Jump to content

Поп фолк скандали (август 2024)

Препоръчани коментари

преди 32 минути, Willy каза:

Новата на Преслава ми е малко като денс бозичките на Глория от 2014/15 😭

Поздравявам те с този революционно звучащ хит!

• Like 1
  • Love 3
Сподели в други сайтове

Под клиповете в канала на Преслава няма абсолютно нито един коментар за Галена, защото филтрира да не излиза тази дума(проверено), докато под клиповета на Галена има доста коментари за Преслава, било позитивни или негативни. Не е ли странно да го прави, после да излиза с подобни твърдения. Любимата манипулаторка на поп-фолка! ❤️ 

image.png.7ddbde49305f0d9e7c9b5c9560c5662a.png

• Like 1
  • Haha 1
  • Love 1
  • Dislike 1

Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Willy каза:

Под клиповете в канала на Преслава няма абсолютно нито един коментар за Галена, защото филтрира да не излиза тази дума(проверено), докато под клиповета на Галена има доста коментари за Преслава, било позитивни или негативни. Не е ли странно да го прави, после да излиза с подобни твърдения.

image.png.7ddbde49305f0d9e7c9b5c9560c5662a.png

Точно под този ѝ коментар са писали за Галена и тя е отговорила със сърца…

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, MomicheOtLed каза:

Точно под този ѝ коментар са писали за Галена и тя е отговорила със сърца…

Аз пуснах два коментари с името Галена и като отворя клипа от инкогнито не ми излизат. Може да е само за отговорите, знам ли. Провери ако искаш.

Сподели в други сайтове

Интересното е, че Галена пак виси на ръба, а влага толкова много, след чисто нови 10 песни идва една Преслава, която решава да направи концерт и феновете и да напълнят залата 3 месеца преди събитието на годината, с което ще отвее всичко живо. И накрая ще атакува и с албум. Истинска Кралица, без хит за годината, но певица на годината🤭

Всъщност от 2004 до 2010 Преслава е бетон на 1-то място. После 2011-2018 няма по-добра и двете с Галена са #1, освен 2015, признавам и я тая година на Галс! 2019 категорично е на Преслава. 2020 сложно, Преслава закопа целият жанр с “Машъп” с клип от айфон. 2021 и 2022 с котва са заковани на Галена, 2023 няма по-добра. 2024 също.

Излиза, че за 20 години, Галена има само 3 години в които е победила Преслава😁😁😁

• Like 1
  • Haha 4
Сподели в други сайтове

преди 9 минути, DanielPiliov каза:

Интересното е, че Галена пак виси на ръба, а влага толкова много, след чисто нови 10 песни идва една Преслава, която решава да направи концерт и феновете и да напълнят залата 3 месеца преди събитието на годината, с което ще отвее всичко живо. И накрая ще атакува и с албум. Истинска Кралица, без хит за годината, но певица на годината🤭

Всъщност от 2004 до 2010 Преслава е бетон на 1-то място. После 2011-2018 няма по-добра и двете с Галена са #1, освен 2015, признавам и я тая година на Галс! 2019 категорично е на Преслава. 2020 сложно, Преслава закопа целият жанр с “Машъп” с клип от айфон. 2021 и 2022 с котва са заковани на Галена, 2023 няма по-добра. 2024 също.

Излиза, че за 20 години, Галена има само 3 години в които е победила Преслава😁😁😁

image.png.cd75be66c8c9ad5e167019ba4c824e25.png

• Haha 7

Сподели в други сайтове

Да ви имам проблемите- Галена- Преслава. Коце е в Бургас днес, аз няма да съм при него. Е това е проблем. 

Иначе Коце ме е виждал с първия ми комплект Алеса миналия път. 

• Like 1
  • Thanks 1
  • Haha 5
  • Love 1
  • Tongue 1
  • Casper 4
Сподели в други сайтове

преди 14 минути, DanielPiliov каза:

В не една от тези години други изпълнителки са били със сходни/по-големи успехи, но по някаква причина тук не се водят номер 1 само защото не са някоя от двете натрапени псевдо лидерки, които разрушиха жанра.:lmaosmiley:

BTW към момента 20-годишнината на Деси Слава е по-силна в цялостност от това, което получаваме от тях двете. Поне за кратко се постара да заблести отново преди да се оттегли от сцената.❤️

• Like 1
  • Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 11 минути, Sunlight каза:

Да ви имам проблемите- Галена- Преслава. Коце е в Бургас днес, аз няма да съм при него. Е това е проблем. 

Иначе Коце ме е виждал с първия ми комплект Алеса миналия път. 

Със сигурност твоят чалга проблем е доооста по-важен от техните чалга проблеми.:roll1:100% ще му е много тъжно без теб, все пак те е виждал само десетина пъти за последните няколко месеца.:cry: Буквално ще се ЗАЛЕПЯТ с Фънки от мъка, а може и на нещо по-силно от лепило да минат.

• Like 1
  • Thanks 1
  • Haha 2
  • Love 1
  • skull 1
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, Gerganafen каза:

Със сигурност твоят чалга проблем е доооста по-важен от техните чалга проблеми.:roll1:100% ще му е много тъжно без теб, все пак те е виждал само десетина пъти за последните няколко месеца.:cry: Буквално ще се ЗАЛЕПЯТ с Фънки от мъка, а може и на нещо по-силно от лепило да минат.

Стига глупости. Коце знае, че няма да ходя още преди да обявят участията. 

• Like 1
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 44 минути, ANGEL каза:

А защо новата  песен и клип на Преслава са само в 720p качество, което с телефона си, ако го беше снимала щеше да е по-добре ? 

Според мен като са го качвали е имало някакъв бъг, тъй като излезе с 3 минути закъснение, но не виждам защо просто не я изтрият и качат наново като хората с оригинално качество, сигурно искат да си запазят рекордните гледания до момента :clap:

• Like 3
Сподели в други сайтове

Между другото, Преслава, изненадващо дори за занижените ми очаквания, стартира с по-малко дори от предишната песен. За някои това може да е падение, но за мен е доволно поредно доказателство за две от теориите ми - за слабата гледаемост през август и че в последните години Преслава не купува.:1000(6):

• Like 3
Сподели в други сайтове

• DevilWish unpinned and locked this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...