fengergana Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 преди 17 минути, swiftiebe каза: Имам въпрос, защо интересни истории на Балкаджий за извънземните и диалозите му с тях биват изтрити,а такива откровения макар и безкайно забавни стоят? защото спя със създателя на форума, други въпроси?🤪 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 преди 3 минути, fengergana каза: защото спя със създателя на форума, други въпроси?🤪 Създателя не е мелето, а момо 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 преди 1 минута, Danger. каза: Създателя не е мелето, а момо аз ли няма да знам??? нека завършим темата за август с моите бройки🤪 @xroflx9 изяж се😘 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано Август 31 Author Report Share Публикувано Август 31 преди 30 минути, Balkandji1 каза: От пуста българска завист. Аз съм един от малкото българи, които някога са общували с извънземни и естествено, че постовете за тях са интересни. Но тук има злоба. Тиха, прикрита. Чака да идем на следваща страница и изтрие постовете. Жалка история. @meleto Кой ги е скрил? Не знам. Има Чат Мания. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 Новата тема за септември тук: 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари