Lelqtian Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 преди 2 часа , FikLena каза: Правилно. Моноралните в манастира, за всички останали - ало делта форс. 2 3 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 Току що, DevilWish каза: Кои глави? Горната или долната? Таня ни Боева толкова често ги сменя, като нищо си е сложила и долна глава, но явно и това не помага. Поне като кисне цял ден в тиктак да почне да прави кавъри на Рашия и други хитове. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 преди 9 минути, Lelqtian каза: Таня ни Боева толкова често ги сменя, като нищо си е сложила и долна глава, но явно и това не помага. Поне като кисне цял ден в тиктак да почне да прави кавъри на Рашия и други хитове. Няма толкова стил и класа да стигне Рашия 3 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 преди 34 минути, DevilWish каза: Кои глави? Горната или долната? Горната, Таня ни Боева долна няма... май 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 преди 18 минути, Gerganafen каза: Горната, Таня ни Боева долна няма... май Тя от май досега толкова смени е напрвила, че и тя самате не знае какво обурдване е останало там долу, глава ли е, хралупа ли е, или е станала Барби Пенсионерка - просто пластмаса 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 преди 7 минути, Lelqtian каза: Тя от май досега толкова смени е напрвила, че и тя самате не знае какво обурдване е останало там долу, глава ли е, хралупа ли е, или е станала Барби Пенсионерка - просто пластмаса Дайте да й измислим нов прякор. Таня Тик-Тока! 4 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 Някой да каже на господин текстописеца да се научи да говори и пише 🙄 Човекът, който казва "голЯми хитове" сега е писал "удома", което е 2 думи. Сигурно го бърка с "вкъщи", което е слято 🤔 1 5 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Emanuela.Carey Публикувано Август 30 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Август 30 Да си знаете! Първата дама в поп фолка не е нито Гюра, нито Тони Дачева. 10 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 преди 15 минути, Emanuela.Carey каза: Да си знаете! Първата дама в поп фолка не е нито Гюра, нито Тони Дачева. Сигурно и за нея @foxy_vd мисли, че е копие на Кама, щото е руса 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 преди 18 минути, DevilWish каза: Дайте да й измислим нов прякор. Таня Тик-Тока! Няма нужда да я мислим изобщо, нека се кандидатира пак за Израждане. 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 преди 1 минута, Gerganafen каза: Сигурно и за нея @foxy_vd мисли, че е копие на Кама, щото е руса Не, не е копие на Камелия. Самата Камелия е. Просто след като ликвидират ДжейЕфКей я пращат под прикритие с нова самоличност в Чипровци. Даже и годините горе долу съвпадат, плюсминус няколко петилетки, ама кой ти брои. Слочаеност!? немисла. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 преди 23 минути, Just_Me каза: Някой да каже на господин текстописеца да се научи да говори и пише 🙄 Човекът, който казва "голЯми хитове" сега е писал "удома", което е 2 думи. Сигурно го бърка с "вкъщи", което е слято 🤔 За голЯми си мисли със сигурност, но вероятно не са хитове, а друго трибуквие, започващо с х 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Август 30 Author Report Share Публикувано Август 30 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 Хай 😃 1 3 1 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 42 000 000 ❤🥳 Една от най-яките песни някога въобще... 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 преди 1 минута, DanielPiliov каза: 42 000 000 ❤🥳 Една от най-яките песни някога въобще... Как ми се иска да чуя демото на тази песен, звучеше толкова брутално, яд ме е че не изтече… Първата версия на "Пей, сърце". Харесва ли ви? GALENA - AZ SAM... WWW.FACEBOOK.COM Първата версия на "Пей, сърце". Харесва ли ви? GALENA - AZ SAM ZHENATA / Галена - Аз съм жената, 2016 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 Всеки е бил нараненнннн Току що, Danger. каза: Как ми се иска да чуя демото на тази песен, звучеше толкова брутално, яд ме е че не изтече… Първата версия на "Пей, сърце". Харесва ли ви? GALENA - AZ SAM... WWW.FACEBOOK.COM Първата версия на "Пей, сърце". Харесва ли ви? GALENA - AZ SAM ZHENATA / Галена - Аз съм жената, 2016 Уоу не знаех за това 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 Андреа е качила още клипове с Кубрат 1 1 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
swiftiebe Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 Делта Форс на Ражу е по-голям хит от новите две на Преслава, гърми в тикток . 3 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 Габана и те затварят другия петък, събота. И какво ще остане само Lav. Мислих, че до 15.09 ще са. Явно наистина е слаб сезона както казват. Друг път са били до 15.09. Другия петък с Джена, в събота затварят с Меди. Ще има Габана Пловдив. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 преди 10 минути, swiftiebe каза: Делта Форс на Ражу е по-голям хит от новите две на Преслава, гърми в тикток . Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 преди 1 час , Just_Me каза: Някой да каже на господин текстописеца да се научи да говори и пише 🙄 Човекът, който казва "голЯми хитове" сега е писал "удома", което е 2 думи. Сигурно го бърка с "вкъщи", което е слято 🤔 100 про пише “в къщи”, ако не и “в къшти” 🤭 2 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 преди 1 час, Lelqtian каза: Не, не е копие на Камелия. Самата Камелия е. Просто след като ликвидират ДжейЕфКей я пращат под прикритие с нова самоличност в Чипровци. Даже и годините горе долу съвпадат, плюсминус няколко петилетки, ама кой ти брои. Слочаеност!? немисла. Камелия и Мерилин Монро са връстнички. 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 Топ трак, а само 3М 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари