Lelqtian Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 преди 11 часа , DevilWish каза: Да, за първи път от тебе чувам. Дано само няма такива тежки последици каквито имаше първия Ковид при нас. Лично аз го минах по-леко в последните дни и началото на 2022 година.... то първо майка ми го кара, после ме зарази мен, но при мен беше по-леко.... Ако не беше половинката ми тогава да е до мен, не можех и да си стоя на краката сигурно 2 седмици.... Чичо също мъкнеше разни неща и храна.... Майка ми три дни преди Бъдни вечер, мен на Коледа някъде ме хвана... Истината е, че е тежко, но някои го карат по-сериозно от други. Аре стига, може просто да са му шили г**за като на Мара боклука, зависи колко Делта Форс, дипи и каквото още там е имало? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 преди 11 часа , Just_Me каза: Една колежка изкара ковид преди 2 седмици, но имала 1:1 симптоми като настинка - само гърло и хрема, без температура, кашлица или отпадналост (като старата корона). Направила си тест и излязло корона, за капак май тя зарази и колеги от екипа, аз се разминах. Така че явно има разновидности в момента 😬 Дано Галин не е донесъл някой мутирал ковид, че както обикаляше по чужбина 🙄 Възможно е от там да се е заразил. Дано все пак се оправи..... При него било нещо подобно и преди няколко месеца. преди 11 часа , amor_mio каза: Друга е двойничката и. Теа от Ергенът. Знам я Теа, следих за първи път Ергена тази година. Не ми прилича никак не Янева, специално в този клип, тази гръцката певица Жозефин или както там се казва ми е 1:1 с Ц.Я. Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 преди 3 часа , Alexandrov каза: От сърце ви моля, пишете кои са тия лели, които публикувате. На години съм вече, не ги познавам. 🙃 Това леля ли е или поредния шимейл? Егати отвратната муцуна... 1 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 Само истинските хитове! @DevilWish 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 преди 9 часа , fengergana каза: Но пък Галин какво котенце беше в този период,мокра съм... Ти си го изсушила и изморила! Нимфоманията ти ги направи всички чичковци - Робов и Андон вехнат пред очите ни. 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 преди 9 часа , Stela каза: А вие защо мислите, че Робов е гей? 😁 Мила,на толкова хетеро мъже сме им помогнали да се преоткрият като ги хванем отдолу на голо. Те с Андон са просто следващите. 🤪 @xroflx9 правим неща,които никоя жена не би им правила🤪 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 преди 4 минути, Emanuela.Carey каза: Ти си го изсушила и изморила! Нимфоманията ти ги направи всички чичковци - Робов и Андон вехнат пред очите ни. Кексът подмладява и те прави свеж. Галин вече не ме кефи и е glow down ,но виж Милко Калайджиев колко е жизнен на 70🤪 3 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 преди 3 минути, fengergana каза: Кексът подмладява и те прави свеж. Галин вече не ме кефи и е glow down ,но виж Милко Калайджиев колко е жизнен на 70🤪 “Кексът те прави здрав и доволен”, източник: д-р Симона! 1 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Август 31 Author Report Share Публикувано Август 31 преди 3 часа , Alexandrov каза: От сърце ви моля, пишете кои са тия лели, които публикувате. На години съм вече, не ги познавам. 🙃 Тук по принцип й казват лелче От на Пашев тайфата е, но забравих как се казваше хахах 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 преди 1 час, asylum каза: Само истинските хитове! @DevilWish Анджи е ненормално яка! ❤️ 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 преди 39 минути, meleto каза: Тук по принцип й казват лелче От на Пашев тайфата е, но забравих как се казваше хахах О, ама това Данката ли е? Леля ни Данче.... Все по-"хубава" става. "Красавица" 1 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 преди 13 минути, DevilWish каза: О, ама това Данката ли е? Леля ни Данче.... Все по-"хубава" става. "Красавица" УбавицА! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Август 31 Author Report Share Публикувано Август 31 преди 15 минути, DevilWish каза: О, ама това Данката ли е? Леля ни Данче.... Все по-"хубава" става. "Красавица" Да, всеки път като вляза в ТикТок - демек 2 пъти дневно и е на лайв Или тя, или Таня Боева, или Кулаген. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 преди 3 минути, Willy каза: УбавицА! Xum! 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 преди 1 час , fengergana каза: Мила,на толкова хетеро мъже сме им помогнали да се преоткрият като ги хванем отдолу на голо. Те с Андон са просто следващите. 🤪 @xroflx9 правим неща,които никоя жена не би им правила🤪 Мила,новия ми тъпкач. Когато Робов ни омръзне може да му скъсам договора и да го кара само на хляб и лютеница.😜 2 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 Добре че беше темата,че да си припомня този тетрахит от тази позабравена транс икона! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 преди 3 часа , meleto каза: Тук по принцип й казват лелче От на Пашев тайфата е, но забравих как се казваше хахах Данна. Леля ти Данна. 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Август 31 Author Report Share Публикувано Август 31 преди 1 минута, Stela каза: Данна. Леля ти Данна. Не знам защо си е направила такава ужасна горна джука. Просто преди изглеждаше топ, сега е ... нямам думи. И Мария така се обезобрази навремето. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 преди 2 часа , xroflx9 каза: Мила,новия ми тъпкач. Когато Робов ни омръзне може да му скъсам договора и да го кара само на хляб и лютеница.😜 Като ти омръзне Робов може да ми го дадеш за малко Пашев поне се снима съблечен,не се крие като Робов, ама въпреки това не е по-готин от него. Робов има секси излъчване и поглед. Няма ли да пуска песен и клип скоро? Питай го 😁 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 преди 1 минута, meleto каза: Не знам защо си е направила такава ужасна горна джука. Просто преди изглеждаше топ, сега е ... нямам думи. И Мария така се обезобрази навремето. Ужасни са й устните. Лицето се е променило тотално, а наистина беше много красива преди да се преработи така. Присложила си е поне 10 години отгоре с тия корекции. Помня какви надежди й се възложиха в начолото когато пусна "Той". 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Август 31 Author Report Share Публикувано Август 31 преди 10 минути, Stela каза: Ужасни са й устните. Лицето се е променило тотално, а наистина беше много красива преди да се преработи така. Присложила си е поне 10 години отгоре с тия корекции. Помня какви надежди й се възложиха в начолото когато пусна "Той". Не разбирам защо правят такива корекции. Рядко са сполучливи. А и като гледам хич не им допринасят за успеха. Например Данна след първата си песен е тотал щета и няма хитове. Е, 2-3 сезонни й се получиха, но като име е неизвестна за масата. Сега й погледнах скорошните клипове... ами променила се е, явно натурално с възрастта. А джуките не личат толкова. Сигурно скоро ги е надула? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bunn Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 преди 4 минути, meleto каза: Не разбирам защо правят такива корекции. Рядко са сполучливи. А и като гледам хич не им допринасят за успеха. Например Данна след първата си песен е тотал щета и няма хитове. Е, 2-3 сезонни й се получиха, но като име е неизвестна за масата. Че Данна какво има освен “Той” и 2-3 сезонни песни? Голяма грешка беше да ходи при Пашев… 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Август 31 Author Report Share Публикувано Август 31 Току що, Bunn каза: Че Данна какво има освен “Той” и 2-3 сезонни песни? Голяма грешка беше да ходи при Пашев… Е, има 2 успешни дуета с Робов, доколкото помня. Където и да беше отишла - нямаше да й се получи. Няма харизма. Също като Джулия. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 преди 1 минута, meleto каза: Е, има 2 успешни дуета с Робов, доколкото помня. Където и да беше отишла - нямаше да й се получи. Няма харизма. Също като Джулия. Много по-голяма харизма има от Джулия. На мен ми действа. Грешката е, както вече се посочи, че отиде при Пашев. Прави й еднообразни, недокосващи песни, на които модата им мина преди няколко години. Тия успешни дуети с Робов бяха преди да им мине модата на неговите мелодии. Данна, щом направи супер хит като "Той" е доказала вече, че може да е сред лидерите в жанра, просто не случва на песни и лека-полека губи влияние. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 преди 4 минути, meleto каза: Е, има 2 успешни дуета с Робов, доколкото помня. Където и да беше отишла - нямаше да й се получи. Няма харизма. Също като Джулия. Помниш, че има два успешни дуета с Робов, но одеве й беше забравил името. Ама и ти си такова мекере. Д-р Хинова проверявала ли ти е за раздвоение на личността? 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари