Balkandji1 Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 преди 4 минути, asylum каза: Понякога и над година. Оня сен споделих от участие на Теда Л. Беше мазаляк в Русе Клипче на "Моята принцеса" ли? Дай го, за да им затворим устите на плювачите на хита на годината. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 преди 15 минути, DevilWish каза: Разликата е, че "Мой си мерак" излиза последния ден на април. "Окадар" е летен хит, от последните дни на май? "Делта форс" е актуален хит който се разви в началото на юли, защото първоначално хората харесаха "Жалко" и "Неговата жена". Няма как хит е от пролетта да е толкова актуален към този момент като летните хитове каквито са "Окадар" и "Делта форс", но за сега според мен е най-успешна. "Окадар" и "Делта форс" ги нареждам веднага след нея за тази година. Песните на Стораро - Топ, топ, топ, Лудница на Лидия и Азис от тази година също са дуетни хитове. На Константин и Томас. Заключението към момента: това е годината на дуетите. Като самостоятелни песни: Къртиш, Зиг-заг и сигурно изпускам някоя? Лудница, Топа и дуетите на Азики не съм ги слушал и следял буквално нито веднъж, там не мога да правя заключения. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 Еуфория не е с нищо по-назад от дуетите на Преслава с Коце и Софка. Буквално има повече лайкове и стриймове и от двете. Соло песен за 2 години има 20М в тубата и почти 3М в Споти. Никак не е зле! И като вече даваме дуети за сравнения, нека направим с дуетите на Галена от същата година - Уелкъм ту България и Не си ме давай. 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 Току що, Willy каза: Лудница, Топа и дуетите на Азики не съм ги слушал и следял буквално нито веднъж, там не мога да правя заключения. Лудница е една прехвалена боза с купени гледания. Това се доказа на Прайда, хората изобщо не знаеха песента, пяха на по-неизвестни песни на Лидия, но не и на тази. На Тони Стораро песента е хита на пролетта, според мен е по-голям хит от напомпаната Лудница. С 13 млн. за по-малко от 5 месеца, вчера още е в топ 20 с 31К гледания. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 В поп фолка поне има претенденти за мегахитове тази година, ами в попа какво да кажем? Там конкуренция няма, защото няма и хитове. Някой беше споменал, че Откачалки било мегахит и попа се били завърнали, не знам си какво. Това е просто нормален хит, не е нищо особено, което да го знае държавата и да го пускат по телевизии, радиа и т.н. Много е зле при тях, може би нямат мегахит от триото на Пашата, Торино и оня грък, а тя дори беше кавър… 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 преди 7 минути, Danger. каза: Някой беше споменал, че Откачалки било мегахит и попа се били завърнали, не знам си какво. Изобщо не съм казвал такова нещо. Точния ми цитат е “Дори и от поп/рапа се отчетоха с голям хит, което не се беше случвало от доста време.” Не е трудно да върнеш няколко страници назад и да прочетеш. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 преди 40 минути, Balkandji1 каза: Клипче на "Моята принцеса" ли? Дай го, за да им затворим устите на плювачите на хита на годината. Беше на стори. Тя пееше и подаваше на хората, които ревяха хита. Нали е писала текста. Хит Лом! 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 преди 41 минути, Willy каза: Лудница, Топа и дуетите на Азики не съм ги слушал и следял буквално нито веднъж, там не мога да правя заключения. Еми, значи нямаш цялостни наблюдения, камо ли от чужбина. 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 преди 38 минути, Willy каза: Еуфория не е с нищо по-назад от дуетите на Преслава с Коце и Софка. Буквално има повече лайкове и стриймове и от двете. Соло песен за 2 години има 20М в тубата и почти 3М в Споти. Никак не е зле! И като вече даваме дуети за сравнения, нека направим с дуетите на Галена от същата година - Уелкъм ту България и Не си ме давай. Според мен Еуфория е най-хитова от тия. И по кръчми вървеше 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 Хит на лято 2023! 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 преди 12 минути, Danger. каза: В поп фолка поне има претенденти за мегахитове тази година, ами в попа какво да кажем? Там конкуренция няма, защото няма и хитове. Някой беше споменал, че Откачалки било мегахит и попа се били завърнали, не знам си какво. Това е просто нормален хит, не е нищо особено, което да го знае държавата и да го пускат по телевизии, радиа и т.н. Много е зле при тях, може би нямат мегахит от триото на Пашата, Торино и оня грък, а тя дори беше кавър… Споменах, че отдавна са нямали хит като "Откачалки" и, че в България има една цикличност, която като поомръзне чалгата на хората, на няколко години попа и рапа се засилват, както беше преди по-малко от 10 години с Гери-Никол, Криско, Тита, Тото Н, Скандау и т.н. В още по-предното десетилетие също имаха период на пик около 2001-2004 година покрай тогавашната попурлярна телевизия ММ, която излъчваше поп и хип-хоп. Дори през 2001 година най-продавания албум беше от техния жанр - на Мишо Шамара с около 90К копия. Нищо чудно и през това десетилетие да имат силни години и това да е началото. Криско също е със самостоятелен хит, който е в стария му стил и е навъртял вече 5 милиона. Гери-Никол пък заеба чалгата и се върна към първоначалното си амплоа. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 На Гери е сръбски кавър на хит. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 Пълна тъпня е песента на Гери Никол,едвам я изтърпях. Хич не й се занимава с музика и си личи,а преди години се гласеше за международна кариера. Но поне мярнах някъде,че си е пуснала реклама за песента. Тита имаше шанс за хит според мен,но не си промотира песента по никакъв начин. Луда. Иначе гледам че ще чукне милионче,което за сегашното й ниво не е зле. 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 преди 2 минути, xroflx9 каза: Пълна тъпня е песента на Гери Никол,едвам я изтърпях. Хич не й се занимава с музика и си личи,а преди години се гласеше за международна кариера. Но поне мярнах някъде,че си е пуснала реклама за песента. Тита имаше шанс за хит според мен,но не си промотира песента по никакъв начин. Луда. Иначе гледам че ще чукне милионче,което за сегашното й ниво не е зле. И какво е това ниво? Милионче? Та Тита в периода й около "Антилопа" правеше безпроблемно 15-милионни хитове и беше истиснка звезда сред тийнейджърите. Като влезна в чалгата, намали трафика на половина, а до днес е плачевен. Тита и Гери-Никол не са за чалгата, публиката не ги прие и си опропастиха бляскавите кариери. И двете трябва да се върнат в другия стил. На Гери песента може да не ти харесва, но за разлика от попфолк опитите й, поне прави някакви гледания. Бори се в диапазона 50К на ден, но така е, като си изгубиш контигента и станеш от поп певица чалгорана. За приема на Криско от чалгарите пък да не говорим, никой не го прие. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 преди 23 минути, asylum каза: Хит на лято 2023! Хит на лято 1994г. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 Криско от срам е изтрил най-големия си чалга флоп, който май не беше минал и 500к. 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
YanitsaFan Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 преди 2 часа , Danger. каза: Е тя Делта форс вече е минала Окадар в Youtube Най-големият хит в Тик Ток е именно Делта форс тази година, около 70К видеа някъде има. Това с друга чалга песен даже не знам дали се е случвало. Задържането й с гледанията е забележително, снощи пак е направила 100К а е на два месеца. Поредната мегахитачка която ще натрупа минимум 20 милиона, ако не и повече. Иначе и аз съм на мнение, че поне три песни от албума трябваше да са мегахитове като нея. Версията й на Цак цак най-вероятно щеше да е мегахит на същото ниво, ако не и още по-голям. Зиг Заг е голям хит, но е прекалено лятна и усещам, че след лятото ще забие. Добре, че беше Рашия😢 1 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 преди 2 минути, Balkandji1 каза: И какво е това ниво? Милионче? Та Тита в периода й около "Антилопа" правеше безпроблемно 15-милионни хитове и беше истиснка звезда сред тийнейджърите. Като влезна в чалгата, намали трафика на половина, а до днес е плачевен. Тита и Гери-Никол не са за чалгата, публиката не ги прие и си опропастиха бляскавите кариери. И двете трябва да се върнат в другия стил. На Гери песента може да не ти харесва, но за разлика от попфолк опитите й, поне прави някакви гледания. Бори се в диапазона 50К на ден, но така е, като си изгубиш контигента и станеш от поп певица чалгорана. За приема на Криско от чалгарите пък да не говорим, никой не го прие. Ами при положение че с изключение на дуетите с Джена и Фики и Една всичко друго й е под милион на Тита мисля че си е някакъв успех. Както казах голяма грешка от нейна страна,че не я промотира по никакъв начин. Имаше шанс да се забележи. Тита е същата като Гергана. Правеше каквото й каже Криско и очевидно сама не може да си движи кариерата. За Гери Никол вече казах че мярнах реклама онзи ден и това обяснява факта че все още прави някакви гледания. Песента й е в пъти по-слаба дори от I’m the queen,която й е най-слабия мегахит,а какво остава за другите й резачки,които тресяха държавата. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 преди 12 минути, xroflx9 каза: Пълна тъпня е песента на Гери Никол,едвам я изтърпях. Хич не й се занимава с музика и си личи,а преди години се гласеше за международна кариера. Но поне мярнах някъде,че си е пуснала реклама за песента. На мен пък песента на Гергина ми хареса. 😕 Особено ако игнорираш сиганския клип си е доста в старият ѝ стил. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 @meleto @Willy @pechenko @Stela колеги, Андреа явно ни чете! Много е ядосана и ни е докладвала няколко поста: Коментар в Видеоклипове Скучно видео, гаден запис, крадена музика - Trademark by Otsko Guest Submitted преди 11 минути Скучна е баба ти Андреа - Нямам сърце Коментар в Видеоклипове евтино видео, все още има двойна гуша, тоалетите са евтини. Guest Submitted преди 12 минути Дебела свиня си ти 8 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 На мен пък ми харесва клипа на Гери Сокол. Рядко се случва някой певец или певачка така да се раздава и да си друса телесата в клип. Повечето или само ръкомахат, или се въргалят в някакво хотелско легло. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 преди 10 минути, Emanuela.Carey каза: На мен пък песента на Гергина ми хареса. 😕 Особено ако игнорираш сиганския клип си е доста в старият ѝ стил. Ето кой навъртал по 50к ! От по-слабата й ера това е последното,което скъсвах от въртене. Diss частта към Криско и Тита ме подмокря💦 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 Нека бъдем така добрички да поканим Андреа да се присъедини към форума и да ни гостува. Добре дошла 😘 Рядко щастие е да видим звезда от такава величина при нас! 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 преди 10 минути, DevilWish каза: Коментар в Видеоклипове Скучно видео, гаден запис, крадена музика - Trademark by Otsko Guest Submitted преди 11 минути Скучна е баба ти @andreabulgaria мери си приказките пикло! 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 Току що, Emanuela.Carey каза: @andreabulgaria мери си приказките пикло! Ня'ъм сърце, ня'ам и пост.... Az idvam v Ramania, no vie me priemete! 4 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари