Jump to content

Поп фолк скандали (август 2024)

Препоръчани коментари

Току що, DanielPiliov каза:

Излезе, ХИТ

Видях, песента е хит, но клипът е ниво Соня Немска 2008ма. Бързо да зарязва Люси и да потърси пак Торекс или Рик за следващите клипове.

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, DanielPiliov каза:

Излезе, ХИТ

Разхубави се. Напълняла ли е, не знам. Песента е трагична. По-зле и от предната. Казах ви да не възлагате надежди.

• Dislike 1
Сподели в други сайтове

преди 10 минути, DanielPiliov каза:

Излезе, ХИТ

Брутално! Има звученето на "Зле разпределени" според мен. По-денс е. Изпяването много ни заблуди. Тази е по-яката! ❤️ 
П.С. Да, нещо между "Зле разпределени" и "Живей"! 😮 

• Like 2
image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

преди 6 минути, DevilWish каза:

Брутално! Има звученето на "Зле разпределени" според мен. По-денс е. Изпяването много ни заблуди. Тази е по-яката! ❤️ 
П.С. Да, нещо между "Зле разпределени" и "Живей"! 😮 

Тотално демоде, ако питаш мен. Не вярвам да бъде хит. Дори не звучи толкова кечи като Зле разпределени.

• Like 2
  • Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, meleto каза:

Тотално демоде, ако питаш мен. Не вярвам да бъде хит. Дори не звучи толкова кечи като Зле разпределени.

Точно ретрото е на мода в момента. Търсила е звучене на стари песни. Ще видим дали тази ще се възприеме. Лично на мен тя много ми хареса, другата не е моето.

• Like 4
image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

преди 2 часа , meleto каза:

Подводница гръмна в нов канал. Не я оправдавай изобщо.

Сравняваш ябълки с круши. Сипвай беше сезонно хитче за 2 седмици,а Подводница топ самостоятелен хит. Ти да не си мислиш че 8,8 милиона са реалните гледания на хит от ранга на Подводница? Към днешна дата сигурно щеше да има 20 милиона ако всичко беше наред. Гледанията на Яница също са малко при положение че имаше отзвук и в Сърбия,и имаше някакъв скандал с К-поп певачка.

преди 47 минути, fengergana каза:

@xroflx9

всичките ми мъже започват с А - Антонио, А. Робов,Адам, Андон ,Аемрах, Ахристо Ваташки😗

+ Axroflx9😏😝

• Like 2
  • Kiss 1
Сподели в други сайтове

преди 10 часа , Jouey каза:

Със сигурност са повече от тези на Графа. 

Всяко число е повече от 0, колкото са феновете на Гафа. 😘 

• Like 4
Сподели в други сайтове

преди 4 часа , xroflx9 каза:

Когато Графа има такъв хит или успее да направи народен мегахит тогава може да се обаждаш. Всъщност той се пробва за хит с песен с фолклорни мотиви,но резултата е плачевен -750к за година🤡 Въобще ролята ти от близо година на мрънкаща и досадна свекърва вече ми е много натоварваща и сериозно обмислям идеята да те блокирам.

+ когато някой от съседна държава направи песен на Гафа и стане балкански хит

• Like 1
  • Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Andrew Cunanan. каза:

+ когато някой от съседна държава направи песен на Гафа и стане балкански хит

Когато музиката е на Яница, тогава настръхвай. Графа е написал 99% от музиката си и има поне 10 шлагера. Яна разполага с чифт боски, ботокс и кръчмарски хитове, които времето е изтрило с 2-3 изключения. И реална кариера като име в топ 10 под 5 години. 

• Haha 1
Сподели в други сайтове

Току що, meleto каза:

Когато музиката е на Яница, тогава настръхвай.

Графа е флоп, приеми го най-сетне!

• Like 4
Сподели в други сайтове

преди 1 час, fengergana каза:

@xroflx9

всичките ми мъже започват с А - Антонио, А. Робов,Адам, Андон ,Аемрах, Ахристо Ваташки😗

и този?
878fd94b25b7.jpg

• Like 1
  • Haha 3
  • drunk 1
  • Casper 2
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, meleto каза:

Графа е написал 99% от музиката си и има поне 10 шлагера.

"Шлагер" вече като синоним на песен, която само Мелето знае, ли се използва? 🤡
Хубаво, че Гафа, макар и в предпенсионна възраст, най-сетне, след 30 години кански мъки, се е научил на четмно и писмо. Циганите по-бързо усвояват, а и са по-надарени и добре пеещи от Гафчето.

• Like 1
  • Haha 2
Сподели в други сайтове

Гафчето го видяхме в новото поприще,което очевидно му се отдава по-добре от музиката,а именно - чистач на паркове. Вече нарочно ще си оставям боклуците по парковете,за да не скучае Графа.

• Like 2
  • Haha 2
Сподели в други сайтове

Графа ще е в национален ефир цяла есен, нали знаете! От сега ви подготвям. Янето ще гледа най-рейтинговото предаване и само ще си мечтае да седне в стола на треньорите в Гласът.

• disgusting 1
Сподели в други сайтове

преди 1 час, meleto каза:

Разхубави се. Напълняла ли е, не знам. Песента е трагична. По-зле и от предната. Казах ви да не възлагате надежди.

Напротив, тази е доста по-добре от предната. Тук вече може би нацели хит. Има лятно звучене и е лека и приятна песен. 

• Like 3
Сподели в други сайтове

Току що, Stela каза:

Напротив, тази е доста по-добре от предната. Тук вече може би нацели хит. Има лятно звучене и е лека и приятна песен. 

Ау, какви сте долни Жаленините. Как умишлено залъгвате аудиторията, че това било хит, за да изпъкне вашата. :D 

• Haha 3
  • disgusting 1
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, meleto каза:

Графа ще е в национален ефир цяла есен, нали знаете! От сега ви подготвям. Янето ще гледа най-рейтинговото предаване и само ще си мечтае да седне в стола на треньорите в Гласът.

Ще търка клозети в национален ефир?

• Haha 4
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Stela каза:

неповторим летен хит!

• Like 2
  • Haha 1
  • Love 2
Сподели в други сайтове

преди 51 минути, meleto каза:

Оххх сега Преса ли ще почнеш да ръчкаш.... Големи любимки са ти двете с Галена и виждам, че доста внимание им обръщаш. Даже повече от на Графа, а уж той ти е на сърце. Само се правиш, знам аз. Всъщност знам и че обичаш феновете на двете. :3fdb8960598fa63e:

• Like 4
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, meleto каза:

Ау, какви сте долни Жаленините. Как умишлено залъгвате аудиторията, че това било хит, за да изпъкне вашата. :D 

Няма нужда от такива номера за да изпъква. От доста години го е направила и е над всички останали. 👸

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Stela каза:

Коментирай черните перли дето се кълчат около Глория 🙈

Кралица, показваща истински тъмнокожи с 25+ см пакети, преди Деси да ги пробва в дупето си. 😘 

• Haha 3
  • Tongue 1
Сподели в други сайтове

• DevilWish unpinned and locked this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...