Andrew Cunanan. Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 преди 11 минути, Emanuela.Carey каза: Буквално само една дискотека прави 99% от тези комбинирани участия - Secrets Club. Не знам какво толкова си я захапал тая тема вече месеци. Самостоятелни участия бол - особено за големите имена. Всеки ден. Но дори да не беше така, комбинирани участия си е имало всяка година дори в най-пиковите години на чалгата. 2010, общо участие на Галена, Елена, Андреа: 2010, общо участие на Преслава и Андреа: 2014, общо участие на Преслава, Николета и Андреа: 2011, общо участие на Преслава, Азис и Андреа: 2011, общо участие Преслава, Алисия и Андрю: 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 Единственото съвместно участие което се усети като общо в истинския смисъл на думата беше на Галена и Преслава в Култ миналото лято - и двете заедно на сцената през цялото време, и двете си пяха една на друга песните. Това е по-интересно за хората според мен, а не да се редуват двама или трима изпълнителя на сцената сами поотделно. 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 Фурор са само мами и коцю. Нали @Sunlight 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 Според мен Прес ЩЕ обяви и втора дата. Ако идеята й се струваше глупава, изобщо нямаше да го спомене. Сега може би все още обмисля къде и кога, а и си вика "Я да им го напиша така загадъчно, да се чудят "ще има ли, няма ли да има" и да пишат много коментари. А и ще подчертая какъв риск поемам.". Зала 1 наистина би била добър вариант - престижна и доста по-малка. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 преди 1 минута, fengergana каза: Фурор са само мами и коцю. Нали @Sunlight на тея снимки Райна изглежда като супер яка тупалка, а Коцьо като застаряващ алхолизиран ерген, минаващ 50-те. 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 преди 1 минута, Gerganafen каза: Според мен Прес ЩЕ обяви и втора дата. Ако идеята й се струваше глупава, изобщо нямаше да го спомене. Сега може би все още обмисля къде и кога, а и си вика "Я да им го напиша така загадъчно, да се чудят "ще има ли, няма ли да има" и да пишат много коментари. А и ще подчертая какъв риск поемам.". Зала 1 наистина би била добър вариант - престижна и доста по-малка. Ако има втора дата, дано има промени в сетлиста. Мисля и за втория концерт да си взема билет. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза: Ако има втора дата, дано има промени в сетлиста. Мисля и за втория концерт да си взема билет. Дам, даже й го написах - ще е яко ако обяви, че плейлистът ще се различава, така ще прозвучат повече песни и дори хора, отишли на първия концерт ще се амбицират да присъстват и на втория. Дано го обмисли. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 преди 50 минути, Emanuela.Carey каза: Буквално само една дискотека прави 99% от тези комбинирани участия - Secrets Club. Не знам какво толкова си я захапал тая тема вече месеци. Самостоятелни участия бол - особено за големите имена. Всеки ден. Но дори да не беше така, комбинирани участия си е имало всяка година дори в най-пиковите години на чалгата. Мисля, че само веднъж съм говорил точно по тази тема. Но тя е показателна. Към момента е само в един клуб и изглежда интересно, но това е само началото. Доста неща, които разградиха чалгата започваха по между другото, включително модата звездите да прехвърлят славата си от голямата сцена към дискотеките. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 За съжаление СГ се е превърнал в поредния трол като мелето. Не знам защо му обръщате внимание при положение че повтаря едно и също като латерна. 2 1 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 Коце днес в Китен без вход благодарение на него. Какъв късмет, ама аз трябва да си почивам щото днес припаднах на работа, преди това през деня изведнъж кръвно 90/70. Колегите какво ли не ми даваха- кафе ми правиха, фреш, сладко ми даваха. То м ибеше толкова лошо и замаяно, ръцете ми изтръпваха. И вечерта изведнъж ми се зави свят и паднах без да усетя какво стана. И утре съм при личната лекарка за ниското кръвно. 3 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 преди 1 час, Gerganafen каза: Според мен Прес ЩЕ обяви и втора дата. Ако идеята й се струваше глупава, изобщо нямаше да го спомене. Сега може би все още обмисля къде и кога, а и си вика "Я да им го напиша така загадъчно, да се чудят "ще има ли, няма ли да има" и да пишат много коментари. А и ще подчертая какъв риск поемам.". Зала 1 наистина би била добър вариант - престижна и доста по-малка. Може да пробва и Пловдив - Колодрум 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 преди 2 минути, Sunlight каза: Коце днес в Китен без вход благодарение на него. Какъв късмет, ама аз трябва да си почивам щото днес припаднах на работа, преди това през деня изведнъж кръвно 90/70. Колегите какво ли не ми даваха- кафе ми правиха, фреш, сладко ми даваха. То м ибеше толкова лошо и замаяно, ръцете ми изтръпваха. И вечерта изведнъж ми се зави свят и паднах без да усетя какво стана. И утре съм при личната лекарка за ниското кръвно. Коцето да пробва да ти прати една снимка дибидюс, ще ти се вдигне всичко що имаш.Да не се стиска, нека ти покаже питоня дето му живее в гаража. Явно само той е лекът за теб! 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 Току що, Mr. Greshen каза: Може да пробва и Пловдив - Колодрум Не ща в Пловдив, да направи втори в София, щото на 16.11 не мога 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 преди 1 час , xroflx9 каза: За съжаление СГ се е превърнал в поредния трол като мелето. Не знам защо му обръщате внимание при положение че повтаря едно и също като латерна. Докато никой не ни обори адекватно - ще повтаряме. Хайде сега някой да ме обори с фейк милионите на Галена или с някое и друго клипче от Тик-ток как кифли и тузари се кефят на разни сезонни комерси. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 преди 14 минути, SG каза: Докато никой не ни обори адекватно - ще повтаряме. Хайде сега някой да ме обори с фейк милионите на Галена или с някое и друго клипче от Тик-ток как кифли и тузари се кефят на разни сезонни комерси. Вашите твърдения са субективни,лишени от доказателства и логика.Никой адекватен човек тук няма да си губи времето с вятърни мелници като вас. Просто ставате досадни и натоварващи,get a life. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 преди 14 минути, xroflx9 каза: Вашите твърдения са субективни,лишени от доказателства и логика.Никой адекватен човек тук няма да си губи времето с вятърни мелници като вас. Просто ставате досадни и натоварващи,get a life. На какво се базира мнението ти? Достатъчно обективно е просто да кажеш, че чалгата е на дъното и до не се занимаваш повече, защото някои неща като този факт са очевидни. Половината държава не знае какви песни излизат в този жанр от години и в това всеки може да се увери като поразпита едни 5-10 човека на 40+ години около себе си. В периода 2016-7 оборвахме заедно доста хора, които твърдяха, че чалгата е приключила главно защото поп-рапът беше във възход. Още тогава повтарях на всички, че Гери-Никол, Криско, Тита и т.н. всъщност са новият имидж на чалгата и на даден етап тя ще ги погълне - каквото и стана. Днес обаче нямам никакви основания за каквото и да е вяра в жанра, защото той вече е музика, движена главно от една все по-объркана младеж и напълно игнорирана от по-зрелите. Истински масови хитове няма - не само в чалгата, за да сме честни, а в българската музика изобщо. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 Bonkour от Кристранс Костов Kristian Kostov (@kristian_kostov_official) • Instagram photos and videos WWW.INSTAGRAM.COM 6,180 likes, 79 comments - kristian_kostov_official on June 23, 2024: "Still can’t believe this is real Got a chance to witness the ethereal @rickowensonline... 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 преди 34 минути, SG каза: На какво се базира мнението ти? Достатъчно обективно е просто да кажеш, че чалгата е на дъното и до не се занимаваш повече, защото някои неща като този факт са очевидни. Половината държава не знае какви песни излизат в този жанр от години и в това всеки може да се увери като поразпита едни 5-10 човека на 40+ години около себе си. В периода 2016-7 оборвахме заедно доста хора, които твърдяха, че чалгата е приключила главно защото поп-рапът беше във възход. Още тогава повтарях на всички, че Гери-Никол, Криско, Тита и т.н. всъщност са новият имидж на чалгата и на даден етап тя ще ги погълне - каквото и стана. Днес обаче нямам никакви основания за каквото и да е вяра в жанра, защото той вече е музика, движена главно от една все по-объркана младеж и напълно игнорирана от по-зрелите. Истински масови хитове няма - не само в чалгата, за да сме честни, а в българската музика изобщо. Willy вече го каза-пълни дискотеки,всички класации по гледания и стриймове са окупирани от чалга песни,в Тик ток редовно поп фолк песни стават трендове,в Инстаграм и Фейсбук децата правят сумати фен профили и меме страници свързани с чалга,ежеседмично се появяват нови и нови дебюти,започва се и концертна дейност и тн. Ако тези факти отговарят на критериите ти за жанр,който е на дъното то тогава наистина живееш в пещера. Единственото,за което съм съгласен от всичките небивалици,които пишете е че наистина липсват композитори и текстописци със свежи идеи,но според мен е временнна криза. Какво ще рече масов хит след като чалгата е най-слушания жанр в България? Всяка година,основно през есенно-зимния период излизат песни,които си стават мегахитове и извън дискотечните комерси. Ами то тези 40+ са същите,които куфяха на турнетата през така наречените “Златни години” на жанра. Ако питаме тогавашните 40+ (към днешна дата баби и дядовци) съм убеден че и те няма да знаят повечето от набедените за златни хитове в жанра. 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 12 Report Share Публикувано Август 12 преди 7 часа , Sunlight каза: Коце днес в Китен без вход благодарение на него. Какъв късмет, ама аз трябва да си почивам щото днес припаднах на работа, преди това през деня изведнъж кръвно 90/70. Колегите какво ли не ми даваха- кафе ми правиха, фреш, сладко ми даваха. То м ибеше толкова лошо и замаяно, ръцете ми изтръпваха. И вечерта изведнъж ми се зави свят и паднах без да усетя какво стана. И утре съм при личната лекарка за ниското кръвно. Зайче, пази се и бързо възстановяване желая! 5 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 12 Report Share Публикувано Август 12 преди 5 часа , DarkChild каза: Bonkour от Кристранс Костов Kristian Kostov (@kristian_kostov_official) • Instagram photos and videos WWW.INSTAGRAM.COM 6,180 likes, 79 comments - kristian_kostov_official on June 23, 2024: "Still can’t believe this is real Got a chance to witness the ethereal @rickowensonline... Галена в Запалката, изтрити кадри 🤩 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Август 12 Report Share Публикувано Август 12 преди 2 часа , Andrew Cunanan. каза: Галена в Запалката, изтрити кадри 🤩 Затруднявам се. Гален ли е по-мъж от Мома Кристиана или тя е по-женствена от него ... Истинска загадка! 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 12 Report Share Публикувано Август 12 TaHq Hu boeBa ce Buxpu y bLoGoVe 3a upaH 🤭u e gocma Hem1pne/\uBa! 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Август 12 Report Share Публикувано Август 12 преди 26 минути, asylum каза: TaHq Hu boeBa ce Buxpu y bLoGoVe 3a upaH 🤭u e gocma Hem1pne/\uBa! Не само Таня ни Боева трябва да вземе пример и да се захване с 1 декар бостан. Много други също е редно и крайно време да се възползват от тоя съвет ... 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Август 12 Report Share Публикувано Август 12 преди 8 часа , xroflx9 каза: Willy вече го каза-пълни дискотеки,всички класации по гледания и стриймове са окупирани от чалга песни,в Тик ток редовно поп фолк песни стават трендове,в Инстаграм и Фейсбук децата правят сумати фен профили и меме страници свързани с чалга,ежеседмично се появяват нови и нови дебюти,започва се и концертна дейност и тн. Ако тези факти отговарят на критериите ти за жанр,който е на дъното то тогава наистина живееш в пещера. Единственото,за което съм съгласен от всичките небивалици,които пишете е че наистина липсват композитори и текстописци със свежи идеи,но според мен е временнна криза. Какво ще рече масов хит след като чалгата е най-слушания жанр в България? Всяка година,основно през есенно-зимния период излизат песни,които си стават мегахитове и извън дискотечните комерси. Ами то тези 40+ са същите,които куфяха на турнетата през така наречените “Златни години” на жанра. Ако питаме тогавашните 40+ (към днешна дата баби и дядовци) съм убеден че и те няма да знаят повечето от набедените за златни хитове в жанра. Всички тези неща ги имаше и тогава, просто вместо стрийминг платформи бяха пиратски сайтове и Vbox, отделно и тонове продажби, концерти, турнета и т.н. Не знам защо мислиш, че тогавашните 40+ не са знаели песните на Ивана или колко огромна звезда е Глория, или пък да им е била интересна Анелия задето е с по-нестандартен имидж от типично чалгарския, такива имаше навсякъде. Ок, да кажем, че заради заблуждаващите печалби чалгата е на дъното в сравнение с преди. Но това не е масова музика и песните, които зачитате за мега хитове заради милионите не са такива. Спомням си колко коментари за По, по, по срещнах, когато я пееха в Капките - от хора, които я чуваха за първи път. Така е за абсолютно всичко след Шушана насам, няма песен която да се знае от целия народ (освен Васко Жабата, де🤪). За мен единственият начин за някакъв ренесанс ще са наградите на Веселина ако ги направят като хората и заложат и на по-нови имена освен на до болка познатите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано Август 12 Report Share Публикувано Август 12 За протокола😁 TikTok - Make Your Day VM.TIKTOK.COM 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари