Emanuela.Carey Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 Току що, meleto каза: Дали Маноля ще флопне сама през септември??? Между другото защо броим песента Окадар на Маноля, като е проект на Дамян? Дори е качена в неговите канали и стрийминг платформи. Тази година има 2 песни - едната с 2.1 млн, а другата с 1 млн. Флопаджийка. Що за тъпо заключение? Едно че именно нейната част стана тренд, а второ че си е качено и в нейните стрийминг профили защото е дует. Значи всички дуети на Галена и Азис са само на Галена защото са в нейния канал? Или всичко качено в канала на Пайнер не е на никой и не се брои, защото е в техния канал? 3 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано Август 19 Author Report Share Публикувано Август 19 преди 17 минути, Emanuela.Carey каза: Що за тъпо заключение? Едно че именно нейната част стана тренд, а второ че си е качено и в нейните стрийминг профили защото е дует. Значи всички дуети на Галена и Азис са само на Галена защото са в нейния канал? Или всичко качено в канала на Пайнер не е на никой и не се брои, защото е в техния канал? Кажи сега нещо и за двата флопа. 🤣 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 преди 2 минути, meleto каза: Кажи сега нещо и за двата флопа. 🤣 Графа и толкова не може. 1 5 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 преди 1 час, Emanuela.Carey каза: Това са някакви други Емануелини! Меди в моя дом не се слуша. Да,аз съм от тези другите Емануелини! Хит! 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 smash hit 2019 💥❤️🔥 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 Сега пък "Окадар" не била на Емануела. Те и песните на Ваня са в канала "DJ Дамян", но негови песни ли са, без да е участвал и с дума в тях? Той може да е инициирал и/или финансирал проекта, но това не го прави "не на Емануела". Ако беше излишна, нямаше да я кани. Той затова все се закача за някой, защото си знае, че ако е сам го чака флопов флоп. 5 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 преди 3 минути, xroflx9 каза: Да,аз съм от тези другите Емануелини! Хит! Определено е… песен. 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 преди 5 минути, Gerganafen каза: Сега пък "Окадар" не била на Емануела. Те и песните на Ваня са в канала "DJ Дамян", но негови песни ли са, без да е участвал и с дума в тях? Той може да е инициирал и/или финансирал проекта, но това не го прави "не на Емануела". Ако беше излишна, нямаше да я кани. Той затова все се закача за някой, защото си знае, че ако е сам го чака флопов флоп. Като Кокаин последните 10 години! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 Няма Маноля, няма Графа, няма Азис, няма Галена, хитът е при Анджи! @DevilWish, нали? 1 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 преди 1 минута, Willy каза: Като Кокаин последните 10 години! Недей обижда Коциту, че ми се покачва пулса и се замайвам. Знаеш ли какъв добър човек е. Дава ми да си шмръкна от специален Аспирин на прах, който много добре ми действа на кръвното и главоболието. Той е с връзки и затова има този Аспирин на прах. Аз нали съм му приятел и се знаем и затова ми дава от неговия специален Аспирин на прах. 7 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 преди 5 минути, asylum каза: Няма Маноля, няма Графа, няма Азис, няма Галена, хитът е при Анджи! @DevilWish, нали? Да пият едно колежките й. Анджи направи хит за 100 милиона!!! 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 преди 12 минути, asylum каза: Няма Маноля, няма Графа, няма Азис, няма Галена, хитът е при Анджи! @DevilWish, нали? Анджи ни предостави Оцковия хит, от който се нуждаехме! Новата кралица на Хит Микс! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 преди 24 минути, DevilWish каза: Да пият едно колежките й. Анджи направи хит за 100 милиона!!! ga ce no4epnqm! 1 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 преди 17 минути, Gerganafen каза: Анджи ни предостави Оцковия хит, от който се нуждаехме! Новата кралица на Хит Микс! Aнджи и Атижа - новите лидерки! 1 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 преди 2 минути, asylum каза: ga ce no4epnqm! Певица на годината!!! Радио Веселина ако не й връчат Песен на годината, Певица на годината, Клип на годината - да им пръдне Анджи на радиото!!! 1 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано Август 19 Author Report Share Публикувано Август 19 преди 50 минути, Emanuela.Carey каза: Графа и толкова не може. Малко чалгии флопват на милионче за три месеца. Дори Да ти олекне е почти с 3 млн. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 преди 41 минути, Emanuela.Carey каза: Определено е… песен. Мислех те за човек,но се оказа,че не си! 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 преди 5 минути, DevilWish каза: Певица на годината!!! Радио Веселина ако не й връчат Песен на годината, Певица на годината, Клип на годината - да им пръдне Анджи на радиото!!! + дебют и прогрес! преди 3 минути, meleto каза: Малко чалгии флопват на милионче за три месеца. Дори Да ти олекне е почти с 3 млн. По онова време 3 млн бяха като 300 хил сега 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 преди 17 часа , DarkChild каза: Какви "стейджинги" е правила по кръчмите? Катерила се е по полулеите. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 преди 27 минути, meleto каза: Малко чалгии флопват на милионче за три месеца. Дори Да ти олекне е почти с 3 млн. Говориш за песен от 2016 когато гледанията вървяха по-добре цялостно дори за по-слаби песни. В канала на Пайнер има такива с по 2-3 милиона, които никой не ги знае. (напр. Ваня - Цунами) Тогавашните 2 милиона са днешните 500к. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 преди 13 часа , DarkChild каза: Не знаех, че Алла Пугачова се е изрусила. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 Токича, декември 2023: Следващата година с Анелия ще продължим да работим заедно! Анелия: 5 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 преди 2 часа , Emanuela.Carey каза: Това са някакви други Емануелини! Меди в моя дом не се слуша. Ако Меди направи дует с Емануела друга песен ще запееш. И ще играеш у вас върху масата даже 😘 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 преди 1 минута, Stela каза: Ако Меди направи дует с Емануела друга песен ще запееш. И ще играеш у вас върху масата даже 😘 Щом ме накара да слушам Дамян сигурно ще успее да ме накара да слушам и Меди. Не е успявала да ме убеди единствено със Супер Фат. 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 преди 9 минути, Emanuela.Carey каза: Щом ме накара да слушам Дамян сигурно ще успее да ме накара да слушам и Меди. Не е успявала да ме убеди единствено със Супер Фат. Xum Ozko! 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари