DanielPiliov Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 преди 2 минути, Stela каза: Преслава в колко ще пусне новата песен? Не е обявила час... Обяви снощи в Кавали, 18:00 в канала на Преслава, каза цитирам “Любими мой очаквайте днес в 18:00 новата ми песен” Май ще пусне само едната… 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 Енна с нова песен скоро, крайни време беше! 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 преди 6 минути, DanielPiliov каза: Обяви снощи в Кавали, 18:00 в канала на Преслава, каза цитирам “Любими мой очаквайте днес в 18:00 новата ми песен” Май ще пусне само едната… Щеще да е хубаво да пусне и двете песни щом ги е снимала. Дано поне след време пусне и другата. И двете звучат добре. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 Днес чакаме и Сиана, нали? Да загреем за завръщането ❤️ 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 Според мен ще пусне и двете като изненада за феновете. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 преди 43 минути, Stela каза: Днес чакаме и Сиана, нали? Да загреем за завръщането ❤️ Сиана не е казвала дата за пускането, може и да не пусне в един ден с Преслава. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 преди 13 часа , Sunlight каза: Тоя месец за трети път ходя на Коце. Работния ми график съвпада много пъти с неговите участия. Ако ти кажа, че съм спала с Коце, ще ме намразиш ли? 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 Моля някой да й каже за съществуването на Google Translate 😀 3 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 преди 2 часа , Stela каза: Днес чакаме и Сиана, нали? Да загреем за завръщането ❤️ Обожавам 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 преди 1 час, Just_Me каза: Моля някой да й каже за съществуването на Google Translate 😀 Скаморца не знае какво е... за преводачите не знае... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 “Старата ни Песен” води с 10 хиляди лайка, ще гледаме нея. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 преди 1 минута, Emanuela.Carey каза: “Старата ни Песен” води с 10 хиляди лайка, ще гледаме нея. лично на мен и двете ми звучат като пълнежи за албум 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 Току що, fengergana каза: лично на мен и двете ми звучат като пълнежи за албум Да чуем финалните версии, може да има избухвация на отсвирите Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 10 милиона за този хит! 💅 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 преди 47 минути, Emanuela.Carey каза: “Старата ни Песен” води с 10 хиляди лайка, ще гледаме нея. И двете ще пусне😉 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 10 години от премиерата на тази песен 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 преди 2 часа , Just_Me каза: Моля някой да й каже за съществуването на Google Translate 😀 Не й трябва. По-добре! Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 В чалготеката Secrets, където е управител Syper Sa6, охраната пребивали хора без обяснение. Засега от жанра само Галена е харесала поста. Phillip (@phillipkrus) • Instagram photos and videos WWW.INSTAGRAM.COM 14K likes, 981 comments - phillipkrus on August 1, 2024: "Представям ви резултата от това да си на грешното място в грешния момент. По-малко от час на място... 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 преди 9 минути, Emanuela.Carey каза: В чалготеката Secrets, където е управител Syper Sa6, охраната пребивали хора без обяснение. Засега от жанра само Галена е харесала поста. Phillip (@phillipkrus) • Instagram photos and videos WWW.INSTAGRAM.COM 14K likes, 981 comments - phillipkrus on August 1, 2024: "Представям ви резултата от това да си на грешното място в грешния момент. По-малко от час на място... В коментарите пишат че това не е първият случай, отделно има хора, които казват че същото се случва в Кайт бара и тн.... Човек да го е страх да отиде на клуб 🙄 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 преди 9 минути, Just_Me каза: В коментарите пишат че това не е първият случай, отделно има хора, които казват че същото се случва в Кайт бара и тн.... Човек да го е страх да отиде на клуб 🙄 Аз затова в такива Гето дискотеки не ходя За чалга само Театро, Мегами и THE1 стават 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 Ехе това е много добро, от тик ток го чух и веднага пуснах цялата. Дава много албански вайб, и клипа и бийта. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 Яни защо така напразно ни хайпна за новата си песен като мина почти месец и още не я е пуснала? дано чакането си заслужава и не е някое копие на Въртележката YANITSA (@yanitsa_official) • Instagram photo WWW.INSTAGRAM.COM yanitsa_official on July 8, 2024: "От въртележката ви мятам директно на пързалката. 🔜🔥". 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 преди 5 минути, xroflx9 каза: Яни защо така напразно ни хайпна за новата си песен като мина почти месец и още не я е пуснала? дано чакането си заслужава и не е някое копие на Въртележката YANITSA (@yanitsa_official) • Instagram photo WWW.INSTAGRAM.COM yanitsa_official on July 8, 2024: "От въртележката ви мятам директно на пързалката. 🔜🔥". u npegu Go e npaBu/\a Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 Никой не го бръсне толко какво ще пусне Преслава, къде са песните на Александрова и Яница !?!?!? 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 преди 24 минути, xroflx9 каза: Яни защо така напразно ни хайпна за новата си песен като мина почти месец и още не я е пуснала? дано чакането си заслужава и не е някое копие на Въртележката YANITSA (@yanitsa_official) • Instagram photo WWW.INSTAGRAM.COM yanitsa_official on July 8, 2024: "От въртележката ви мятам директно на пързалката. 🔜🔥". Яница винаги пуска тийзъри поне месец преди да пусне песента. Торекс постна че излиза скоро, така че или утре или другата седмица. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари