избухващ. Аз пък мисля, че и с тази песен ще му се получи! Да видим! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 Има елемент на зарибявка, но ми се струва дооста по-слабо от последните му тотални хитове. Това ще стане хит покрай някаква инерция евентуално. И тази песен и "Зиг-заг" са адски мудни, не знам с кой акъл ги правят такива. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 Когато ти се получи голям успех с едно и също звучене на 2-3 песни, това не значи че вече всяка следваща трябва да ти бъде пак такава, говоря за тематика. Ще хване инерцията от предни хитове, но ще мине и замине набързо. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bunn Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 Пак същата тематика и отново претоплена манджа от Кости... Тази песен ще мине и замине по-бързо и от Къртиш. Има шанс да се завърти покрай Тик ток, но е време да разнообрази малко. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 Липсва ми, когато изпълнителите не правеха песни за ТикТок 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 Бом бом а ле ле лей чики чики раки трак трак 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 Не знам какво очаква Джордан от тази песен която е мега скучна да не кажа т.па...💩 По добре да си пуска песни като Къртиш и К'ъв съм як това се слуша и му отива. Истината е че Джордан трябва да си работи с маестро Д.Ганев Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Crimson Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 Моето мнение: Мелодията ми хареса доста, беше различна, но нямаше едно с едно и това може да не се хареса на доста хора. Видеото..... ме удиви. Не hate-я или подобни, но си има gay vibes според мен, както и, или тежък грим, или тежки филтри в някои сцени. Гласът му на места сякаш отива в женски/високи тоналности (??), в смисъл става доста писклив - нямам идея как да го нарека това, казах го като интересно наблюдение, а не конкретно хубаво/лошо нещо или забележка. Текстът е интригуващ, както пише по-горе куплетите са слаби, припевът е игрив, ритмичен. Не мога да напиша литературен анализ върху него, изследвайки го като произведение, както бих написал за текстове на песни на кралица Емануела. Аз, ако остана заради нещо с тази песен, то би било заради музиката => по-скоро да си извадя инструментала с някой инструмент (tool) и толкова хаха. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юли 24 Author Report Share Публикувано Юли 24 На някои места доста напомня на Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 Доста слабичко,да си стои при Ганев. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 Ckyka ma ce nyka 3 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 Отврат. Това е по-слабо и от предните му. Страхотен претендент за бърз флоп. Просто да спрат с клишетата и с кости. И без друго Джордан никога не е бил име. Уцели 2 хита миналата година и дотам. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 Форумните експерти пак се изказахте неподготвени. Първият многомилионен голям летен хит е това категорично. Тук умишлено изключвам песните на Галена, заради специфичната концепция на албума. 2 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Crimson Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Забелязах нещо любопитно за финалната музикална пауза, където сред музиката все едно почва припева "Рою бом, бом бом.....", спира почти веднага, музиката върви и накрая свършва с "нещата мръсни". Във въпросната музика по средата може да се помести самия припев. Намерих го за доста яко нещо това. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Текстът е пълен леш! Музиката става, ще звучи добре в клуб с бас. Фразичките с тънкото гласче вървяха преди години, сега нещо не ми се вързват. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaGaBoNtIn Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Музиката ме кефи,но текстът е прекалено изтъркан и пят… май Джуджа няма да види скоро пак голям хит… Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 (редактирано) Ужасно! Кости отдавна е много зле и не знам на какво отгоре взима високи цени. Годината не е 2010. Някакви цигано - румънски бози. Иначе като режисура видеото хич не е лошо. Джордан е като папагал с тези кичозни дрехи, с две думи, ужасно слабо,. Но циганите по махалите може и да го харесат. Редактирано Юли 25 от Jake 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 преди 17 часа , meleto каза: Отврат. Това е по-слабо и от предните му. Страхотен претендент за бърз флоп. Просто да спрат с клишетата и с кости. И без друго Джордан никога не е бил име. Уцели 2 хита миналата година и дотам. Точно той е славен за човека без слаба песен😃😃😃 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Thecranfan Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Ниво "Лока, Лока". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Crimson Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 Малко преди (предполагам мениджъра) да изтрие всички негативни коментари. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 Кости Форца ама всичко минало през Тенекията... Флегматична леко като Зиг-Заг на Галош. Напомня ми и на Мачкай чаршафите там кво беше.. Ужасна песен. Периода му с песни от Боби Павлов с малки изключения и Пашев май се завръща този път с Костьо Не на всеки му отива даден композитор като Цоцко. Той можеше да направи хит и на най-бездарното същество. Тук имаме световен хитмейкър, певец с глас и пак нищо не се е получило. Трябва да разнообразяват с композиторите, не само Ганев, Асенов и Костьо. Има още поне 5-тима наши от които могат да изкарат читави песни. Даже май последните месеци Ганев е в почивка защото излизат малко, ако не никакви песни от него. Асенов в момента бълва само и то никак не му се получава. То кога му се е получавало... Те за това си създават такъв имидж на лесния жанр, щото пускат песни да отбият номер за да имат нова и да ги викат на участия за новите хонорарчета и да се глезят после с лесно изкарани пари. Няма никой който да размърда жанра и да експериментира и го последват всички. Напротив стоят си на едно място в еднаквия ритъм и кавъри и това е. Ако не правеха песни за пари и по настояване, а от сърце и душа както пееша Дора щяха да са други нещата според мен. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юли 26 Author Report Share Публикувано Юли 26 Определено засега върви по-зле от предните му песни… 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.