Andrew Cunanan. Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 преди 30 минути, meleto каза: Тия двете от един автор ли са? Не знам защо ми звучат като клонинги една на друга. Да, от Николай Пашев, но песента на Кали излиза 3 месеца преди тази на Теодор. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 преди 1 час, meleto каза: Тия двете от един автор ли са? Не знам защо ми звучат като клонинги една на друга. Пашев винаги като уцели някоя хитова мелодия я рециклира 1 към 1 с други изпълнители 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 @GSAмами вчера е пяла Гасне пламък, това май отдавна не се е случвало 5 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 преди 3 часа , Andrew Cunanan. каза: Коментирайте броя на публиката... или по-скоро как Селина е единственият посетител на собственото си участие ☠️ Публиката е зад огражденията, тоест и зад човека, който снима. Същото и с Дебора, някой бе качил тия дни подобно видео. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 преди 2 минути, Just_Me каза: Публиката е зад огражденията, тоест и зад човека, който снима. Същото и с Дебора, някой бе качил тия дни подобно видео. "Публиката" са тримата ѝ роднини, неотказали се от нея посредством Държавния вестник, и заставени чрез съдебна заповед да изтърпят това изтезание - Селтуна да им квичи на живо, без ефекти и аутотюн 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 Има нещо поетично в това Selina Megastar да пее на къра, където хората си пасат козите и кравите. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 Нещо сте нарочили Селинчето ми се струва. Внимавайте,че да не полудявам и да ви schupa glavite. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 преди 21 часа , Andrew Cunanan. каза: @Balkandji1 мнение за този скандален хит? Буквално първият дис трак в чалгата! Това за Ивена ли е? Заради песента за черното бельо? 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 преди 19 часа , Emanuela.Carey каза: Гледам лайв от някакво участие на Райнуш. Едно цигане се качи на сцената да се снимат и тя го отпрати: “Стига толко снимки сега! После ще се снимам.” Нов ден, нов факс от пилето... 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 преди 21 часа , Andrew Cunanan. каза: Буквално първият дис трак в чалгата! Този май е първия (макар и да не е насочен към никоя конкретно) 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 Според мен най-доброто решение, което трябва да направи Преслава, е да пусне “Нищо” до края на август/средата на септември. Октомври да пускат дуета с Галена, който ще гръмне! Преди концерта да обяви албум и максимум седмица след концерта да пусне най-голямата соло хитачка. Декември да завърши с няколко нови пълнежа и да пуска албума❤️ 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 От 2.08.2024 г. от 18:57, DanielPiliov каза: Реално: Флоп - Мълчете си Популярна песен - Горчиви истини, Балканско за разкош Сезонен хит - В твоето легло, От утре, Да ѝ приседне Голям хит - Сладкото зло, Мангава тут, Спомени Мега хит - Улицата @Willyще се кефя, ако направиш подобно с Галена, ако ти се занимава😁 Скучно ми е, айде ще направя и за Галена. (Това е от 2021 насам) Флоп - Мъко моя Популярна песен - Честит рожден ден, Сезонен хит - Тръпката, Горчиво, Абракадабра Голям хит - Скандал, Еуфория, Името ти Мега хит - Къде беше ти, Ти не си за мен, А+Г=ВНЛ, Welcome to Bulgaria, По по по, Не си ме давай 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 преди 5 часа , Emanuela.Carey каза: Пашев винаги като уцели някоя хитова мелодия я рециклира 1 към 1 с други изпълнители То да беше само той... Всички почти го правят тоя номер. Но певиците по-скоро си ги искат като тях да звучат и те им правят копия Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 преди 32 минути, DanielPiliov каза: Скучно ми е, айде ще направя и за Галена. (Това е от 2021 насам) Флоп - Мъко моя Популярна песен - Честит рожден ден, Сезонен хит - Тръпката, Горчиво, Абракадабра Голям хит - Скандал, Еуфория, Името ти Мега хит - Къде беше ти, Ти не си за мен, А+Г=ВНЛ, Welcome to Bulgaria, По по по, Не си ме давай С какво Мъко моя е под Балканско за разкош и Горчиви истини като ги е минала и двете по гледания за кратко време, а дори е балада 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 преди 4 минути, Danger. каза: С какво Мъко моя е под Балканско за разкош и Горчиви истини като ги е минала и двете по гледания за кратко време, а дори е балада Прав си, еми Галена няма флопове😂 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 I don't wanna go, i don't wanna go-go.. Е-аси яката песен Ганев да се сети най-накрая да вкара английски вокали, а не виещи мангасари и мазни отсвири. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 преди 2 часа , xroflx9 каза: Нещо сте нарочили Селинчето ми се струва. Внимавайте,че да не полудявам и да ви schupa glavite. 🤪💓 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 преди 10 минути, Danger. каза: С какво Мъко моя е под Балканско за разкош и Горчиви истини като ги е минала и двете по гледания за кратко време, а дори е балада С това, че Галена помпа като луда дори флоповете си, а Преслава просто се нагълтва с хапчета под душа и оставя флоповете съвсем да угаснат с 360k за 3 дена... 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 преди 5 минути, SG каза: С това, че Галена помпа като луда дори флоповете си, а Преслава просто се нагълтва с хапчета под душа и оставя флоповете съвсем да угаснат с 360k за 3 дена... Какво пък е помпала Галена? Я дай пример... Едно и също повтаряш от 1-2 години, а не даде едно конкретно доказателство. Ако беше така въпросните "флопове" щяха да имат доста повече гледания, поне с няколко милиона отгоре. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 Аз ли съм единствената на която "Старата ни песен" ми харесва? 😁 Вярно е, че не е нещо уау, но не е толкова лоша и скучна колкото я изкарвате. Просто трябваше за лятото да заложи на друго звучене. Примерно нещо като "Пиян". 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 преди 2 часа , xroflx9 каза: Нещо сте нарочили Селинчето ми се струва. Внимавайте,че да не полудявам и да ви schupa glavite. Докато ти се пънеш да защитаваш тая простакеса тук, аз крада мъжа ти по примера на: 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 преди 8 минути, Stela каза: Аз ли съм единствената на която "Старата ни песен" ми харесва? 😁 Вярно е, че не е нещо уау, но не е толкова лоша и скучна колкото я изкарвате. Просто трябваше за лятото да заложи на друго звучене. Примерно нещо като "Пиян". На мен много ми харесва. Заразлика от бозата "Сладкото зло", която издигате тук в култ. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза: На мен много ми харесва. Заразлика от бозата "Сладкото зло", която издигате тук в култ. Аз никога не съм я издигала в култ, нито пък съм я харесвала. Не може обаче да се отрече, че си беше хит. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 В последните 2 години от песните на Кости само от тея 2-те става ч*п за зеле, всичко останало е тотален леш: 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 преди 51 минути, FolkEmpire каза: I don't wanna go, i don't wanna go-go.. Е-аси яката песен Ганев да се сети най-накрая да вкара английски вокали, а не виещи мангасари и мазни отсвири. Това поръчват клиентите му. Но се надявам след песента на Сиана да започнат да искат и те такива песни. Въпреки че в момента се търси точно макс циганията и мазното. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари