Andrew Cunanan. Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 Току що, Gerganafen каза: Сигурно Аня пак се е изпуснала, че "й мирише на коври", а Ема й е отвърнала "Така ли, ма?! А аз ти промотирах "Лока, Лока"!" и са се разхвърчали екстеншъни и изкуствени мигли. Как да пеят заедно после. А може да са си правили ножички ⚰️ зад кулисите. преди 1 минута, Karma93 каза: 08:18 😘 Careful what you wish for 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 преди 4 минути, Andrew Cunanan. каза: А може да са си правили ножички ⚰️ зад кулисите 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 преди 2 минути, Andrew Cunanan. каза: А може да са си правили ножички ⚰️ зад кулисите. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 преди 25 минути, Gerganafen каза: Сигурно Аня пак се е изпуснала, че "й мирише на коври", а Ема й е отвърнала "Така ли, ма?! А аз ти промотирах "Лока, Лока"!" и са се разхвърчали екстеншъни и изкуствени мигли. Как да пеят заедно после. Mupu6e Ha Maūka mu… 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 преди 1 час , meleto каза: Само аз ли не разпознавам лицата от последните 2 страници???? Приличат ми на 5 едновременно Нямам думи. Що за клонинги са това? Чак сега ли почна да не ги разпознаваш? 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 преди 34 минути, Andrew Cunanan. каза: Gюrultu дей? Нека тогава започнем с класически хитов хит от репертоара, а не с песни, които дори Трактористката барабер с композитора не са слушали ... 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 Как трябва да звучи дуета на Галена и Преслава!!!❤️ "And it's just self-defence Until you're building a weapon She believed my projection And now I totally get it Forgot that inside the icon There's still a young girl from Essex People say we're alike They say we've got the same hair It's you and me on the coin The industry loves to spend And when we put this to bed The internet will go crazy I'm glad I know how you feel 'Cause I ride for you" 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 Уверих се, че тези участия не са съвместни снощи. Така ги пишат ама не са. Ве едно присъстваш на 2 отделни участия. Снощи първо излезе Коце да си пее песните, после излезе Софи и пяха дуета си и Коце си тръгна, а Софи си продължи самостоятелно все едно си на нейно участие. Тъй че и с Джена и Преслава ще е същото. Важното е,че съм заснела момента с Коце и ще му се кефя. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 Как мое Силвия да показва такъв отвратителен маникюр в клип и косми по ръцете?! ПОТРЕС! 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 преди 8 минути, Willy каза: Как трябва да звучи дуета на Галена и Преслава!!!❤️ "And it's just self-defence Until you're building a weapon She believed my projection And now I totally get it Forgot that inside the icon There's still a young girl from Essex People say we're alike They say we've got the same hair It's you and me on the coin The industry loves to spend And when we put this to bed The internet will go crazy I'm glad I know how you feel 'Cause I ride for you" Ква е тая боза, дето си пльоснал...?! Туй трябва да кавърдисат: 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 Преслава залезе, на Галош не й е необходим такъв флоп като първата..../ 1 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 @Willy как би реагирал, ако туй бе дуета на Галош и Персил? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 Преслава: "Добре, че спрях с наркотиците, да моа да платя ц*ците" Галена: "Ако имах к*р всички щяхте да го лапате"... 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза: @Willy как би реагирал, ако туй бе дуета на Галош и Персил? Ще го призная, само ако е дистрак към Счетоводителката! 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 преди 1 минута, Willy каза: Ще го призная, само ако е дистрак към Счетоводителката! @Balkandji1 след този ти пост: 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 Току що, Andrew Cunanan. каза: Преслава: "Добре, че спрях с наркотиците, да моа да платя ц*ците" Галена: "Ако имах к*р всички щяхте да го лапате"... Преслава: Викат ми е*ати ФЕНОМЕНа, стига ме сравнявате с 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 преди 1 минута, Willy каза: Преслава: Викат ми е*ати ФЕНОМЕНа, стига ме сравнявате с "Викат ми "подми ли я?", стига ме сравнявате с Е, МИ ЛИ Я?" 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 Викат ми "осчетови ли я", стига ме сравнявахте с флопаджийката Изгнилия... 😘 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 Актрисата Бони Арънс е емблематичното лице зад формата на Демон Монахиня на Валак във филмите The Conjuring, ужасяващи публиката от 2016 г. насам. Години преди това, Валак прави първата си изява в клип на Галена. играна от Лорена, която след това решава да става певица, остава тази роля и предава щафетата на Бони Арънс. 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 Първите 10М за клип на Малинаж! ❤️ 3 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 преди 15 минути, Willy каза: Първите 10М за клип на Малинаж! ❤️ От всички стари чанти тя е най-релевантна тази година: 3 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Август 17 Author Report Share Публикувано Август 17 преди 21 минути, Willy каза: Първите 10М за клип на Малинаж! ❤️ Вероятно и последният 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 преди 50 минути, Andrew Cunanan. каза: @Willy как би реагирал, ако туй бе дуета на Галош и Персил? Какъв ще е дуета им всъщност: 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари