fengergana Публикувано Август 7 Report Share Публикувано Август 7 преди 39 минути, Emanuela.Carey каза: Свиреп светски скандал! Спипали Русата Златка и мъжа на Преслава да се натискат в Гърция (СНИМКИ) - Vijti.com VIJTI.COM Свиреп светски скандал! Спипали Русата Златка и мъжа на Преслава да се натискат в Гърция (СНИМКИ) не беше Златка,а бях аз с женски дрехи, защото той така ме пожела 3 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 7 Report Share Публикувано Август 7 преди 6 минути, fengergana каза: не беше Златка,а бях аз с женски дрехи, защото той така ме пожела от името на Преси кармата ще отмъсти 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Август 7 Report Share Публикувано Август 7 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано Август 7 Report Share Публикувано Август 7 преди 1 час, Emanuela.Carey каза: Свиреп светски скандал! Спипали Русата Златка и мъжа на Преслава да се натискат в Гърция (СНИМКИ) - Vijti.com VIJTI.COM Свиреп светски скандал! Спипали Русата Златка и мъжа на Преслава да се натискат в Гърция (СНИМКИ) 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Август 7 Report Share Публикувано Август 7 Вече тагнах @fengergana и @Emanuela.Carey . Нямам търпение да спечелим! Andrea (@andreabulgaria) • Instagram photo WWW.INSTAGRAM.COM 821 likes, 244 comments - andreabulgaria on August 7, 2024: "🌟GIVEAWAY🌟 Винил “Повече от думи” 💿 За да получиш своя подарък, винила “Повече от... 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Август 7 Report Share Публикувано Август 7 Златка има църковен брак с Павел, така че в Божийте очи му е законна съпруга! 2 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Август 7 Report Share Публикувано Август 7 преди 2 минути, xroflx9 каза: Вече тагнах @fengergana и @Emanuela.Carey . Нямам търпение да спечелим! Andrea (@andreabulgaria) • Instagram photo WWW.INSTAGRAM.COM 821 likes, 244 comments - andreabulgaria on August 7, 2024: "🌟GIVEAWAY🌟 Винил “Повече от думи” 💿 За да получиш своя подарък, винила “Повече от... Не е могла да ги продаде и ги подарява ♥️ 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Август 7 Report Share Публикувано Август 7 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
YanitsaFan Публикувано Август 7 Report Share Публикувано Август 7 TikTok - Make Your Day VM.TIKTOK.COM ❤️ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Август 7 Author Report Share Публикувано Август 7 Е, поне Яница има един фен, не е малко. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Август 7 Report Share Публикувано Август 7 преди 16 минути, meleto каза: Е, поне Яница има един фен, не е малко. Не е един, доста са! 😘 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Август 7 Author Report Share Публикувано Август 7 преди 1 час, Jouey каза: Не е един, доста са! 😘 Да ги преброим. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Август 8 Report Share Публикувано Август 8 преди 6 часа , meleto каза: Да ги преброим. Със сигурност са повече от тези на Графа. 3 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
YanitsaFan Публикувано Август 8 Report Share Публикувано Август 8 преди 6 часа , meleto каза: Да ги преброим. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Август 8 Report Share Публикувано Август 8 преди 7 часа , meleto каза: Да ги преброим. Ние с @xroflx9 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано Август 8 Report Share Публикувано Август 8 Преславаа, Преславааа ще те убия🙃 Припев: АКО НЯКОЙ ПИТА, КАКВО Е ТЯ ЗА МЕН!? ЩЕ МУ КАЖА “НИЩО“, ЕЙ, ТАКА БЕЗПАРДОННО! И НЯМА ДА ИЗЛЪЖА - ТЯ СИ Е ЧУЖДА, НЕ МИСЛИШ ЛИ!? ЗА МЕН НАИСТИНА Е НИЩО, НО ЗА СЪРЦЕТО МИ Е ВСИЧКО! 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Август 8 Report Share Публикувано Август 8 преди 30 минути, DanielPiliov каза: Преславаа, Преславааа ще те убия🙃 Припев: АКО НЯКОЙ ПИТА, КАКВО Е ТЯ ЗА МЕН!? ЩЕ МУ КАЖА “НИЩО“, ЕЙ, ТАКА БЕЗПАРДОННО! И НЯМА ДА ИЗЛЪЖА - ТЯ СИ Е ЧУЖДА, НЕ МИСЛИШ ЛИ!? ЗА МЕН НАИСТИНА Е НИЩО, НО ЗА СЪРЦЕТО МИ Е ВСИЧКО! Това се коментираше в Тикток още като пусна тийзъра. В случая е виновна Мавродиева. Горкото Преси - и двете песни чопнати от други. Не случи на екипи този път. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Август 8 Report Share Публикувано Август 8 преди 13 часа , Gerganafen каза: "Отиде брака" Чий точно. Лиса се е виждала в булчинска рокля само за фотосесия. А Счета и други подготвят банкет 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Август 8 Author Report Share Публикувано Август 8 преди 5 часа , Jouey каза: Със сигурност са повече от тези на Графа. Като ЯнЕца направи концерт в зала 3 на НДК ми се хвали. Зала 3, не зала 1 хаха Графа прави самостоятелни концеерти, събра 20к души, а Яне разтрива боцки в дискотеките на пълен плейбек и едва ли аудиторията дори я забелязва. Тя и в сборни концерти не е виждла 20к. хахах От клипчето по-горе видяхме, че единственото, което я различва от танцьорките е микрофонът, който държи с неясна цел. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Август 8 Report Share Публикувано Август 8 Когато Графа има такъв хит или успее да направи народен мегахит тогава може да се обаждаш. Всъщност той се пробва за хит с песен с фолклорни мотиви,но резултата е плачевен -750к за година🤡 Въобще ролята ти от близо година на мрънкаща и досадна свекърва вече ми е много натоварваща и сериозно обмислям идеята да те блокирам. 1 1 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Август 8 Author Report Share Публикувано Август 8 преди 17 минути, xroflx9 каза: Когато Графа има такъв хит или успее да направи народен мегахит тогава може да се обаждаш. Всъщност той се пробва за хит с песен с фолклорни мотиви,но резултата е плачевен -750к за година🤡 Въобще ролята ти от близо година на мрънкаща и досадна свекърва вече ми е много натоварваща и сериозно обмислям идеята да те блокирам. Ролята ми е супер. И ми е все тая за твоите затруднения ххх Обикновено се товарят тези, които са осъзнали реалността и нямат доводи. Да, Графиньо няма хит от последните 5-10 години и кво от това? Като гледам Янеца заби с под 2 млн на последната си боза. А това за чалгата е същото като 750к в попа. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Август 8 Report Share Публикувано Август 8 преди 4 минути, meleto каза: Ролята ми е супер. И ми е все тая за твоите затруднения ххх Обикновено се товарят тези, които са осъзнали реалността и нямат доводи. Да, Графиньо няма хит от последните 5-10 години и кво от това? Като гледам Янеца заби с под 2 млн на последната си боза. А това за чалгата е същото като 750к в попа. Не,просто обичам да си живея живота без напрежонка. А твоето постоянно тролене по Галена,Емануела и Яница ме натоварва,тъй като въртиш една и съща плоча постоянно. Енергиен вампир. В нов канал-толкова. Следващите й ще имат повече 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
YanitsaFan Публикувано Август 8 Report Share Публикувано Август 8 преди 39 минути, meleto каза: Като ЯнЕца направи концерт в зала 3 на НДК ми се хвали. Зала 3, не зала 1 хаха Графа прави самостоятелни концеерти, събра 20к души, а Яне разтрива боцки в дискотеките на пълен плейбек и едва ли аудиторията дори я забелязва. Тя и в сборни концерти не е виждла 20к. хахах От клипчето по-горе видяхме, че единственото, което я различва от танцьорките е микрофонът, който държи с неясна цел. TikTok - Make Your Day VM.TIKTOK.COM Пълен плейбек? Мисля, че е достатъчно да погледнеш концертите на Пайнер😄 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Август 8 Report Share Публикувано Август 8 И също така, Яница никога не би излязла на среща с Графа 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Август 8 Report Share Публикувано Август 8 Снощи надувах тази песен, манифестирал съм Яница да е в центъра на скандала днес! 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари