asylum Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 преди 7 минути, DevilWish каза: Със сигурност. Както беше с онази боза "Отпусни се". Голям хит, а днес кой я слуша? Тази песен до година няма и да се помни даже, но сега е от топ хитовете - спор няма. Обаче и това ще мине! Още избухват на нея, драги, тия дни ми попаднаха концерти 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 Току що, asylum каза: Още избухват на нея, драги, тия дни ми попаднаха концерти И сигурно пак циганската аудитория? То те правят такива песни хитове. Нищо против Фики, има и по-добри песни, но това си беше боза. Лично на мен любимите му самостоятелни са "Горе-долу" и "Бум". Фийтовете не се броят за дуети..... поне според мен. Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 Днес ще направи 3М 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 Чак се ядосвам, че има само 2М. Минимум 10! Може да е най-голямата простотия, ама поне е в правилните ръце, нека такива песни попадат при хора, които знаят как трябва да се направят! 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Август 28 Author Report Share Публикувано Август 28 преди 35 минути, DanielPiliov каза: Това все повече и повече го слушам, брутална е. Искам в следващата да включи в началото класическото "гери никол" и яката дупара и ще смаже. Дупарите вече не са на мода. Трябва да си разчекне носа. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 Току що, meleto каза: Дупарите вече не са на мода. Трябва да си разчекне носа. Според мен точно това трябва да направи. Някъде в текста една малка част да вкара и да си го изпее в същата тоналност и ще има успех - "яката дупара, кой ще я бара" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 Гера винаги може да направи мощно завръщане и да си върне позициите, но е тотално изчерпана като идеи. А има доста възможности като изпълнител. Трябва ѝ екип който да я изкара от дупката. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 Оф,Дион пак е навсякъде. Целия ми фийд във фб е пълен с мъжкото й лице. 1 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 Току що, xroflx9 каза: Оф,Дион пак е навсякъде. Целия ми фийд във фб е пълен с мъжкото й лице. Тая се превърна в най-мразения човек от жанра … но с право 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 Искам и аз да посрещна рождения си ден ПО БЕЛЬО!!! Фолк дивата Биляниш посреща рождения си ден по бельо / Видео | Signal.bg SIGNAL.BG Биляниш представи нов музикален проект, носещ заглавието "По бельо". Видеоклипът излезе навръх рождения ден на певицата, който е на 28 август, а премиерата се ахахахаххахахаах посрещна рождения си ден по бельо..... Дано само не е яла много боб, че като пръдне хубаво посрещане за гостите ще падне. 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 преди 1 час, DanielPiliov каза: Днес ще направи 3М Малко са точно на тази песен. От любимите ми е. Особено на припевите много ме кефи. Клипа също е топ, липсваше ми да я виждам руса. 😍 Абеее, бруталка! Искам, искам още, дори и да болии 💗 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 преди 1 час , DanielPiliov каза: Чак се ядосвам, че има само 2М. Минимум 10! Може да е най-голямата простотия, ама поне е в правилните ръце, нека такива песни попадат при хора, които знаят как трябва да се направят! Изобщо не е простотия, просто е различна и забавна, танцувална песен. Текста е запеваем и се помни лесно, фразите са яки. И мен ме е яд за гледанията. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 24 години по-късно Деси Слава си взе Токича обратно! DesiSlava WWW.FACEBOOK.COM 24 години по-късно… 🎶🔜 @Tokicha Projects Колко ще е яко ако и Гертруд е убедил да снима нещо в тая зала😭 4 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 преди 1 час, Emanuela.Carey каза: Гера винаги може да направи мощно завръщане и да си върне позициите, но е тотално изчерпана като идеи. А има доста възможности като изпълнител. Трябва ѝ екип който да я изкара от дупката. Мен ме е яд и за Тита. И двете имат възможности и потенциал, но се изчерпаха тотално. Тази песен на Гери много ме кефи и ме е яд, че не се оцени 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 преди 1 минута, Gerganafen каза: 24 години по-късно Деси Слава си взе Токича обратно! DesiSlava WWW.FACEBOOK.COM 24 години по-късно… 🎶🔜 @Tokicha Projects Колко ще е яко ако и Гертруд е убедил да снима нещо в тая зала😭 Две баладични песни за лятото - нещо ѝ е прещракало. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 преди 3 минути, Emanuela.Carey каза: Две баладични песни за лятото - нещо ѝ е прещракало. Може да й е дошъл акълът най-накрая. Стига се е излагала със Сандрито. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 Андреа и "Нямам сърце" 151к за седмица. Тотална трагедия. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Август 28 Author Report Share Публикувано Август 28 преди 11 минути, Emanuela.Carey каза: Две баладични песни за лятото - нещо ѝ е прещракало. Лятото свърши Гответе се за снежни парцали и зла зима. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 преди 19 минути, Gerganafen каза: 24 години по-късно Деси Слава си взе Токича обратно! DesiSlava WWW.FACEBOOK.COM 24 години по-късно… 🎶🔜 @Tokicha Projects Колко ще е яко ако и Гертруд е убедил да снима нещо в тая зала😭 ❤️❤️❤️ Любимият ми композитор. Но искаме хитове! ❤️ 3 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 Хита на лятото! 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 Не знаех че Диона може да е ТОЛКОВА проста. Да предизвика втори национален бунт срещу себе си. Но пък ако Константин го рекламира тоя прах съм сигурен, че реакцията ще е минимална. Двоен стандарт! Поне ще затихне малко положението около Ани и катастрофата. преди 13 минути, meleto каза: Лятото свърши Гответе се за снежни парцали и зла зима. Казаха че ще е топло до края на годината. Снега го чакай догодина. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 преди 30 минути, Gerganafen каза: 24 години по-късно Деси Слава си взе Токича обратно! DesiSlava WWW.FACEBOOK.COM 24 години по-късно… 🎶🔜 @Tokicha Projects Колко ще е яко ако и Гертруд е убедил да снима нещо в тая зала😭 Тайно се надявах, че ще е от онези, които ще му обърнат внимание. Не очаквам хит, но ако отново издаде нещо прилично ще е по-добре на този етап, отколкото торба със сезонни комерс хитове. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 Много ми харесва как Преслава с малко думи нахрани Камелия тогава... Камелия в този период беше полудяла от злоба, че не е в Пайнер и няма дете и бълваше всеки ден. Колко нелепо е точно Камелия да говори за живо пеене, при положение, че 20 години беше на плейбек и е една от най-бездарните.. 4 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaGaBoNtIn Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 Явно Токича е решил да си продаде старите демота… най-голям бум щеше да има, ако Гергана се завърне с негова песен,но уви, това май няма никога да се случи…. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Август 28 Author Report Share Публикувано Август 28 преди 17 минути, Emanuela.Carey каза: Не знаех че Диона може да е ТОЛКОВА проста. Да предизвика втори национален бунт срещу себе си. Но пък ако Константин го рекламира тоя прах съм сигурен, че реакцията ще е минимална. Двоен стандарт! Поне ще затихне малко положението около Ани и катастрофата. Казаха че ще е топло до края на годината. Снега го чакай догодина. Нарочно го прави. Иначе никой няма да говори за нея. И все пак е ужасна! 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари