Fast Публикувано Август 12 Report Share Публикувано Август 12 Повече ми харесва в нейно изпълнение. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 12 Report Share Публикувано Август 12 преди 45 минути, Danger. каза: С какво са застинали във времето като половината им песни им звучат супер модерно и разнообразно и нямат двама композитора като при нас, които да въртят една и съща мелодия във всяка втора песен? Не сме кавърдисали никакво сръбско в последните години ли? Ако трябва да ги постна като видеа ще забие страницата Меди - Живей си, мило мое Галена - Честит рожден ден Галин и Константин - Монопол Адам и Джия - Дали, дали Джия - Проверено Илиян и Ивайла - Нямам теб Емилия и Галин - Алкохол Мария кавърдиса и съсипа хит като Ko To Tamo (не й помня заглавието), Биляниш и тя взе доста сръбски.. Джия наскоро окепази и тя сръбски мегахит. И това е само за последните една-две години, може да пропускам някои песни. Сърбите относно музика и качество няма как да ги стигнем. 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Август 12 Report Share Публикувано Август 12 преди 1 час, fengergana каза: не бих се плющяла нито с Графа,Любо Киров,Орлин Павлов,Миро, нито с Молец,Папи Ханс и подобни от БГ поп. Но в чалгата колко котенца съм си набелязала🤪 Мила,колкото и да ми е противен Графя заради мелето не мога да отрека,че е хот татенце. Бих го направила дармадан,за да си отмъстя на мелето. 1 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано Август 12 Report Share Публикувано Август 12 Нещо интересно⬇️ До момента НАЙ-ГОЛЕМИЯТ САМОСТОЯТЕЛЕН ХИТ за това десетилетие е “Ти не си за мен” на Галена, която за 3 години има 30М гледания (броя само видеоклипа). Но ето че вече си имаме категоричен конкурент и може би претендент за това първо място. С 20М гледания за 9 месеца! “Улицата” сега прави гледания малко над “Ти не си за мен”, които тя е правила тогава, което я гласи да се превърне в НАЙ-ГЛЕДАНАТА САМОСТОЯТЕЛНА ПЕСЕН до момента за това десетилетие! Голямата ирония е, че “отписана от топ позициите” певица прави това и освен това, създава и един от най-големите си хитове, 20 години след началото на кариерата си! 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 12 Report Share Публикувано Август 12 преди 17 минути, DanielPiliov каза: Нещо интересно⬇️ До момента НАЙ-ГОЛЕМИЯТ САМОСТОЯТЕЛЕН ХИТ за това десетилетие е “Ти не си за мен” на Галена, която за 3 години има 30М гледания (броя само видеоклипа). Но ето че вече си имаме категоричен конкурент и може би претендент за това първо място. С 20М гледания за 9 месеца! “Улицата” сега прави гледания малко над “Ти не си за мен”, които тя е правила тогава, което я гласи да се превърне в НАЙ-ГЛЕДАНАТА САМОСТОЯТЕЛНА ПЕСЕН до момента за това десетилетие! Голямата ирония е, че “отписана от топ позициите” певица прави това и освен това, създава и един от най-големите си хитове, 20 години след началото на кариерата си! В spotify защо са само 1.3М? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано Август 12 Report Share Публикувано Август 12 преди 11 минути, Willy каза: В spotify защо са само 1.3М? Малко ли е? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
YanitsaFan Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 Хвали се, че са и пратили очила безплатно🤩 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 преди 7 часа , asylum каза: Blues gospel полка? 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 преди 10 часа , Jake каза: Аз не понасям сръбско...Тези хора са застинали във времето. Кичозни, евтинеят...и сърбите последните години нямат никакви големи хитове. Кавърдисваме гръцко и какво ли не, но не и сръбско...Още от едно време правихме много по-добри клипове и аранжименти от сърбите. екскюз ми? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 ДесиСлава пита феновете си дали искат нова поп музика от нея 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 Tedi Aleksandrova & Silver - Coming soon TEODORA ALEKSANDROVA (@tedialeksandrova_official_) • Instagram photo WWW.INSTAGRAM.COM 1,939 likes, 43 comments - tedialeksandrova_official_ on August 12, 2024: "Бум!!! 💥💥💥Изненада! Знаете с кого ще е тя нали? 😋🩷🧡💚🩵❤️👁️🗨️👁️🗨️👁️🗨️🐒". 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 преди 9 минути, Emanuela.Carey каза: Tedi Aleksandrova & Silver - Coming soon TEODORA ALEKSANDROVA (@tedialeksandrova_official_) • Instagram photo WWW.INSTAGRAM.COM 1,939 likes, 43 comments - tedialeksandrova_official_ on August 12, 2024: "Бум!!! 💥💥💥Изненада! Знаете с кого ще е тя нали? 😋🩷🧡💚🩵❤️👁️🗨️👁️🗨️👁️🗨️🐒". Това очаквам да е много мощно! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 преди 2 часа , Andrew Cunanan. каза: полка? 4apga6 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 преди 7 часа , DanielPiliov каза: Малко ли е? При положение, че куп песни от тази година я минаха за отрицателно време и миналогодишната Горчиво е с около 2М - да. Улицата е мегахит, но не можем да отречем факта, че алгоритъма в тубата помогна много за тези гледания с бясното показване. Ситуацията е същата и с Не си ме давай - има около 35 млн. за отрицателно време. Мегахит е, ама чак за тези гледания не. Просто някои песнички изкарват голям късмет с допълнителни гледания отгоре Да не говорим, че авторската Ти не си за мен има общо 4 версии, а Улицата се оказа открадната. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 Сега в От А до Я с песните на Коце. Дали ще ми мине главата. 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 преди 11 часа , Danger. каза: С какво са застинали във времето като половината им песни им звучат супер модерно и разнообразно и нямат двама композитора като при нас, които да въртят една и съща мелодия във всяка втора песен? Не сме кавърдисали никакво сръбско в последните години ли? Ако трябва да ги постна като видеа ще забие страницата Меди - Живей си, мило мое Галена - Честит рожден ден Галин и Константин - Монопол Адам и Джия - Дали, дали Джия - Проверено Илиян и Ивайла - Нямам теб Емилия и Галин - Алкохол Мария кавърдиса и съсипа хит като Ko To Tamo (не й помня заглавието), Биляниш и тя взе доста сръбски.. Джия наскоро окепази и тя сръбски мегахит. И това е само за последните една-две години, може да пропускам някои песни. Сърбите относно музика и качество няма как да ги стигнем. От тези бози които изброи, може би само Алкохол стана някакъв хит, нищо друго. Другите даже и популярни не са ставали. Сърбите не са никакъв еталон за качество, там времето е спряло. Хитовете са при гърците, дори албанците и румънците правят по-качествени неща. Да не говорим, че техните певачки са като травестити. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 преди 6 минути, Jake каза: От тези бози които изброи, може би само Алкохол стана някакъв хит, нищо друго. Другите даже и популярни не са ставали. Сърбите не са никакъв еталон за качество, там времето е спряло. Хитовете са при гърците, дори албанците и румънците правят по-качествени неща. Да не говорим, че техните певачки са като травестити. Това, че при нас не са станали хитове какво общо има? В Сърбия тези песни са си мегахитове и са с по над 50 млн. повечето. По скоро ние сме спрели във времето щом нямаме една различна песен с модерно звучене в последните години, която да е станала мегахит. Били спрели във времето, ми ето ти песен с модерно звучене, която беше вторият най-голям хит за 2023 там и има 65 милиона и даже е без видеоклип: А такава песен ако се направи в България ще мине ли 120 милиона? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 преди 1 минута, Danger. каза: Това, че при нас не са станали хитове какво общо има? В Сърбия тези песни са си мегахитове и са с по над 50 млн. повечето. По скоро ние сме спрели във времето щом нямаме една различна песен с модерно звучене в последните години, която да е станала мегахит. Били спрели във времето, ми ето ти песен с модерно звучене, която беше вторият най-голям хит за 2023 там и има 65 милиона и даже е без видеоклип: Имат гледания защото всички от бившата Югославия говорят сръбски... Аз съм пътувал доста, Сърбия е най-мизерната държава която съм виждал. Хърватия например дръпна много пред тях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Август 13 Author Report Share Публикувано Август 13 преди 4 минути, Jake каза: Имат гледания защото всички от бившата Югославия говорят сръбски... Аз съм пътувал доста, Сърбия е най-мизерната държава която съм виждал. Хърватия например дръпна много пред тях. Това няма отношение към музиката. Сърбите определено имат повече автори и разнообразие. Публиката също захапва всичко. У нас ако излезеш от познатото - не се възприема. Освен ако не се подеме нова вълна от дъртите певачки, които са лидерки. Така като гледам, само Жалка има тая възможност, предвид какви еднакви неща пуска Преса - никакъв шанс за обновление там. Това е свързано и с факта, че имаме 5-10 композитори общо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 Живей си,мило мое не била хит? Та тази песен беше по-успешна от Алкохол на двете безделнички. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 Само дуетите на Коце тоя път даваха в От А до Я на 2-я ми почивен ден. След няколко дена ще го видя 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 преди 1 минута, Sunlight каза: Само дуетите на Коце тоя път даваха в От А до Я на 2-я ми почивен ден. След няколко дена ще го видя Той соло има ли за последните 10 години? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 Атрактивни промоции! Две дупки на цената на една 5 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 преди 31 минути, meleto каза: Това няма отношение към музиката. Сърбите определено имат повече автори и разнообразие. Публиката също захапва всичко. У нас ако излезеш от познатото - не се възприема. Освен ако не се подеме нова вълна от дъртите певачки, които са лидерки. Така като гледам, само Жалка има тая възможност, предвид какви еднакви неща пуска Преса - никакъв шанс за обновление там. Това е свързано и с факта, че имаме 5-10 композитори общо. Нямам идея за авторите им, не съм задълбавал, но и техните неща не блестят с разнообразие. Нека си спомним времето с хитовете на Индира Радич или как всяка втора песен беше сръбски кавър....Такива хитове и те нямат отдавна. Техните златни времена също отминаха, гърците обаче продължават да правят огромни хитове. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 преди 51 минути, Jake каза: Техните златни времена също отминаха, гърците обаче продължават да правят огромни хитове. Можеш ли да постнеш няколко огромни гръцки хита от последните години, които да имат от порядъка 50-100 милиона гледания и да ги сравним с актуалните сръбски такива? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари