Jump to content

Поп фолк скандали (август 2024)

Препоръчани коментари

преди 5 минути, Balkandji1 каза:

Мисля, че Цветелина и Делян се бяха разделили макар и още неофициално около "Филм за нас". Това не е ли последния лачен проект на Янева?

Сподели в други сайтове

преди 13 минути, Emanuela.Carey каза:

Определено е свила кесията. Никаква я няма да се снима от тропически дестинации и светски събития.

Или новия няма толкова пари, или още я е срам да го муфти докато не му роди отроче.

А тя раждала ли е наистина? Има ли шиши младши? Някъде съм чел, че са ползвали жена-носачка.

• Like 2
  • skull 1
Сподели в други сайтове

преди 17 минути, Stela каза:

Ще ми я продадеш ли за дебютна песен? След като я чух ми се прииска да я изпея 😁 ❤️‍🔥 С този текст си е много добре. Поздравления, топ се е получило. 

Аз съм сигурен, че много жени мислят за други, докато ги опъват  и биха се припознали в текста. Станахте много желаещите. Ще стане като едно време правеха по 5 кавъра на една песен. :D 

• Haha 3
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, meleto каза:

А тя раждала ли е наистина? Има ли шиши младши? Някъде съм чел, че са ползвали жена-носачка.

:roll1:

Казва се сурогатна майка. Не е кокошка носачка 😁

• Haha 6
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Stela каза:

Знам, но е по-интересно да я наричам носачка. Поне схвана аналогията :D И Кама си имаше носачка.

• Haha 2
Сподели в други сайтове

Току що, meleto каза:

Знам, но е по-интересно да я наричам носачка. Поне схвана аналогията :D И Кама си имаше носачка.

Еее аз може да съм руса, но съм умница и схващам лесно. 😁 Носачка звучи забавно, така е. За Кама се говореше, но е станало в чужбина. В България е незаконно. 

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, Stela каза:

Еее аз може да съм руса, но съм умница и схващам лесно. 😁 Носачка звучи забавно, така е. За Кама се говореше, но е станало в чужбина. В България е незаконно. 

Да, украинка е износвала и там е станала цялата процедура. Голяма глупост е. Трябва да се разреши.

• Like 3
Сподели в други сайтове

преди 17 минути, meleto каза:

До колкото съм чувал е родила само първото. След това е имало още едно или две със сурогатна майка.

• Wow 2
  • Confused 1
Сподели в други сайтове

преди 2 часа , meleto каза:

Да, украинка е износвала и там е станала цялата процедура. Голяма глупост е. Трябва да се разреши.

Да не е същата като на Камелия?

• Haha 4
Сподели в други сайтове

преди 4 часа , Stela каза:

Интересно защо са си написали телефоните в албума 😁 Надали не са очаквали, че ще го покаже публично, пък и кой ще тръгне да им звъни. 

Може би, ако спешно и потрябват пари да си завърши някоя песен направо да звънне. 🤷🏻‍♂️

• Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 7 часа , Gerganafen каза:

Нали и аз това казвам, че е супер детинско хора в средната възраст да си пишат телефоните: "Аййй, дано Гло ми се обади, дано!":lol: Ама и тя не блесна с интелект и съобразителност - можеше да снима някак наполовина страниците, колкото да се изфука, но да не им изтипосва данните пред цял Фейсбук. Направо като назидание се е получило.:lol:

Тя сякаш се опита на първите страници да скрие по ъглите, но по-нататък бяха изтипосани баш по средата и нямаше как. Дали могат да я съдят луди фенове за разпространяване на лични данни? Ще е купон 🤣🤣 Или да я изнудват за срещи и целувки, за да си мълчат? 

преди 5 часа , Stela каза:

преди 5 часа , meleto каза:

Стига чуждици! Да зарожим на българския език!

• Like 3

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 6 часа , Balkandji1 каза:

Някой от най-младите ни потребители сигурно може и да не знаят кой е Пацо от Биг Брадър. Минаха години вече. Поколенията се смениха. Как да им обясниш този селяндур как е станал популярен. Щеше да спи с травестит в къщата на Биг Брадър - с един от Чирпан, дето пее "Летя със колата, към безкрая летя".

Ако човек е петте човека, с които общува най-много, какво ли става в главата на някой, който се движи основно с Фънки, брата на Борис Дали, Пацо, Софка и Памеца?

• Haha 2
  • skull 1
Сподели в други сайтове

преди 12 часа , Sunlight каза:

Коце е там щото е приятел с кмета и не можеше да му откаже. Иначе това участие не беше в списъка му от участия. 

Ама той нали е и твой приятел - да разбираме, че и на теб не е могъл да ти откаже ако си поискала нещо 🤔😋

• Like 1
  • Haha 2
Сподели в други сайтове

Тази година всеки от Алфа с хит, а любимката на много с два даже😁

Лидия - Лудница

Симона х Мирела - Мой си мерак

Галин - Dale baby

Десита - Dale baby, Mi amor

Адам х Ивайла - Така съм аз, така си ти

По най-голяма хитовост бих ги подредил така->

1. Мой си мерак

2. Лудница

3. Ми амор

4. Така съм аз, така си ти

5. Dale baby

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, DanielPiliov каза:

Тази година всеки от Алфа с хит, а любимката на много с два даже😁

Лидия - Лудница

Симона х Мирела - Мой си мерак

Галин - Dale baby

Десита - Dale baby, Mi amor

Адам х Ивайла - Така съм аз, така си ти

По най-голяма хитовост бих ги подредил така->

1. Мой си мерак

2. Лудница

3. Ми амор

4. Така съм аз, така си ти

5. Dale baby

Лудница не е никакъв хит, доказано на концерт. Дале бейби? Какво беше това въобще :D Голям хит щом даже не се сещаме. Проверих го. Хит ли е било, аз не съм разбрал? Към днешна дата помни ли се?

• Like 4
Сподели в други сайтове

Първото място в нейбъла отново е за "Моята принцеса" - 164к. Тая песен е хит, но някак не се усеща като чак толкова огромен, колкото изглежда от гледанията. Не се вижда някаква еуфория по нея.

Новата на Меди набира гледания и май се превръща в хит. Много й се кефят по мои наблюдения и мен ме зариби доста. Има 142к вчера. Не е по-добра от "Обичам те, ти мене не", но напомня на нея.

"Делта форс" е направила 95к.

Другият летен хит "Окадар"  е с 53к.

"Нищо" на Преслава на няма и месец падна на 36к, колкото има и "Неговата жена".  "Старата ни песен" - 17к.

• Like 1
  • Thanks 1
Сподели в други сайтове

преди 12 минути, meleto каза:

Лудница не е никакъв хит, доказано на концерт. Дале бейби? Какво беше това въобще :D Голям хит щом даже не се сещаме. Проверих го. Хит ли е било, аз не съм разбрал? Към днешна дата помни ли се?

Епа има едни 5.2M в тубата, 1.4М в спотифай тоест към 6.5М - 7М гледания за 5 месеца. Има и 42К лайка, сезонен хит си беше определено. В тик ток също се въртеше. Самата песен просто е приятна и ненатоварва, ама от Галин ми се повръща...

Сподели в други сайтове

преди 11 минути, Stela каза:

Първото място в нейбъла отново е за "Моята принцеса" - 164к. Тая песен е хит, но някак не се усеща като чак толкова огромен, колкото изглежда от гледанията. Не се вижда някаква еуфория по нея.

Новата на Меди набира гледания и май се превръща в хит. Много й се кефят по мои наблюдения и мен ме зариби доста. Има 142к вчера. Не е по-добра от "Обичам те, ти мене не", но напомня на нея.

"Делта форс" е направила 95к.

Другият летен хит "Окадар"  е с 53к.

"Нищо" на Преслава на няма и месец падна на 36к, колкото има и "Неговата жена".  "Старата ни песен" - 17к.

Cпоред мен Принцесата обхваща и циганския таргет

• Like 3

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

Пуснал съм музика на компа с едни доста хубави слушалки, баса и качеството е много високо и се пусна това, звучи още по-яко отколкото е, сега ме накара да пусна целият албум.

😁

• Like 1
  • Love 2
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, asylum каза:

Cпоред мен Принцесата обхваща и циганския таргет

Със сигурност. Както беше с онази боза "Отпусни се". Голям хит, а днес кой я слуша? Тази песен до година няма и да се помни даже, но сега е от топ хитовете - спор няма. Обаче и това ще мине!

• Like 2
image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

• DevilWish unpinned and locked this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...