SG Публикувано Август 8 Report Share Публикувано Август 8 Преслава продължава да я тресе синдрома на тоталното зацикляне тип Глория. Ако и към днешна дата имаше влиятелен монопол, както във времената на изместването на Гло/Иви, някоя млада кобилка на Митака щеше от години да ги е пратила в мазето и двете с Галена. On a positive note, песента има една степен по-голям шанс поне за нещо сезонно. В някои кадри е все едно онази симпатична на народа Петя от първите години, минус носа. 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Август 8 Report Share Публикувано Август 8 Бил ми знаел дори цвета на бельото-аз бельо не нося мойто момче 🤪 липсват ми такива високопарни фрази в тектовете 6 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Август 8 Report Share Публикувано Август 8 @DanielPiliov не виждам да ни информираш как вървят лайковете този път, имаме ли рекорди пак 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 8 Report Share Публикувано Август 8 Xum AHu npuHzecc! @Lelqtian @Kriminal 4 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Август 8 Report Share Публикувано Август 8 преди 48 минути, Andrew Cunanan. каза: Ще търка клозети в национален ефир? Не, за това гласят Гюрулту и Симона 3 белким с такъв ъпдейт в цивито най-накрая се пласират из гръцките хотели догодина, а Янка и Гафа виж може да запушват предстоящите им чистене клозети. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Август 8 Report Share Публикувано Август 8 преди 2 часа , DevilWish каза: Тоя пък! Поредния глиган! Я не ни разсмивай! Азис каза кой е най-красивият мъж, похвали се с новата си любов / СНИМКИ и ВИДЕО | Signal.bg SIGNAL.BG Азис сюрпризира феновете си новината, че има нова любов в живота си. Краля на попфолка вече е официално обвързан, но коя е новата му половинка остава пълна Ох, този от сторитата е женен мъж с 2 деца. Не знам колко му плаща, за да се снима до мускулите му, ама неслучайно човекът не си показва лицето. 5 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 8 Report Share Публикувано Август 8 Току що, Just_Me каза: Ох, този от сторитата е женен мъж с 2 деца. Не знам колко му плаща, за да се снима до мускулите му, ама неслучайно човекът не си показва лицето. А бил негов мъж! Ахахахахахахахаха. Преживява ли на приятелката си песента "Не тръгвайте с женени"? 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Август 8 Report Share Публикувано Август 8 Мари моме всеки ден висиш на лайв, вземи изпей нещо в някоя кръчма. 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 8 Report Share Публикувано Август 8 преди 26 минути, Emanuela.Carey каза: Мари моме всеки ден висиш на лайв, вземи изпей нещо в някоя кръчма. 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
YanitsaFan Публикувано Август 8 Report Share Публикувано Август 8 преди 28 минути, Emanuela.Carey каза: Мари моме всеки ден висиш на лайв, вземи изпей нещо в някоя кръчма. Е тя е на кръчма, не пее, а гъчи уши😂 5 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 8 Report Share Публикувано Август 8 Хей, днес е дата на три осмици! ❤️ Нежна е нощта, а повече от нежна съм сегааааааааааааааааааааааа ❤️ 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 8 Report Share Публикувано Август 8 преди 2 минути, DevilWish каза: Хей, днес е дата на три осмици! ❤️ Нежна е нощта, а повече от нежна съм сегааааааааааааааааааааааа ❤️ хороскопа казва, че Графа ще падне в кош за боклук. 1 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Август 8 Report Share Публикувано Август 8 преди 4 часа , fengergana каза: @xroflx9 всичките ми мъже започват с А - Антонио, А. Робов,Адам, Андон ,Аемрах, Ахристо Ваташки😗 Азис 4 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 8 Report Share Публикувано Август 8 преди 26 минути, Andrew Cunanan. каза: хороскопа казва, че Графа ще падне в кош за боклук. Емануела е истинска гадателка: 2 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Август 8 Report Share Публикувано Август 8 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
YanitsaFan Публикувано Август 8 Report Share Публикувано Август 8 Искам да разбера, какво е мнението ви въпреки, че песента е стара. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Август 8 Report Share Публикувано Август 8 Като дете белята ме влече... ❤️ 1 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 8 Report Share Публикувано Август 8 Да му пишеш не посягай!!! Стягай се, глупачке, стягай!!! ❤️❤️❤️ 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Август 9 Report Share Публикувано Август 9 Старият анонс отляво, новият отдясно. После Глория била суетна и тн - Ванча явно не се е харесала и са й сменили снимката 🤣 5 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 9 Report Share Публикувано Август 9 Xum Ramania! @xroflx9 @Emanuela.Carey @Lelqtian @Stela @Gerganafen @DevilWish 7 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Август 9 Report Share Публикувано Август 9 преди 1 час, Just_Me каза: Старият анонс отляво, новият отдясно. После Глория била суетна и тн - Ванча явно не се е харесала и са й сменили снимката 🤣 Те нямаха ли някаква драма, че искали да запишат дует, но Ванча не си вдигала телефона? 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Август 9 Report Share Публикувано Август 9 преди 49 минути, Emanuela.Carey каза: Те нямаха ли някаква драма, че искали да запишат дует, но Ванча не си вдигала телефона? Току виж сега като се видят измислят нещо Разцъках сега от любопитство това "kupi bileti bg": Джордан и Емануела - 20лв Деси Слава - 10лв Глория и Ивана - 15лв Софка и Коце - 20лв Меди и Азис - 30лв Азис - 20лв Джена - 15лв Как Ивана и Глория са колкото Джена??? 😱 (в сайта 15лв, а на място гледам ще е 20лв) 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Август 9 Report Share Публикувано Август 9 Ще ми липсва Коце тази вечер. като знам, че е точно в моя град за първи път и то през лятото. НИкога лятото не е идвал тук. Но заради работата няма как да отида днес тъй като утре съм на работа и няма да мога да рабтя, ако спа само 2 часа. Много пъти съм го правила, но вече се пазя след болницата няколко пъти. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 9 Report Share Публикувано Август 9 Preslava 1 ч. · Здравейте, любими мои! Искам да благодаря от сърце на всички вас за невероятните коментари и подкрепата към последните ми две песни! Вашата любов и енергия ме вдъхновяват да продължавам да творя. Също така, съм безкрайно развълнувана, че концертът ми на 16 ноември вече е разпродаден! Нямам търпение да се видим и да споделим тази магическа вечер заедно. А след лятото ви очакват още изненади – подготвила съм нещо специално за вас! Прегръщам ви! https://youtu.be/E422eOx-HK8?si=s2SrvGqMm-MsLJ7N 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Август 9 Report Share Публикувано Август 9 преди 8 минути, DevilWish каза: Preslava 1 ч. · Здравейте, любими мои! Искам да благодаря от сърце на всички вас за невероятните коментари и подкрепата към последните ми две песни! Вашата любов и енергия ме вдъхновяват да продължавам да творя. Също така, съм безкрайно развълнувана, че концертът ми на 16 ноември вече е разпродаден! Нямам търпение да се видим и да споделим тази магическа вечер заедно. А след лятото ви очакват още изненади – подготвила съм нещо специално за вас! Прегръщам ви! https://youtu.be/E422eOx-HK8?si=s2SrvGqMm-MsLJ7N Албум? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари