Jump to content

Поп фолк скандали (август 2024)

Препоръчани коментари

преди 7 минути, Sunlight каза:

Къде ще сравняваш Лидия с Коце? Разлика от небето до земята. Коце е най-земния и човечен изпълнител. Не е само на думи,че обича феновете си, той го показва. 

Не закачай Лиди! Къде ще сравняваш този ангел с предрусалия Кокаин. Сложил е една маска за пред теб и вече: "най-добрият човек, когото познаваш", едва ли не го слагаш над семейството си...:wacko: Отвори си малко очите.

• Haha 2
Сподели в други сайтове

преди 16 минути, Gerganafen каза:

Не закачай Лиди! Къде ще сравняваш този ангел с предрусалия Кокаин. Сложил е една маска за пред теб и вече: "най-добрият човек, когото познаваш", едва ли не го слагаш над семейството си...:wacko: Отвори си малко очите.

Tолкова години го познавам, тъй че знам какъв е. Не му харесвам средата, но като човек е добър. И приятелите му знам, и средата му знам.

Знам с какво се занимава, знам, че ходи по жени, тъй че нищо не ме изненадва в него. Но като човек и отношение е много добър. 

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Sunlight каза:

Tолкова години го познавам, тъй че знам какъв е. Не му харесвам средата, но като човек е добър. И приятелите му знам, и средата му знам.

Преследваш го по участия и го виждаш през работното му време=познаваш го.:rolleyes: Окееей.

И без това не аз го сравних с когото и да е. Споменах теб, твоя израз. Ти го навря в разговора.

• Haha 2
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, Gerganafen каза:

Преследваш го по участия и го виждаш през работното му време=познаваш го.:rolleyes: Окееей.

И без това не аз го сравних с когото и да е. Споменах теб, твоя израз. Ти го навря в разговора.

Напротив, познавам го и извън работно време и винаги знае, че ще съм на негово участие, Тъй че съм виждала много неща. И не си говорим само за музиката му. Можеш да си кажеш много неща с него и да му споделиш. Само, който не го познава, само той може да гледа ,че само пие, друса се и жените, Извън тях е друг човек. 

• Thanks 1
Сподели в други сайтове

преди 15 часа , Willy каза:

Тя идваше почти всяка година до 2017 и наистина беше чакана и доста интересна, както с шоу, така и с контакти с публиката. Изпълни Сен тропе изцяло на живо и звучеше по-зле дори и от записа на Яница.

Иначе, мислех че на визия отслабна и се вкара в форма, но всичко е било илюзия в нета. В момента е буквално 1:1 с мемето с шпионите. Дебели крака, подуто лице и виснал силикон.

Screenshot-20240818-192149-Instagram.jpg

Кой запис на Яница😂

Сподели в други сайтове

Освен това, Коце да ти влезе в положение и ако не си добре, се интересува как си, ако нещо му споделиш, може да ти даде съвет, отговаря ти с писане и с  гласови съобщения.. Кой друг изпълнител можеш да му споделиш лични неща и да те разбере и да ти даде съвет, никой. Другите само се надуват и се имат за голямата работа. Коце не е такъв. На улицата да те срещне, ще те поздрави и познае, 

За мен Коце е много повече от певец. Преди всичко е човек. 

Има си пороци, ама то кой няма. 

• Wow 1
  • drunk 1
Сподели в други сайтове

преди 13 минути, Gerganafen каза:

Ревнува излишно от не-Чипса, щото има клип с Наркобос, а тя уж му била отказал. Слънцето явно не отчита как и двете отдавна са минали 8ми клас и питона ще си остане в гаража ... Или че такива клипове имат куцо, кьораво, сакато, вечния отговор, наборката на Големия Взрив леля Данче и вероятно други знайни и незнайни Тройници и други мъпети. 

• Like 1
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 41 минути, YanitsaFan каза:

Кой запис на Яница😂

Как така си фен а не си чувал/а най-великото изпълнение на всички времена?!

WWW.FACEBOOK.COM

Яница - Сен Тропе, Всичко чуждо пожелаваш / Yanica - Sen Trope, Vsichko chujdo pojelavash @ Live Youtube:...

• Like 1
  • Haha 1

Сподели в други сайтове

преди 45 минути, Sunlight каза:

Кой друг изпълнител можеш да му споделиш лични неща и да те разбере и да ти даде съвет, никой. Другите само се надуват и се имат за голямата работа.

Ти защото си на "ти" с всички в жанра, та знаеш кой какъв е :D айде моля ти се, изкара Коце нещо уау, сякаш няма други мили и земни изпълнители :D 

• Like 3
Сподели в други сайтове

преди 20 минути, Just_Me каза:

Ти защото си на "ти" с всички в жанра, та знаеш кой какъв е :D айде моля ти се, изкара Коце нещо уау, сякаш няма други мили и земни изпълнители :D 

Виждала съм, знам,  Повечето казват на сцената,че обичат уж феновете си, а извън това все едно не те познават. При Коце не е така.. Наистина си държи на феновете. 

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 40 минути, Just_Me каза:

Последен пример например е турнето на The Voice. Всички на сцената сърца, колко обичали  феновете си Като свърши концерта, изпълнителите се крият като мишки. Децата буквално им се молиха за снимки и се имат за големите звезди. Изобщо не са народни хора. То, който е земен и човечен се вижда и го доказва с действия, не само с думи. 

А доверието на един изпълнител се печели с години.,, то не е само ходене по участия. Може да е на другия край на света и пак да общува с тебе. 

И да има изпълнители като Коце са много малко или поне аз не съм срещала такъв като него. Може би, Галин,, но и той ме съмнява, че може да общува така с тебе постоянно по всяко време, а и като го гледам си отговаря той на сторита. Който има Коце за приятел, няма да сбърка. 

Тръгвам аз да работя вече. 

• Like 1
  • Wow 1
Сподели в други сайтове

Аз също бях на участие на Андреа миналия петък. Изглеждаше си добре и доста припяваше върху плейбека, каквото правят и 90% от колежките ѝ де. Хареса ми като цяло, но е възможно просто да съм бил заслепен от храната, понеже беше в Джанъм. Антонио беше на нейната маса и изпя няколко песни. Мисля, че спомена нещо за дует?

Редактирано от AysheYaneva
  • Like 3
Сподели в други сайтове

преди 12 минути, AysheYaneva каза:

Аз също бях на участие на Андреа миналия петък. Изглеждаше си добре и доста припяваше върху плейбека, каквото правят и 90% от колежките ѝ де. Хареса ми като цяло, но е възможно просто да съм бил заслепен от храната, понеже беше в Джанъм. Антонио беше на нейната маса и изпя няколко песни. Мисля, че спомена нещо за дует?

Явно днес ще коментираме участията на Андреа хаха. Аз също бях на нейно участие в Ахтопол, смело мога да кажа, че беше много яко. Тя също изглеждаше добре. Не разбирам защо тук основно я оплювате. Бил съм на много участия на Галена, там е по-трагично положението, но пък в това си е чарът. 

• Like 3
Сподели в други сайтове

преди 36 минути, ToqOtTam каза:

Явно днес ще коментираме участията на Андреа хаха. Аз също бях на нейно участие в Ахтопол, смело мога да кажа, че беше много яко. Тя също изглеждаше добре. Не разбирам защо тук основно я оплювате. Бил съм на много участия на Галена, там е по-трагично положението, но пък в това си е чарът. 

Зависи, ако си бил по-пиян от нея, може.

• Haha 4
Сподели в други сайтове

От 14.08.2024 г. от 18:40, Emanuela.Carey каза:

Мислех си че Киара се е отказала - това лято не е имала никакви участия.

А може и да е снимала в новото риалити на БТВ.

IMG-7325.jpg

Като певица специално - не. 

• Haha 3
20645797-497352780618945-2069381879-n.jpg
Сподели в други сайтове

Фолк певицата Анелия е катастрофирала, съобщи HotArena.net.

Инцидентът е станал по пътя Шумен-София вчера и макар автомобилът да е тотал щета, за щастие изпълнителката е невредима. Аудито на Анелия е било управлявано от нейния шофьор, който също е добре.

Взети са проби на участниците в ПТП-то и според източници резултатите на другия шофьор, виновен за катастрофата, са били положителни за амфетамини.

456127540_925638202937849_6700739374649483009_n.jpg

• Sad 3
Сподели в други сайтове

преди 26 минути, Emanuela.Carey каза:

Това са някакви други Емануелини!

Меди в моя дом не се слуша.

Дали Маноля ще флопне сама през септември??? Между другото защо броим песента Окадар на Маноля, като е проект на Дамян? Дори е качена в неговите канали и стрийминг платформи.

Тази година има 2 песни - едната с 2.1 млн, а другата с 1 млн. Флопаджийка. :D 

• Like 1
  • Angry 1
Сподели в други сайтове

• DevilWish unpinned and locked this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...