Balkandji1 Публикувано Август 22 Report Share Публикувано Август 22 преди 29 минути, lucellent каза: Изтече запис от генералната репетиция на Преслава за концерта: Неуморната Рашия. Истинска ромска перла. Марка! 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 22 Report Share Публикувано Август 22 преди 2 минути, meleto каза: Заради теб я пуснах пак - не ми се получи да се зарибя. Не е крайно зле, но ми е като демо. А Силвър мяза на Антонио на обложката Мен припевът ме зариби от сторитата на Теда, но има слаби моменти, които правят песента накъсана и някак бавна. Да я бяха направили по-кратка. 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Август 22 Report Share Публикувано Август 22 преди 3 минути, meleto каза: Заради теб я пуснах пак - не ми се получи да се зарибя. Не е крайно зле, но ми е като демо. А Силвър мяза на Антонио на обложката И мен не може да ме зариби, може би заради отсвирите. Много са мазни. Но е направила 135К вчера, класирала се е на трето място. Галена оглавяваше класацията дълго време със 120К-130К. Теда с хит. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Август 22 Report Share Публикувано Август 22 Залия - coming soon Z A L I Y A✨ (@zallliya) • Instagram photo WWW.INSTAGRAM.COM zallliya on August 22, 2024: "С огромно вълнение искам да ви съобщя, че официалният ми YouTube канал вече е факт! 🥹 Абонирайте се, за да бъдете сред първите, които ще... 3 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 22 Report Share Публикувано Август 22 преди 23 минути, Emanuela.Carey каза: Залия - coming soon Z A L I Y A✨ (@zallliya) • Instagram photo WWW.INSTAGRAM.COM zallliya on August 22, 2024: "С огромно вълнение искам да ви съобщя, че официалният ми YouTube канал вече е факт! 🥹 Абонирайте се, за да бъдете сред първите, които ще... Аман, аман както пее Джена. 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 22 Report Share Публикувано Август 22 преди 35 минути, Emanuela.Carey каза: Залия - coming soon Z A L I Y A✨ (@zallliya) • Instagram photo WWW.INSTAGRAM.COM zallliya on August 22, 2024: "С огромно вълнение искам да ви съобщя, че официалният ми YouTube канал вече е факт! 🥹 Абонирайте се, за да бъдете сред първите, които ще... "А, ве, брат наеб@ли я тая Залия?" 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 22 Report Share Публикувано Август 22 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 22 Report Share Публикувано Август 22 преди 55 минути, Emanuela.Carey каза: Залия - coming soon Z A L I Y A✨ (@zallliya) • Instagram photo WWW.INSTAGRAM.COM zallliya on August 22, 2024: "С огромно вълнение искам да ви съобщя, че официалният ми YouTube канал вече е факт! 🥹 Абонирайте се, за да бъдете сред първите, които ще... Завалията… 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bunn Публикувано Август 22 Report Share Публикувано Август 22 преди 1 час, Emanuela.Carey каза: Залия - coming soon Z A L I Y A✨ (@zallliya) • Instagram photo WWW.INSTAGRAM.COM zallliya on August 22, 2024: "С огромно вълнение искам да ви съобщя, че официалният ми YouTube канал вече е факт! 🥹 Абонирайте се, за да бъдете сред първите, които ще... Тя понеже голям успех имаше в Ра, та тръгнала да се самопродуцира 😂🤣 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Август 22 Report Share Публикувано Август 22 преди 15 минути, Andrew Cunanan. каза: Ти представаш ли си да ти отлепи един ритник с тоя крак? Ваня - осакатителката. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Август 22 Report Share Публикувано Август 22 Шедьовърът на Ваня Великова останал недооценен. В клипа: Култува дърта съседка: Нямаш право да ми думаш, че си си мила пут**ата. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 22 Report Share Публикувано Август 22 преди 8 минути, Balkandji1 каза: Ти представаш ли си да ти отлепи един ритник с тоя крак? Ваня - осакатителката. Би премазала като валяk судамче с циц*та си. 🤩 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 22 Report Share Публикувано Август 22 преди 1 минута, Balkandji1 каза: Шедьовърът на Ваня Великова останал недооценен. това заслужаваше да е лийд сингъл от саундтрака на Барби, а не бозата на Дуа Липа, нали @Willy? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Август 22 Report Share Публикувано Август 22 преди 3 минути, Andrew Cunanan. каза: това заслужаваше да е лийд сингъл от саундтрака на Барби, а не бозата на Дуа Липа, нали @Willy? Оо, и тука пее за котето си. Ваня явно е обсебена от вулвата си. Не може да й се отрече - първата певица, която официално възпя пут**ата си в няколко нейни песни. Има ли участия тази феноменка? Май от Габрово беше? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Август 22 Report Share Публикувано Август 22 преди 1 час , Emanuela.Carey каза: Залия - coming soon Z A L I Y A✨ (@zallliya) • Instagram photo WWW.INSTAGRAM.COM zallliya on August 22, 2024: "С огромно вълнение искам да ви съобщя, че официалният ми YouTube канал вече е факт! 🥹 Абонирайте се, за да бъдете сред първите, които ще... Коя е тая Завалия? 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Август 22 Report Share Публикувано Август 22 преди 18 минути, Balkandji1 каза: Оо, и тука пее за котето си. Ваня явно е обсебена от вулвата си. Не може да й се отрече - първата певица, която официално възпя пут**ата си в няколко нейни песни. Има ли участия тази феноменка? Май от Габрово беше? Дамяница също възпя шундата си. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Август 22 Report Share Публикувано Август 22 преди 3 минути, DarkChild каза: Дамяница също възпя шундата си. А да, верно, че и шимейлът Ваня си позволи "Кой ще гали котето любовно". Чак и хит беше станала. А Ваня нали по принцип се има за певица от елита, Ара-Пайнер а-у. Обикновен тайландски бек. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Август 22 Report Share Публикувано Август 22 Мами е минала предната си песен с 20к гледания. Очертава се хит у нас @GSA @Gerganafen ХИТ РАЙНА! Боряна коя? 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Август 22 Report Share Публикувано Август 22 преди 40 минути, Balkandji1 каза: А да, верно, че и шимейлът Ваня си позволи "Кой ще гали котето любовно". Чак и хит беше станала. А Ваня нали по принцип се има за певица от елита, Ара-Пайнер а-у. Обикновен тайландски бек. Тя и Андреа Теодорова се има за неща, които не е. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 22 Report Share Публикувано Август 22 преди 1 час, Balkandji1 каза: Шедьовърът на Ваня Великова останал недооценен. В клипа: Култува дърта съседка: Нямаш право да ми думаш, че си си мила пут**ата. Оценена от които трябва! Музика за ценители! Елит! преди 42 минути, Balkandji1 каза: А да, верно, че и шимейлът Ваня си позволи "Кой ще гали котето любовно". Чак и хит беше станала. А Ваня нали по принцип се има за певица от елита, Ара-Пайнер а-у. Обикновен тайландски бек. И двете Вани са си ги възпели! Слочаенос? 2 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 22 Report Share Публикувано Август 22 преди 1 час, Balkandji1 каза: Оо, и тука пее за котето си. Ваня явно е обсебена от вулвата си. Не може да й се отрече - първата певица, която официално възпя пут**ата си в няколко нейни песни. Има ли участия тази феноменка? Май от Габрово беше? Често има, обикновено по частни домове и домашни купони. Тия дни качи това: Instagram video by vania velikova • Aug 16, 2024 at 8:54 AM WWW.INSTAGRAM.COM 84 likes, 1 comments - kleopatra8686 on August 16, 2024 1 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 22 Report Share Публикувано Август 22 vania velikova (@kleopatra8686) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 46 likes, 0 comments - kleopatra8686 on August 16, 2024 vania velikova (@kleopatra8686) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 52 likes, 0 comments - kleopatra8686 on August 16, 2024 1 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 22 Report Share Публикувано Август 22 Пяла е хита на хитовете! краят, @Balkandji1 vania velikova (@kleopatra8686) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 109 likes, 2 comments - kleopatra8686 on July 8, 2024 1 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 22 Report Share Публикувано Август 22 преди 1 час, DarkChild каза: Дамяница също възпя шундата си. Само ДИон възпя ху..... си. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Август 22 Report Share Публикувано Август 22 преди 32 минути, asylum каза: Оценена от които трябва! Музика за ценители! Елит! И двете Вани са си ги възпели! Слочаенос? Защо пишеш нормално? Притесних се! 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари