FolkEmpire Публикувано на Юли 26 Report Share Публикувано на Юли 26 Нека да постваме неуместните коментари на разни лели, баби, стринки във фейса и други социални мрежи и да им се посмеем За Невена Цонева - И богинята Виолета каза: Тук виждаме как девойката определя кое трябва и кое не за певицата. Държаща й сметка за това какво трябва да прави и на кого да целува ръка НО, неграмотна девойка. В линка по долу се виждат още куп идиотски коментари, как и на кого трябва да благодари Невена и защо Брат пусни един зомби вирус по BG ALERT и да се приключва с тия баби и лели Линк към поста на певицата Nevena Tsoneva / Невена Цонева WWW.FACEBOOK.COM Благодарна съм за всеки един ден от живота си, за всяка една минута, прекарана със семейството ми, за всеки човек, с когото сме пресекли пътищата си. Всеки ден е магия, всеки ден животът ни дава шанс... 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Юли 26 Author Report Share Публикувано Юли 26 Мъж изразяващ лъските си към Кама Kamelia WWW.FACEBOOK.COM Здравейте,мили мои❤️ От много време не пуснах самостоятелна песен. Сега,в разгара на лятото реших, да ви зарадвам с една песен за парти🔊🔊🔊 Надявам се , да ви допадне, да купонясвате и да създавате... 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Юли 26 Author Report Share Публикувано Юли 26 Ооо дааа, каква ли щеше да е Деса в попа Мария Илиева 2? Деси Добрева 2? Ах тези овце, обичащи да са в кожата на известните и да си представят какво би било, ако са те Всеки иска да контролира Матрицата, ама не всеки може Това да не ти е The Sims. Нии дуумай! А аз си мислех, че е от кварталната железария Ауу сега се отвръщавам и си пъхам двата пръста и до WC-то като чуя чалга аууу Кат ти пусна Уникален, идеален, ти в с-кса просто си брутален ще ЗАусетиш Десислава - Забрави за мен (2004) | МНОГО ОБИЧАМ ТАЗИ ПЕСЕН!... WWW.FACEBOOK.COM МНОГО ОБИЧАМ ТАЗИ ПЕСЕН! ДЕСИСЛАВА - "ЗАБРАВИ ЗА МЕН"❤ Забрави за мен, забрави щастливите дни! Забрави за мен, колко те обичах забрави! Без вина рани... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Септември 4 Author Report Share Публикувано Септември 4 Nevena Tsoneva / Невена Цонева WWW.FACEBOOK.COM Здравейте, приятели. ☀️ ☀️☀️ Аз и Венелин Венков имаме удоволствието да ви съобщим, че тръгваме на турне с Баш Бенд в състав Невена Цонева - вокал Христо Нейчев - китари Любомир Иванов - клавишни... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.