xroflx9 Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 @Andrea мила,аз съм ти най-големия фен! Сашка,Янева,Роска,Кубрат,Банка ДСК и всички останали твои душмани огън да ги гори! Чакам да ми пишеш лс да ти дам адрес,за да ми изпратиш винил и на мен!😘 прегръщам те 1 2 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 преди 2 часа , Willy каза: For the record TikTok - Make Your Day VM.TIKTOK.COM @Danger. направи и твоето включване! 😇 Как се изложихте с това, направо не мога да повярвам хахаха, “Нищо” която гласите за флоп е с по-силен прием от албума🤣🤣🤣 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 @andreabulgaria Стамбини бодвал ли го е или връзката ви е стриктно платоническа? #AndreaQ&A 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 Огромен plot twist ще е ако @fengergana се окаже самата Андреа!😏 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 "Моята принцеса" дебютира с около 300К и в първия ден нямаше купени гледания. Купуването дойде няколко дни по-късно, когато песента от 300К вдигна на 450К, та чак почти до половин милион и свърши, когато от 400К и нещо гледанията се сринаха на 250К. Като цяло Константин няколко дни купи 150К-200К гледания на песента, което беше планувал по-рано, може би не знаейки в колко голям хит ще се превърне песента. Реално нямаше нужда от тия купени, сигурно ги е бил предвидил, очаквайки, че реалните ще са 100К-150К. Но като започва да прави 250К-300К и с купените отгоре, цифрите наистина започнаха да изглеждат извънземно. За немалко песни се купува трафик в наши дни, но когато е повече, ясно си личи кога купуването спира. И без купените "Моята принцеса" е с най-големи постижения тази година и ще мине и Лудница, и Топ, топ, топ. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 преди 1 час, Balkandji1 каза: Споменах, че отдавна са нямали хит като "Откачалки" и, че в България има една цикличност, която като поомръзне чалгата на хората, на няколко години попа и рапа се засилват, както беше преди по-малко от 10 години с Гери-Никол, Криско, Тита, Тото Н, Скандау и т.н. В още по-предното десетилетие също имаха период на пик около 2001-2004 година покрай тогавашната попурлярна телевизия ММ, която излъчваше поп и хип-хоп. Дори през 2001 година най-продавания албум беше от техния жанр - на Мишо Шамара с около 90К копия. Нищо чудно и през това десетилетие да имат силни години и това да е началото. Криско също е със самостоятелен хит, който е в стария му стил и е навъртял вече 5 милиона. Гери-Никол пък заеба чалгата и се върна към първоначалното си амплоа. Шамара даже награда май взе от Планета преди 31 минути, xroflx9 каза: @Andrea мила,аз съм ти най-големия фен! Сашка,Янева,Роска,Кубрат,Банка ДСК и всички останали твои душмани огън да ги гори! Чакам да ми пишеш лс да ти дам адрес,за да ми изпратиш винил и на мен!😘 прегръщам те Чак сега забелязах, че аватарът ти още носи маска 🤭 2 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 преди 2 минути, Balkandji1 каза: "Моята принцеса" дебютира с около 300К и в първия ден нямаше купени гледания. Купуването дойде няколко дни по-късно, когато песента от 300К вдигна на 450К, та чак почти до половин милион и свърши, когато от 400К и нещо гледанията се сринаха на 250К. Като цяло Константин няколко дни купи 150К-200К гледания на песента, което беше планувал по-рано, може би не знаейки в колко голям хит ще се превърне песента. Реално нямаше нужда от тия купени, сигурно ги е бил предвидил, очаквайки, че реалните ще са 100К-150К. Но като започва да прави 250К-300К и с купените отгоре, цифрите наистина започнаха да изглеждат извънземно. За немалко песни се купува трафик в наши дни, но когато е повече, ясно си личи кога купуването спира. И без купените "Моята принцеса" е с най-големи постижения тази година и ще мине и Лудница, и Топ, топ, топ. Това ми напомня този случай. Купи седмица след като излезе и чак след седмици наистина стана хит и навъртя милиони. 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 преди 1 минута, asylum каза: Това ми напомня този случай. Купи седмица след като излезе и чак след седмици наистина стана хит и навъртя милиони. Уелкъм ту България 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 преди 2 минути, asylum каза: Това ми напомня този случай. Купи седмица след като излезе и чак след седмици наистина стана хит и навъртя милиони. Боже, тая има песен с 13 млн! Срам за българската хетеросексуална общественост. Не мога да повярвам до къде й е пуснала гювеч съдбата, цели 13 млн. на соло песен. Към днешна дата и 400К не може да направи. Времето е отсяло плявата. 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 Скандален клетваджийски хит. Пусна я есента и изби рибата! Каква конкуренция имаше тогава в лицето на Галена (Шефката и Феноменален), Денис Теофиков и Цветелина Янева (Грешка беше), Джена (Яко ми е). 27 милиона - златен хит 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 преди 1 минута, Balkandji1 каза: Скандален клетваджийски хит. Пусна я есента и изби рибата! Каква конкуренция имаше тогава в лицето на Галена (Шефката и Феноменален), Денис Теофиков и Цветелина Янева (Грешка беше), Джена (Яко ми е). 27 милиона - златен хит Най-любимата ми песен на Преслава в последните години! ❤️ 2 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 преди 1 минута, DevilWish каза: Най-любимата ми песен на Преслава в последните години! ❤️ И на мен. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 преди 1 минута, Balkandji1 каза: И на мен. От "Режим неприлична" не съм имал толкова любима песен като "Да гори в любов". ❤️ И до днес ми е най от последните й песни. 1.Да гори в любов 2.Не се изтриваш 3.Пиян 4.Изтрезняваш ли 5.Беден в сърцето 6.В твоето легло 7.Улицата Така ги класирам за периода 2014-2024, т.е. в последните 10 години. 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 преди 1 минута, DevilWish каза: От "Режим неприлична" не съм имал толкова любима песен като "Да гори в любов". ❤️ И до днес ми е най от последните й песни. 1.Да гори в любов 2.Не се изтриваш 3.Пиян 4.Изтрезняваш ли 5.Беден в сърцето 6.В твоето легло 7.Улицата Така ги класирам за периода 2014-2024, т.е. в последните 10 години. И на мен са ми горе-долу тия с изключение на "Изтрезняваш ли". На нейно място бих сложил "На тебе на отказвам", ако ги подреждам за последните 10 години. Все песни, в които има от типичната Преславова магия. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 Току що, Balkandji1 каза: И на мен са ми горе-долу тия с изключение на "Изтрезняваш ли". На нейно място бих сложил "На тебе на отказвам", ако ги подреждам за последните 10 години. Все песни, в които има от типичната Преславова магия. Ааааа, трудно ще ми е ако ги подреждам последните 10 години. Трябва да сложа "Нашето любов е", "На тебе не отказвам", "Обратно в играта" задължително. "Моето слабо място" не е от любимите ми песни, нито "Ако утре ме губиш" колкото и да е хубава, все пак е балада, а аз не съм фен на бавни песни.... "Няма да ти пиша" също е от песните, които обожавам. 2 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 преди 34 минути, xroflx9 каза: Огромен plot twist ще е ако @fengergana се окаже самата Андреа!😏 в последните дни не забеляза ли,че публикувам само Антонио,с който ще имаме дует скоро,както разбра от сторитата ми 😘 1 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 преди 3 минути, DevilWish каза: Ааааа, трудно ще ми е ако ги подреждам последните 10 години. Трябва да сложа "Нашето любов е", "На тебе не отказвам", "Обратно в играта" задължително. "Моето слабо място" не е от любимите ми песни, нито "Ако утре ме губиш" колкото и да е хубава, все пак е балада, а аз не съм фен на бавни песни.... "Няма да ти пиша" също е от песните, които обожавам. Покрепям - "Няма да ти пиша" и "Обратно в играта" са топ. "Няма да ти пиша" с топика е минала 20 млн. гледания - пореден огромен соло хит за Преслава. 3 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 Току що, Balkandji1 каза: Покрепям - "Няма да ти пиша" и "Обратно в играта" са топ. "Няма да ти пиша" с топика е минала 20 млн. гледания - пореден огромен соло хит на Преслава. Обожавам я ❤️ Видеото също много ми допада, цветно и готино. Обаче нещо дуетите в последните години не са ми много, много на сърце от нея.... Може би с Джена и "Сладкото зло" ми харесват повече. Песента с Анелия също беше уникална ❤️ 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 може и да съм Андреа,може и да съм другото лице на @Gerganafen 😘 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 За секунда се замислих какво се случва тука… 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 преди 10 минути, fengergana каза: може и да съм Андреа,може и да съм другото лице на @Gerganafen 😘 Стига, че хората вярно ще повярват и форума ще остане без Гери фенове като ни баннат 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 преди 19 минути, DevilWish каза: Обожавам я ❤️ Видеото също много ми допада, цветно и готино. Обаче нещо дуетите в последните години не са ми много, много на сърце от нея.... Може би с Джена и "Сладкото зло" ми харесват повече. Песента с Анелия също беше уникална ❤️ Разбирам те какво имаш предвид. За Преслава винаги се е казвало, че е по-силна сама, самостоятелните й песни са й тоталните хитове. За разлика от всички други изпълнители, които имат нужда от колаборация, за да имат повече гледания. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 преди 4 минути, Danger. каза: За секунда се замислих какво се случва тука… Форумът си има и бъгове. Неговите малки раманяшки бъгове... 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 Имам информация, че на Галена никак не й е чуждо купуването на гледания. Още за тази песен има, ми се нашепва. 42 млн... стига! 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 преди 4 минути, Balkandji1 каза: Разбирам те какво имаш предвид. За Преслава винаги се е казвало, че е по-силна сама, самостоятелните й песни са й тоталните хитове. За разлика от всички други изпълнители, които имат нужда от колаборация, за да имат повече гледания. Тя за това не правеше и ft. когато бяха най на мода, а почти всеки втори Преслава, Анелия, Галена.... На Джена й беше писнало и беше помолила да не я пишат в една песен. Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари