Jump to content

Поп фолк скандали (август 2024)

Препоръчани коментари

преди 6 часа , BaGaBoNtIn каза:

“Старата ни песен” звучи брутално… нямам търпение да в чуя цялата. Другата също ми бие на хит, май най добре да пусне и двете наистина…❤️

"Нищо" ми звучи като старите й песни. Напомня ми на "Добрини"

Сподели в други сайтове

преди 1 час , Emanuela.Carey каза:

Стефани от Дързост и Красота изглежда страхотно

IMG-6681.jpg

Стефани от "Дързост и красота", ако беше изч*кала всички интимни партньори на Брук поне по веднъж.

• Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 3 часа , GSA каза:

Хайде мами да избухне с нов хит вече септември най-късно. 

Колко ме е яд, че така флопна. :(

едвали ще пусне ново парче толкова скоро след последното. 

• Like 2
Сподели в други сайтове

Таня Боева имаше страхотни песни, но наистина обикаля от години студията и все се "завръща" и говори за бившия си мъж, просто едно и също....

Кали пък ми е една от най-неприятните личности в чалгата. Злобна, грозна, оскъдни гласови данни, но мега самочувствие и наглост.  Дървен философ.

Наистина ми омръзна разни чалгарки да се жалват от "системата" и да обвиняват всеки за това, че нямат участия и песните и клипове били скъпи.  Едно време така всеки неуспял плюеше по Пайнер, те били монопол, не ги лансирали и заради тях не били успешни. Ето, Пайнер умря, но същите имена пак са в десета глуха..

Ако си хитов или желан ще те поканят на участие, няма значение Сашки, Машки и т.н Младата публика която ходи по клубове не иска да гледа 50 годишни лели, искат нови, свежи имена, това е нормално.  За старите има съботи по селата и кръчми, ето Рени, не мрънка и постоянно е на участия по такива места. 

• Like 2
Сподели в други сайтове

Преси иначе доста стабилно ги обяви - 27К лайка за Старата ни песен в инстаграм, и над 40К в тикток. Другата също се движи силно, само в Иг има 17К, а тикток 44К. Да ги беше пуснала направо днес. 

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 35 минути, xroflx9 каза:

И не си ме извикала?!? Никаква приятелка не си! Мъж да не видиш дано!

Мъже да вижда, но никой от тях да не успее да се възбуди от нея. Амен.

• Haha 1
  • Love 1
  • drunk 1
Сподели в други сайтове

В Кавали Китен сме, чакаме Преслава, утре подробно ще напиша на кое най-много се е избухвало, кой изпълнител най-много се е пускал и коя песен е въртяна повече от 1 път! После следват Емануела и Галена…

• Like 2
Сподели в други сайтове

ОКАДАР - това е песента, цялата дискотека направо избухна, на припева като запее Емануела всичко се тресе, до момента “Жалко” на Галена имаше сравнително избухване, но такова при Дамян и Емануела друго няма засега…

• Like 2
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 36 минути, DanielPiliov каза:

ОКАДАР - това е песента, цялата дискотека направо избухна, на припева като запее Емануела всичко се тресе, до момента “Жалко” на Галена имаше сравнително избухване, но такова при Дамян и Емануела друго няма засега…

Мда, очаквано.  Какво означава избухване? 5 човека пеят? 50 човека се кълчат или? И какво е сравнително избухване :D 

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 11 минути, meleto каза:

Мда, очаквано.  Какво означава избухване? 5 човека пеят? 50 човека се кълчат или? И какво е сравнително избухване :D 

Цялата дискотека викаше на пълен глас, в момента вече пее Преслава, засега най-голямо избухване има на Спомени, всички я знаят и се кефят яко…

• Like 2
Сподели в други сайтове

Равносметка:

Най-голямо избухване - Окадар, Мой си мерак, Улицата, Водка с утеха, Спомени, Лъжа е, Моето слабо място

Най-пускан изпълнител - Галена - Ток по тялото, Жалко, По по по, Играй, Delta force, Зиг заг

Песен въртяна повече от 1 път - Окадар

• Like 3
Сподели в други сайтове

• DevilWish unpinned and locked this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...