Jump to content

Поп фолк скандали (август 2024)

Препоръчани коментари

преди 2 минути, Stela каза:

Преслава в колко ще пусне новата песен? Не е обявила час... 

Обяви снощи в Кавали, 18:00 в канала на Преслава, каза цитирам “Любими мой очаквайте днес в 18:00 новата ми песен”

Май ще пусне само едната…

• Like 1
  • Thanks 1
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, DanielPiliov каза:

Обяви снощи в Кавали, 18:00 в канала на Преслава, каза цитирам “Любими мой очаквайте днес в 18:00 новата ми песен”

Май ще пусне само едната…

Щеще да е хубаво да пусне и двете песни щом ги е снимала. Дано поне след време пусне и другата. И двете звучат добре. 

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 43 минути, Stela каза:

Днес чакаме и Сиана, нали? Да загреем за завръщането ❤️

Сиана не е казвала дата за пускането, може и да не пусне в един ден с Преслава.

Сподели в други сайтове

преди 13 часа , Sunlight каза:

Тоя месец за трети път ходя на Коце. Работния ми график  съвпада много пъти с неговите участия. 

Ако ти кажа, че съм спала с Коце, ще ме намразиш ли?

• Haha 2
  • Casper 1
  • disgusting 1
Сподели в други сайтове

В чалготеката Secrets, където е управител Syper Sa6, охраната пребивали хора без обяснение.

Засега от жанра само Галена е харесала поста.

WWW.INSTAGRAM.COM

14K likes, 981 comments - phillipkrus on August 1, 2024: "Представям ви резултата от това да си на грешното място в грешния момент. По-малко от час на място...
  • Like 1
Сподели в други сайтове

преди 9 минути, Emanuela.Carey каза:

В чалготеката Secrets, където е управител Syper Sa6, охраната пребивали хора без обяснение.

Засега от жанра само Галена е харесала поста.

WWW.INSTAGRAM.COM

14K likes, 981 comments - phillipkrus on August 1, 2024: "Представям ви резултата от това да си на грешното място в грешния момент. По-малко от час на място...

В коментарите пишат че това не е първият случай, отделно има хора, които казват че същото се случва в Кайт бара и тн.... Човек да го е страх да отиде на клуб 🙄

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 9 минути, Just_Me каза:

В коментарите пишат че това не е първият случай, отделно има хора, които казват че същото се случва в Кайт бара и тн.... Човек да го е страх да отиде на клуб 🙄

Аз затова в такива Гето дискотеки не ходя :1000(29):

За чалга само Театро, Мегами и THE1 стават

• Like 1
Сподели в други сайтове

Яни защо така напразно ни хайпна за новата си песен като мина почти месец и още не я е пуснала? :( дано чакането си заслужава и не е някое копие на Въртележката

WWW.INSTAGRAM.COM

yanitsa_official on July 8, 2024: "От въртележката ви мятам директно на пързалката. 🔜🔥".

• Like 1
  • Angry 1
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, xroflx9 каза:

Яни защо така напразно ни хайпна за новата си песен като мина почти месец и още не я е пуснала? :( дано чакането си заслужава и не е някое копие на Въртележката

WWW.INSTAGRAM.COM

yanitsa_official on July 8, 2024: "От въртележката ви мятам директно на пързалката. 🔜🔥".

u npegu Go e npaBu/\a

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 24 минути, xroflx9 каза:

WWW.INSTAGRAM.COM

Яница винаги пуска тийзъри поне месец преди да пусне песента. Торекс постна че излиза скоро, така че или утре или другата седмица.

• Like 1
  • Thanks 1
Сподели в други сайтове

• DevilWish unpinned and locked this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...