Jump to content

Поп фолк скандали (август 2024)

Препоръчани коментари

Преслава продължава да я тресе синдрома на тоталното зацикляне тип Глория. Ако и към днешна дата имаше влиятелен монопол, както във времената на изместването на Гло/Иви, някоя млада кобилка на Митака щеше от години да ги е пратила в мазето и двете с Галена.

On a positive note, песента има една степен по-голям шанс поне за нещо сезонно. В някои кадри е все едно онази симпатична на народа Петя от първите години, минус носа.

• Like 4
  • disgusting 1
Сподели в други сайтове

преди 48 минути, Andrew Cunanan. каза:

Ще търка клозети в национален ефир?

Не, за това гласят Гюрулту и Симона 3 белким с такъв ъпдейт в цивито най-накрая се пласират из гръцките хотели догодина, а Янка и Гафа виж може да запушват предстоящите им чистене клозети. 

• Like 1
  • Haha 2
Сподели в други сайтове

преди 2 часа , DevilWish каза:

Тоя пък! Поредния глиган! Я не ни разсмивай!

SIGNAL.BG

Азис сюрпризира феновете си новината, че има нова любов в живота си. Краля на попфолка вече е официално обвързан, но коя е новата му половинка остава пълна

Ох, този от сторитата е женен мъж с 2 деца. Не знам колко му плаща, за да се снима до мускулите му, ама неслучайно човекът не си показва лицето.

• Like 5
  • Haha 2
Сподели в други сайтове

Току що, Just_Me каза:

Ох, този от сторитата е женен мъж с 2 деца. Не знам колко му плаща, за да се снима до мускулите му, ама неслучайно човекът не си показва лицето.

А бил негов мъж! :D Ахахахахахахахаха. Преживява ли на приятелката си песента "Не тръгвайте с женени"? :D 

• Like 2
image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, DevilWish каза:

Хей, днес е дата на три осмици! ❤️ 

Нежна е нощта, а повече от нежна съм сегааааааааааааааааааааааа ❤️ 

хороскопа казва, че Графа ще падне в кош за боклук.

• Like 1
  • Haha 1
  • Love 2
Сподели в други сайтове

преди 26 минути, Andrew Cunanan. каза:

хороскопа казва, че Графа ще падне в кош за боклук.

Емануела е истинска гадателка:

• Like 2
  • Love 1

Сподели в други сайтове

преди 1 час, Just_Me каза:

Старият анонс отляво, новият отдясно. После Глория била суетна и тн - Ванча явно не се е харесала и са й сменили снимката 🤣

20240809_085913_1_30.jpg

Те нямаха ли някаква драма, че искали да запишат дует, но Ванча не си вдигала телефона?

• Haha 6
Сподели в други сайтове

преди 49 минути, Emanuela.Carey каза:

Те нямаха ли някаква драма, че искали да запишат дует, но Ванча не си вдигала телефона?

Току виж сега като се видят измислят нещо :D 

Разцъках сега от любопитство това "kupi bileti bg":

Джордан и Емануела - 20лв
Деси Слава - 10лв
Глория и Ивана - 15лв
Софка и Коце - 20лв
Меди и Азис - 30лв
Азис - 20лв
Джена - 15лв

Как Ивана и Глория са колкото Джена??? 😱 (в сайта 15лв, а на място гледам ще е 20лв)

• Like 2
Сподели в други сайтове

Ще ми липсва Коце тази вечер. като знам, че е точно в моя град за първи път и то през лятото. НИкога лятото не е идвал тук. Но заради работата няма как да отида днес тъй като утре съм на работа и няма да мога да рабтя, ако спа само 2 часа. Много пъти съм го правила, но вече се пазя след болницата няколко пъти. 

• Like 2
  • Hug 1
Сподели в други сайтове

1 ч.  · 
Здравейте, любими мои! 😇❤️
Искам да благодаря от сърце на всички вас за невероятните коментари и подкрепата към последните ми две песни! Вашата любов и енергия ме вдъхновяват да продължавам да творя.🎵🥰
Също така, съм безкрайно развълнувана, че концертът ми на 16 ноември вече е разпродаден! Нямам търпение да се видим и да споделим тази магическа вечер заедно. 🎵🥳❤️
А след лятото ви очакват още изненади – подготвила съм нещо специално за вас! ❤️
Прегръщам ви! ❤️
  • Love 1

Сподели в други сайтове

преди 8 минути, DevilWish каза:
1 ч.  · 
Здравейте, любими мои! 😇❤️
Искам да благодаря от сърце на всички вас за невероятните коментари и подкрепата към последните ми две песни! Вашата любов и енергия ме вдъхновяват да продължавам да творя.🎵🥰
Също така, съм безкрайно развълнувана, че концертът ми на 16 ноември вече е разпродаден! Нямам търпение да се видим и да споделим тази магическа вечер заедно. 🎵🥳❤️
А след лятото ви очакват още изненади – подготвила съм нещо специално за вас! ❤️
Прегръщам ви! ❤️

Албум?

• Like 2
Сподели в други сайтове

• DevilWish unpinned and locked this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...