Stela Публикувано Август 27 Report Share Публикувано Август 27 преди 5 минути, Balkandji1 каза: Мисля, че Цветелина и Делян се бяха разделили макар и още неофициално около "Филм за нас". Това не е ли последния лачен проект на Янева? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Август 27 Author Report Share Публикувано Август 27 преди 13 минути, Emanuela.Carey каза: Определено е свила кесията. Никаква я няма да се снима от тропически дестинации и светски събития. Или новия няма толкова пари, или още я е срам да го муфти докато не му роди отроче. А тя раждала ли е наистина? Има ли шиши младши? Някъде съм чел, че са ползвали жена-носачка. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Август 27 Author Report Share Публикувано Август 27 преди 17 минути, Stela каза: Ще ми я продадеш ли за дебютна песен? След като я чух ми се прииска да я изпея 😁 ❤️🔥 С този текст си е много добре. Поздравления, топ се е получило. Аз съм сигурен, че много жени мислят за други, докато ги опъват и биха се припознали в текста. Станахте много желаещите. Ще стане като едно време правеха по 5 кавъра на една песен. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Август 27 Report Share Публикувано Август 27 преди 2 минути, meleto каза: А тя раждала ли е наистина? Има ли шиши младши? Някъде съм чел, че са ползвали жена-носачка. Казва се сурогатна майка. Не е кокошка носачка 😁 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Август 27 Author Report Share Публикувано Август 27 преди 3 минути, Stela каза: Казва се сурогатна майка. Не е кокошка носачка 😁 Знам, но е по-интересно да я наричам носачка. Поне схвана аналогията И Кама си имаше носачка. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Август 27 Report Share Публикувано Август 27 Току що, meleto каза: Знам, но е по-интересно да я наричам носачка. Поне схвана аналогията И Кама си имаше носачка. Еее аз може да съм руса, но съм умница и схващам лесно. 😁 Носачка звучи забавно, така е. За Кама се говореше, но е станало в чужбина. В България е незаконно. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Август 27 Author Report Share Публикувано Август 27 преди 5 минути, Stela каза: Еее аз може да съм руса, но съм умница и схващам лесно. 😁 Носачка звучи забавно, така е. За Кама се говореше, но е станало в чужбина. В България е незаконно. Да, украинка е износвала и там е станала цялата процедура. Голяма глупост е. Трябва да се разреши. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Август 27 Report Share Публикувано Август 27 преди 17 минути, meleto каза: А тя раждала ли е наистина? Има ли шиши младши? Някъде съм чел, че са ползвали жена-носачка. До колкото съм чувал е родила само първото. След това е имало още едно или две със сурогатна майка. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 преди 2 часа , meleto каза: Да, украинка е износвала и там е станала цялата процедура. Голяма глупост е. Трябва да се разреши. Да не е същата като на Камелия? 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alexandrov Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 преди 4 часа , Stela каза: Интересно защо са си написали телефоните в албума 😁 Надали не са очаквали, че ще го покаже публично, пък и кой ще тръгне да им звъни. Може би, ако спешно и потрябват пари да си завърши някоя песен направо да звънне. 🤷🏻♂️ 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 преди 7 часа , Gerganafen каза: Нали и аз това казвам, че е супер детинско хора в средната възраст да си пишат телефоните: "Аййй, дано Гло ми се обади, дано!" Ама и тя не блесна с интелект и съобразителност - можеше да снима някак наполовина страниците, колкото да се изфука, но да не им изтипосва данните пред цял Фейсбук. Направо като назидание се е получило. Тя сякаш се опита на първите страници да скрие по ъглите, но по-нататък бяха изтипосани баш по средата и нямаше как. Дали могат да я съдят луди фенове за разпространяване на лични данни? Ще е купон 🤣🤣 Или да я изнудват за срещи и целувки, за да си мълчат? преди 5 часа , Stela каза: Казва се сурогатна майка. Не е кокошка носачка 😁 преди 5 часа , meleto каза: Знам, но е по-интересно да я наричам носачка. Поне схвана аналогията И Кама си имаше носачка. Стига чуждици! Да зарожим на българския език! 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Thecranfan Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 преди 6 часа , Balkandji1 каза: Някой от най-младите ни потребители сигурно може и да не знаят кой е Пацо от Биг Брадър. Минаха години вече. Поколенията се смениха. Как да им обясниш този селяндур как е станал популярен. Щеше да спи с травестит в къщата на Биг Брадър - с един от Чирпан, дето пее "Летя със колата, към безкрая летя". Ако човек е петте човека, с които общува най-много, какво ли става в главата на някой, който се движи основно с Фънки, брата на Борис Дали, Пацо, Софка и Памеца? 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 преди 12 часа , Sunlight каза: Коце е там щото е приятел с кмета и не можеше да му откаже. Иначе това участие не беше в списъка му от участия. Ама той нали е и твой приятел - да разбираме, че и на теб не е могъл да ти откаже ако си поискала нещо 🤔😋 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 преди 11 часа , DarkChild каза: Тука си бие чекия, докато я зяпа заспала ли? Надали. Смазва п**тката за предстоящото яко пегване. Пак няква лезбийска история. 1 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 Рашия с концерт. Кой сега е номер едно? 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Август 28 Author Report Share Публикувано Август 28 преди 11 минути, Lelqtian каза: Рашия с концерт. Кой сега е номер едно? Преслава! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 Тази година всеки от Алфа с хит, а любимката на много с два даже😁 Лидия - Лудница Симона х Мирела - Мой си мерак Галин - Dale baby Десита - Dale baby, Mi amor Адам х Ивайла - Така съм аз, така си ти По най-голяма хитовост бих ги подредил така-> 1. Мой си мерак 2. Лудница 3. Ми амор 4. Така съм аз, така си ти 5. Dale baby 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Август 28 Author Report Share Публикувано Август 28 преди 6 минути, DanielPiliov каза: Тази година всеки от Алфа с хит, а любимката на много с два даже😁 Лидия - Лудница Симона х Мирела - Мой си мерак Галин - Dale baby Десита - Dale baby, Mi amor Адам х Ивайла - Така съм аз, така си ти По най-голяма хитовост бих ги подредил така-> 1. Мой си мерак 2. Лудница 3. Ми амор 4. Така съм аз, така си ти 5. Dale baby Лудница не е никакъв хит, доказано на концерт. Дале бейби? Какво беше това въобще Голям хит щом даже не се сещаме. Проверих го. Хит ли е било, аз не съм разбрал? Към днешна дата помни ли се? 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 Първото място в нейбъла отново е за "Моята принцеса" - 164к. Тая песен е хит, но някак не се усеща като чак толкова огромен, колкото изглежда от гледанията. Не се вижда някаква еуфория по нея. Новата на Меди набира гледания и май се превръща в хит. Много й се кефят по мои наблюдения и мен ме зариби доста. Има 142к вчера. Не е по-добра от "Обичам те, ти мене не", но напомня на нея. "Делта форс" е направила 95к. Другият летен хит "Окадар" е с 53к. "Нищо" на Преслава на няма и месец падна на 36к, колкото има и "Неговата жена". "Старата ни песен" - 17к. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 преди 12 минути, meleto каза: Лудница не е никакъв хит, доказано на концерт. Дале бейби? Какво беше това въобще Голям хит щом даже не се сещаме. Проверих го. Хит ли е било, аз не съм разбрал? Към днешна дата помни ли се? Епа има едни 5.2M в тубата, 1.4М в спотифай тоест към 6.5М - 7М гледания за 5 месеца. Има и 42К лайка, сезонен хит си беше определено. В тик ток също се въртеше. Самата песен просто е приятна и ненатоварва, ама от Галин ми се повръща... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 Това все повече и повече го слушам, брутална е. Искам в следващата да включи в началото класическото "гери никол" и яката дупара и ще смаже. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 преди 11 минути, Stela каза: Първото място в нейбъла отново е за "Моята принцеса" - 164к. Тая песен е хит, но някак не се усеща като чак толкова огромен, колкото изглежда от гледанията. Не се вижда някаква еуфория по нея. Новата на Меди набира гледания и май се превръща в хит. Много й се кефят по мои наблюдения и мен ме зариби доста. Има 142к вчера. Не е по-добра от "Обичам те, ти мене не", но напомня на нея. "Делта форс" е направила 95к. Другият летен хит "Окадар" е с 53к. "Нищо" на Преслава на няма и месец падна на 36к, колкото има и "Неговата жена". "Старата ни песен" - 17к. Cпоред мен Принцесата обхваща и циганския таргет 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 Пуснал съм музика на компа с едни доста хубави слушалки, баса и качеството е много високо и се пусна това, звучи още по-яко отколкото е, сега ме накара да пусна целият албум. 😁 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 преди 1 минута, asylum каза: Cпоред мен Принцесата обхваща и циганския таргет Със сигурност. Както беше с онази боза "Отпусни се". Голям хит, а днес кой я слуша? Тази песен до година няма и да се помни даже, но сега е от топ хитовете - спор няма. Обаче и това ще мине! 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 Аре маре супараре, нема паре за цигареее.. Твърдо заявявам, че това ми е любимата песен за 2024! 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари