Gerganafen Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 преди 7 минути, Sunlight каза: Къде ще сравняваш Лидия с Коце? Разлика от небето до земята. Коце е най-земния и човечен изпълнител. Не е само на думи,че обича феновете си, той го показва. Не закачай Лиди! Къде ще сравняваш този ангел с предрусалия Кокаин. Сложил е една маска за пред теб и вече: "най-добрият човек, когото познаваш", едва ли не го слагаш над семейството си... Отвори си малко очите. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 преди 16 минути, Gerganafen каза: Не закачай Лиди! Къде ще сравняваш този ангел с предрусалия Кокаин. Сложил е една маска за пред теб и вече: "най-добрият човек, когото познаваш", едва ли не го слагаш над семейството си... Отвори си малко очите. Tолкова години го познавам, тъй че знам какъв е. Не му харесвам средата, но като човек е добър. И приятелите му знам, и средата му знам. Знам с какво се занимава, знам, че ходи по жени, тъй че нищо не ме изненадва в него. Но като човек и отношение е много добър. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 преди 1 минута, Sunlight каза: Tолкова години го познавам, тъй че знам какъв е. Не му харесвам средата, но като човек е добър. И приятелите му знам, и средата му знам. Преследваш го по участия и го виждаш през работното му време=познаваш го. Окееей. И без това не аз го сравних с когото и да е. Споменах теб, твоя израз. Ти го навря в разговора. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 преди 5 минути, Gerganafen каза: Преследваш го по участия и го виждаш през работното му време=познаваш го. Окееей. И без това не аз го сравних с когото и да е. Споменах теб, твоя израз. Ти го навря в разговора. Напротив, познавам го и извън работно време и винаги знае, че ще съм на негово участие, Тъй че съм виждала много неща. И не си говорим само за музиката му. Можеш да си кажеш много неща с него и да му споделиш. Само, който не го познава, само той може да гледа ,че само пие, друса се и жените, Извън тях е друг човек. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
YanitsaFan Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 преди 15 часа , Willy каза: Тя идваше почти всяка година до 2017 и наистина беше чакана и доста интересна, както с шоу, така и с контакти с публиката. Изпълни Сен тропе изцяло на живо и звучеше по-зле дори и от записа на Яница. Иначе, мислех че на визия отслабна и се вкара в форма, но всичко е било илюзия в нета. В момента е буквално 1:1 с мемето с шпионите. Дебели крака, подуто лице и виснал силикон. Кой запис на Яница😂 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 Освен това, Коце да ти влезе в положение и ако не си добре, се интересува как си, ако нещо му споделиш, може да ти даде съвет, отговаря ти с писане и с гласови съобщения.. Кой друг изпълнител можеш да му споделиш лични неща и да те разбере и да ти даде съвет, никой. Другите само се надуват и се имат за голямата работа. Коце не е такъв. На улицата да те срещне, ще те поздрави и познае, За мен Коце е много повече от певец. Преди всичко е човек. Има си пороци, ама то кой няма. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 преди 13 минути, Gerganafen каза: Преследваш го по участия и го виждаш през работното му време=познаваш го. Окееей. И без това не аз го сравних с когото и да е. Споменах теб, твоя израз. Ти го навря в разговора. Ревнува излишно от не-Чипса, щото има клип с Наркобос, а тя уж му била отказал. Слънцето явно не отчита как и двете отдавна са минали 8ми клас и питона ще си остане в гаража ... Или че такива клипове имат куцо, кьораво, сакато, вечния отговор, наборката на Големия Взрив леля Данче и вероятно други знайни и незнайни Тройници и други мъпети. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 преди 41 минути, YanitsaFan каза: Кой запис на Яница😂 Как така си фен а не си чувал/а най-великото изпълнение на всички времена?! Яница - Сен Тропе, Всичко чуждо пожелаваш / Yanica - Sen Trope... |... WWW.FACEBOOK.COM Яница - Сен Тропе, Всичко чуждо пожелаваш / Yanica - Sen Trope, Vsichko chujdo pojelavash @ Live Youtube:... 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 @rosko,ти защо си реагирал с пияна иконка? 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 преди 45 минути, Sunlight каза: Кой друг изпълнител можеш да му споделиш лични неща и да те разбере и да ти даде съвет, никой. Другите само се надуват и се имат за голямата работа. Ти защото си на "ти" с всички в жанра, та знаеш кой какъв е айде моля ти се, изкара Коце нещо уау, сякаш няма други мили и земни изпълнители 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 преди 20 минути, Just_Me каза: Ти защото си на "ти" с всички в жанра, та знаеш кой какъв е айде моля ти се, изкара Коце нещо уау, сякаш няма други мили и земни изпълнители Виждала съм, знам, Повечето казват на сцената,че обичат уж феновете си, а извън това все едно не те познават. При Коце не е така.. Наистина си държи на феновете. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 преди 40 минути, Just_Me каза: Ти защото си на "ти" с всички в жанра, та знаеш кой какъв е айде моля ти се, изкара Коце нещо уау, сякаш няма други мили и земни изпълнители Последен пример например е турнето на The Voice. Всички на сцената сърца, колко обичали феновете си Като свърши концерта, изпълнителите се крият като мишки. Децата буквално им се молиха за снимки и се имат за големите звезди. Изобщо не са народни хора. То, който е земен и човечен се вижда и го доказва с действия, не само с думи. А доверието на един изпълнител се печели с години.,, то не е само ходене по участия. Може да е на другия край на света и пак да общува с тебе. И да има изпълнители като Коце са много малко или поне аз не съм срещала такъв като него. Може би, Галин,, но и той ме съмнява, че може да общува така с тебе постоянно по всяко време, а и като го гледам си отговаря той на сторита. Който има Коце за приятел, няма да сбърка. Тръгвам аз да работя вече. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AysheYaneva Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 (редактирано) Аз също бях на участие на Андреа миналия петък. Изглеждаше си добре и доста припяваше върху плейбека, каквото правят и 90% от колежките ѝ де. Хареса ми като цяло, но е възможно просто да съм бил заслепен от храната, понеже беше в Джанъм. Антонио беше на нейната маса и изпя няколко песни. Мисля, че спомена нещо за дует? Редактирано Август 19 от AysheYaneva 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ToqOtTam Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 преди 12 минути, AysheYaneva каза: Аз също бях на участие на Андреа миналия петък. Изглеждаше си добре и доста припяваше върху плейбека, каквото правят и 90% от колежките ѝ де. Хареса ми като цяло, но е възможно просто да съм бил заслепен от храната, понеже беше в Джанъм. Антонио беше на нейната маса и изпя няколко песни. Мисля, че спомена нещо за дует? Явно днес ще коментираме участията на Андреа хаха. Аз също бях на нейно участие в Ахтопол, смело мога да кажа, че беше много яко. Тя също изглеждаше добре. Не разбирам защо тук основно я оплювате. Бил съм на много участия на Галена, там е по-трагично положението, но пък в това си е чарът. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Август 19 Author Report Share Публикувано Август 19 преди 36 минути, ToqOtTam каза: Явно днес ще коментираме участията на Андреа хаха. Аз също бях на нейно участие в Ахтопол, смело мога да кажа, че беше много яко. Тя също изглеждаше добре. Не разбирам защо тук основно я оплювате. Бил съм на много участия на Галена, там е по-трагично положението, но пък в това си е чарът. Зависи, ако си бил по-пиян от нея, може. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 Тази седмица съм и на Гери-Сопол, очаквам там да е доста по-трагично, нищо че има(ше) хитове-сензации. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 От 14.08.2024 г. от 18:40, Emanuela.Carey каза: Мислех си че Киара се е отказала - това лято не е имала никакви участия. А може и да е снимала в новото риалити на БТВ. Като певица специално - не. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ToqOtTam Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 преди 1 час, meleto каза: Зависи, ако си бил по-пиян от нея, може. Явно ще те разочаровам, нито аз, нито тя бяхме пияни😃 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 Анелия била катастрофирала... Вярно ли е? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Август 19 Author Report Share Публикувано Август 19 преди 16 минути, ToqOtTam каза: Явно ще те разочаровам, нито аз, нито тя бяхме пияни😃 Не е доказано! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 Фолк певицата Анелия е катастрофирала, съобщи HotArena.net. Инцидентът е станал по пътя Шумен-София вчера и макар автомобилът да е тотал щета, за щастие изпълнителката е невредима. Аудито на Анелия е било управлявано от нейния шофьор, който също е добре. Взети са проби на участниците в ПТП-то и според източници резултатите на другия шофьор, виновен за катастрофата, са били положителни за амфетамини. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AysheYaneva Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 @Emanuela.Carey По-интересно занимание нямате ли си? 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 преди 9 минути, AysheYaneva каза: @Emanuela.Carey По-интересно занимание нямате ли си? Това са някакви други Емануелини! Меди в моя дом не се слуша. 2 1 1 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Август 19 Author Report Share Публикувано Август 19 преди 26 минути, Emanuela.Carey каза: Това са някакви други Емануелини! Меди в моя дом не се слуша. Дали Маноля ще флопне сама през септември??? Между другото защо броим песента Окадар на Маноля, като е проект на Дамян? Дори е качена в неговите канали и стрийминг платформи. Тази година има 2 песни - едната с 2.1 млн, а другата с 1 млн. Флопаджийка. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 TikTok - Make Your Day VM.TIKTOK.COM Алекс ❤️ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари