Jump to content

Поп фолк скандали (август 2024)

Препоръчани коментари

преди 4 минути, asylum каза:

Понякога и над година.

Оня сен споделих от участие на Теда Л. Беше мазаляк в Русе

Клипче на "Моята принцеса" ли? Дай го, за да им затворим устите на плювачите на хита на годината.

• Love 1
Сподели в други сайтове

преди 15 минути, DevilWish каза:

Разликата е, че "Мой си мерак" излиза последния ден на април. "Окадар" е летен хит, от последните дни на май? "Делта форс" е актуален хит който се разви в началото на юли, защото първоначално хората харесаха "Жалко" и "Неговата жена". Няма как хит е от пролетта да е толкова актуален към този момент като летните хитове каквито са "Окадар" и "Делта форс", но за сега според мен е най-успешна. "Окадар" и "Делта форс" ги нареждам веднага след нея за тази година. Песните на Стораро - Топ, топ, топ, Лудница на Лидия и Азис от тази година също са дуетни хитове. На Константин и Томас. Заключението към момента: това е годината на дуетите. Като самостоятелни песни: Къртиш, Зиг-заг и сигурно изпускам някоя? 

Лудница, Топа и дуетите на Азики не съм ги слушал и следял буквално нито веднъж, там не мога да правя заключения. 

• Like 1
  • Wow 1

Сподели в други сайтове

Еуфория не е с нищо по-назад от дуетите на Преслава с Коце и Софка. Буквално има повече лайкове и стриймове и от двете. Соло песен за 2 години има 20М в тубата и почти 3М в Споти. Никак не е зле! 
И като вече даваме дуети за сравнения, нека направим с дуетите на Галена от същата година - Уелкъм ту България и Не си ме давай. ;) 

• Like 3
  • Haha 1

Сподели в други сайтове

Току що, Willy каза:

Лудница, Топа и дуетите на Азики не съм ги слушал и следял буквално нито веднъж, там не мога да правя заключения. 

Лудница е една прехвалена боза с купени гледания. Това се доказа на Прайда, хората изобщо не знаеха песента, пяха на по-неизвестни песни на Лидия, но не и на тази. На Тони Стораро песента е хита на пролетта, според мен е по-голям хит от напомпаната Лудница. С 13 млн. за по-малко от 5 месеца, вчера още е в топ 20 с 31К гледания.

• Like 2
Сподели в други сайтове

В поп фолка поне има претенденти за мегахитове тази година, ами в попа какво да кажем? Там конкуренция няма, защото няма и хитове. Някой беше споменал, че Откачалки било мегахит и попа се били завърнали, не знам си какво. Това е просто нормален хит, не е нищо особено, което да го знае държавата и да го пускат по телевизии, радиа и т.н. 

Много е зле при тях, може би нямат мегахит от триото на Пашата, Торино и оня грък, а тя дори беше кавър… 

• Like 4
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, Danger. каза:

Някой беше споменал, че Откачалки било мегахит и попа се били завърнали, не знам си какво.

Изобщо не съм казвал такова нещо.

Точния ми цитат е “Дори и от поп/рапа се отчетоха с голям хит, което не се беше случвало от доста време.”

Не е трудно да върнеш няколко страници назад и да прочетеш.

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 40 минути, Balkandji1 каза:

Клипче на "Моята принцеса" ли? Дай го, за да им затворим устите на плювачите на хита на годината.

Беше на стори. Тя пееше и подаваше на хората, които ревяха хита. Нали е писала текста.

Хит Лом!

• Like 2

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 41 минути, Willy каза:

Еми, значи нямаш цялостни наблюдения, камо ли от чужбина.

• Like 2

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

преди 38 минути, Willy каза:

Еуфория не е с нищо по-назад от дуетите на Преслава с Коце и Софка. Буквално има повече лайкове и стриймове и от двете. Соло песен за 2 години има 20М в тубата и почти 3М в Споти. Никак не е зле! 
И като вече даваме дуети за сравнения, нека направим с дуетите на Галена от същата година - Уелкъм ту България и Не си ме давай. ;) 

Според мен Еуфория е най-хитова от тия. И по кръчми вървеше

• Like 2

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

преди 12 минути, Danger. каза:

В поп фолка поне има претенденти за мегахитове тази година, ами в попа какво да кажем? Там конкуренция няма, защото няма и хитове. Някой беше споменал, че Откачалки било мегахит и попа се били завърнали, не знам си какво. Това е просто нормален хит, не е нищо особено, което да го знае държавата и да го пускат по телевизии, радиа и т.н. 

Много е зле при тях, може би нямат мегахит от триото на Пашата, Торино и оня грък, а тя дори беше кавър… 

Споменах, че отдавна са нямали хит като "Откачалки" и, че в България има една цикличност, която като поомръзне чалгата на хората, на няколко години попа и рапа се засилват, както беше преди по-малко от 10 години с Гери-Никол, Криско, Тита, Тото Н, Скандау и т.н.

В още по-предното десетилетие също имаха период на пик около 2001-2004 година покрай тогавашната попурлярна телевизия ММ, която излъчваше поп и хип-хоп. Дори през 2001 година най-продавания албум беше от техния жанр - на Мишо Шамара с около 90К копия.

Нищо чудно и през това десетилетие да имат силни години и това да е началото. Криско също е със самостоятелен хит, който е в стария му стил и е навъртял вече 5 милиона. Гери-Никол пък заеба чалгата и се върна към първоначалното си амплоа.

• Like 2
Сподели в други сайтове

Пълна тъпня е песента на Гери Никол,едвам я изтърпях. Хич не й се занимава с музика и си личи,а преди години се гласеше за международна кариера. Но поне мярнах някъде,че си е пуснала реклама за песента. 

Тита имаше шанс за хит според мен,но не си промотира песента по никакъв начин. Луда. Иначе гледам че ще чукне милионче,което за сегашното й ниво не е зле.

• Like 3
  • Thanks 1
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, xroflx9 каза:

Пълна тъпня е песента на Гери Никол,едвам я изтърпях. Хич не й се занимава с музика и си личи,а преди години се гласеше за международна кариера. Но поне мярнах някъде,че си е пуснала реклама за песента. 

Тита имаше шанс за хит според мен,но не си промотира песента по никакъв начин. Луда. Иначе гледам че ще чукне милионче,което за сегашното й ниво не е зле.

И какво е това ниво? Милионче? Та Тита в периода й около "Антилопа" правеше безпроблемно 15-милионни хитове и беше истиснка звезда сред тийнейджърите. Като влезна в чалгата, намали трафика на половина, а до днес е плачевен.

Тита и Гери-Никол не са за чалгата, публиката не ги прие и си опропастиха бляскавите кариери. И двете трябва да се върнат в другия стил.

На Гери песента може да не ти харесва, но за разлика от попфолк опитите й, поне прави някакви гледания. Бори се в диапазона 50К на ден, но така е, като си изгубиш контигента и станеш от поп певица чалгорана. За приема на Криско от чалгарите пък да не говорим, никой не го прие.

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 2 часа , Danger. каза:

Е тя Делта форс вече е минала Окадар в Youtube

Най-големият хит в Тик Ток е именно Делта форс тази година, около 70К видеа някъде има. Това с друга чалга песен даже не знам дали се е случвало.

Задържането й с гледанията е забележително, снощи пак е направила 100К а е на два месеца. Поредната мегахитачка която ще натрупа минимум 20 милиона, ако не и повече. 

Иначе и аз съм на мнение, че поне три песни от албума трябваше да са мегахитове като нея. Версията й на Цак цак най-вероятно щеше да е мегахит на същото ниво, ако не и още по-голям. Зиг Заг е голям хит, но е прекалено лятна и усещам, че след лятото ще забие. 

Добре, че беше Рашия😢

• Like 1
  • Haha 2
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Balkandji1 каза:

И какво е това ниво? Милионче? Та Тита в периода й около "Антилопа" правеше безпроблемно 15-милионни хитове и беше истиснка звезда сред тийнейджърите. Като влезна в чалгата, намали трафика на половина, а до днес е плачевен.

Тита и Гери-Никол не са за чалгата, публиката не ги прие и си опропастиха бляскавите кариери. И двете трябва да се върнат в другия стил.

На Гери песента може да не ти харесва, но за разлика от попфолк опитите й, поне прави някакви гледания. Бори се в диапазона 50К на ден, но така е, като си изгубиш контигента и станеш от поп певица чалгорана. За приема на Криско от чалгарите пък да не говорим, никой не го прие.

Ами при положение че с изключение на дуетите с Джена и Фики и Една всичко друго й е под милион на Тита мисля че си е някакъв успех. Както казах голяма грешка от нейна страна,че не я промотира по никакъв начин. Имаше шанс да се забележи.

Тита е същата като Гергана. Правеше каквото й каже Криско и очевидно сама не може да си движи кариерата.

За Гери Никол вече казах че мярнах реклама онзи ден и това обяснява факта че все още прави някакви гледания. Песента й е в пъти по-слаба дори от I’m the queen,която й е най-слабия мегахит,а какво остава за другите й резачки,които тресяха държавата.

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 12 минути, xroflx9 каза:

На мен пък песента на Гергина ми хареса. 😕 Особено ако игнорираш сиганския клип си е доста в старият ѝ стил.

• Like 2
  • Wow 1
Сподели в други сайтове

@meleto @Willy @pechenko @Stela колеги, Андреа явно ни чете!
Много е ядосана и ни е докладвала няколко поста:

Коментар в Видеоклипове
Скучно видео, гаден запис, крадена музика - Trademark by Otsko
Guest
Submitted преди 11 минути
Скучна е баба ти

Андреа - Нямам сърце

Коментар в Видеоклипове
евтино видео, все още има двойна гуша, тоалетите са евтини.

Guest

Submitted преди 12 минути

Дебела свиня си ти

• Haha 8
  • skull 1
image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

На мен пък ми харесва клипа на Гери Сокол. Рядко се случва някой певец или певачка така да се раздава и да си друса телесата в клип. Повечето или само  ръкомахат, или се въргалят в някакво хотелско легло.

• Like 2
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 10 минути, Emanuela.Carey каза:

На мен пък песента на Гергина ми хареса. 😕 Особено ако игнорираш сиганския клип си е доста в старият ѝ стил.

Ето кой навъртал по 50к !

От по-слабата й ера това е последното,което скъсвах от въртене. Diss частта към Криско и Тита ме подмокря💦

• Haha 2
Сподели в други сайтове

Нека бъдем така добрички да поканим Андреа да се присъедини към форума и да ни гостува.
Добре дошла 😘 
Рядко щастие е да видим звезда от такава величина при нас!

• Haha 1

Сподели в други сайтове

преди 10 минути, DevilWish каза:

Коментар в Видеоклипове
Скучно видео, гаден запис, крадена музика - Trademark by Otsko
Guest
Submitted преди 11 минути
Скучна е баба ти

@andreabulgaria мери си приказките пикло!

• Haha 4
Сподели в други сайтове

Току що, Emanuela.Carey каза:

@andreabulgaria мери си приказките пикло!

Ня'ъм сърце, ня'ам и пост.... 
Az idvam v Ramania, no vie me priemete! 

• Haha 4

Сподели в други сайтове

• DevilWish unpinned and locked this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...