Balkandji1 Публикувано Август 27 Report Share Публикувано Август 27 преди 15 минути, meleto каза: Да, всичко е мое. Имам и по-яки български от тази, но заради алгоритъма на тубата ги бавя. А текстът на Опа-опа я направих първо на български, не ми се получи нещо, после викам ще я адаптирам на сръбски. Оказа се яко и сръбската е един вид оригиналната всъщност. Иначе пиша текстовете на бг или инглиш, след това ги синхронизирам към даден език - понякога е доста несполучливо, де. Та, след това правя музиката - играя си с инструменти, стилове и тн. Вокалите са ми лицензирани. Това е оригиналът. И после с някои подобрения обърнах пак на български Браво на теб, истински творец, измисля и текста, и музиката. А "Мисля за друг" се е получила адски зарибително, защо не я предложиш на някоя известна певица? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано Август 27 Author Report Share Публикувано Август 27 преди 1 минута, Balkandji1 каза: Браво на теб, истински творец, измисля и текста, и музиката. А "Мисля за друг" се е получила адски зарибително, защо не я предложиш на някоя известна певица? Е, ти знаеш, че писането си ми е сила Но не знаех, че и текстовете така ми прилягат, щото не е точно поезия. АI технологиите се развиват доста, така че е комбинация изкуствен с естествен интелект. Аз никога не се самопредлагам. А и да кажем, че трябваше да мине период - да видя резултати. Щото това че на мен си ми харесва реултатът, не значи, че е ок за останалите. Това ми е най-успешното до сега. Руснаците, узбеките, турците и сърбите най-много се закачат. Имам няколко румънски, португалски и испански - дето също навъртяха гледания. 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Август 27 Report Share Публикувано Август 27 Andrea-Opa,opa/Андреа-Опа,опа,2024 Music and lyrics:Nedko Nedkov Soon🫡 1 1 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано Август 27 Author Report Share Публикувано Август 27 преди 5 минути, xroflx9 каза: Andrea-Opa,opa/Андреа-Опа,опа,2024 Music and lyrics:Nedko Nedkov Soon🫡 Що? Нямам сърце или Ня`ш сърце не ти ли стига? Това ми е първата бг песен. Бях инспириран от чалгарките. Имам и бг поп песни, идеални за Графчето. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 27 Report Share Публикувано Август 27 преди 1 час, meleto каза: Их, помислих, че са се просветили и е наистина AI песен. От известно време се занимавам и звучи доста добре. Егати зарибявката! А ти защо не казваш, че правиш такива неща? Направо да дебютирам в поп-фолка и да ги размазвам викам аз! 2 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 27 Report Share Публикувано Август 27 преди 1 час, meleto каза: Кои са тези шлагери? Предпочитам да правя нови тОпалки хахаха Тръгнах от радио Popnable, направих доста песни и реших да ги публикувам на всички платформи. Чакай да постна и по-секси хит. 😮 😮 😮 Как ги правиш тия неща? 😮 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 27 Report Share Публикувано Август 27 преди 46 минути, meleto каза: Е, ти знаеш, че писането си ми е сила Но не знаех, че и текстовете така ми прилягат, щото не е точно поезия. АI технологиите се развиват доста, така че е комбинация изкуствен с естествен интелект. Аз никога не се самопредлагам. А и да кажем, че трябваше да мине период - да видя резултати. Щото това че на мен си ми харесва реултатът, не значи, че е ок за останалите. Това ми е най-успешното до сега. Руснаците, узбеките, турците и сърбите най-много се закачат. Имам няколко румънски, португалски и испански - дето също навъртяха гледания. Много добро! Отваряй тема! 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано Август 27 Author Report Share Публикувано Август 27 преди 4 минути, DevilWish каза: Егати зарибявката! А ти защо не казваш, че правиш такива неща? Направо да дебютирам в поп-фолка и да ги размазвам викам аз! Срам ме беше хахаха преди 2 минути, DevilWish каза: 😮 😮 😮 Как ги правиш тия неща? 😮 Вече обясних по-горе. От началото на годината се обучавам. Сигурно вече имам над 500 песни, от които 100 си ги слушам редовно. Иначе планирам в първата седмица на септемви нова песен, после в средата още една и пускам целия албум 10 чалги в спотифай и всички стрийминг платформи. Тъй че АБОНИРАЙТЕ СЕ ако ви е любопитно. И в тикток почнах да качвам. Имам едни 50-60 души дето са правили клипчета с мои песни без изобщо да съм правил нищо. Навсякъде под псевдоним Popnable. 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Август 27 Report Share Публикувано Август 27 преди 7 минути, DevilWish каза: 😮 😮 😮 Как ги правиш тия неща? 😮 Мелето е луд деец. Върти популярни сайтове, форуми, преподава лекции, пише книги, пише и прави музика. Луд е. Нашата гордост. 2 1 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 27 Report Share Публикувано Август 27 Току що, meleto каза: Срам ме беше хахаха Вече обясних по-горе. От началото на годината се обучавам. Сигурно вече имам над 500 песни, от които 100 си ги слушам редовно. Иначе планирам в първата седмица на септемви нова песен, после в средата още една и пускам целия албум 10 чалги в спотифай и всички стрийминг платформи. Тъй че АБОНИРАЙТЕ СЕ ако ви е любопитно. И в тикток почнах да качвам. Имам едни 50-60 души дето са правили клипчета с мои песни без изобщо да съм правил нищо. Навсякъде под псевдоним Popnable. Тази много ми харесва! 😮 Нашата Петя ако го изпее ще е велико! ❤️ Преславо, стягай се и му пиши. Тик-ток не използвам, но ще се абонирам в ютюб първоначално докато се наканя да използвам и тик-ток. Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 27 Report Share Публикувано Август 27 преди 1 минута, Balkandji1 каза: Мелето е луд деец. Върти популярни сайтове, форуми, преподава лекции, пише книги, пише и прави музика. Луд е. Нашата гордост. Много е добър, но е и скромен. Аз се чудех какви са тия реклами на Popnable във форума, то какво било. Заслужава си да се чуят. Отделно, жанра има нужда от нови хора и най-вече хора като него. Както ни четат тук, като нищо някоя да се свърже с него. 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Август 27 Report Share Публикувано Август 27 Мелето ще издава албум. Главната конкуренция на Галена и нейния албум тази година. 😂 1 5 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 27 Report Share Публикувано Август 27 Току що, Balkandji1 каза: Мелето ще издава албум. Главната конкуренция на Галена и нейния албум тази година. 😂 Ама те доста от нещата му са си готови хитове. От тези които чух, сега слушам. Той наистина има доста песни. 3 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 27 Report Share Публикувано Август 27 Това със сръбските хитове веднага го пускам. Сръбска певачица би полудела от оргазъм. 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано Август 27 Author Report Share Публикувано Август 27 преди 24 минути, DevilWish каза: Много добро! Отваряй тема! Ето я. Само за феновИ. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 27 Report Share Публикувано Август 27 преди 3 минути, meleto каза: Ето я. Само за феновИ. Благодарим ❤️ Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Август 27 Report Share Публикувано Август 27 Диона рекламира нова енергийна “напитка” която се шмърка 2 4 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Август 27 Report Share Публикувано Август 27 Foxy го няма и никой не коментира събитието на годината и престижната сцена на Видинския панаир? Кои фолкаджийки бяха удостоени с покана тази година? Камелия явно не е сред тях. Леля ви Гага сигурно е излязла вече да пее хита си. 3 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Август 27 Report Share Публикувано Август 27 преди 16 минути, pacho каза: Foxy го няма и никой не коментира събитието на годината и престижната сцена на Видинския панаир? Кои фолкаджийки бяха удостоени с покана тази година? Камелия явно не е сред тях. Леля ви Гага сигурно е излязла вече да пее хита си. Но за сметка на това ФеКали е на линия! Константин също..той на две де 🤫😂 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Август 27 Report Share Публикувано Август 27 И Кавали Ахтопол затваря на 31 август. Лятото свършва, а не го усетих. Само една баня имам. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 27 Report Share Публикувано Август 27 преди 3 часа , Gerganafen каза: Чак телефоните си изтипосали, с надеждата на Глора да й пука за тях и да им звънне. И това са хора на 30-40+ години, не някакви хлапета. И тя услужливо предоставя целия каталог на номера. Ще тегля чоп кой Глориев да набера да си говорим. Улеснили са я. Ще блокне всички, че да не могат да й се обадят🤣 преди 2 часа , meleto каза: Кои са тези шлагери? Предпочитам да правя нови тОпалки хахаха Тръгнах от радио Popnable, направих доста песни и реших да ги публикувам на всички платформи. Чакай да постна и по-секси хит. Супер е, но не и секси хит като преди 1 час, Balkandji1 каза: Мелето е луд деец. Върти популярни сайтове, форуми, преподава лекции, пише книги, пише и прави музика. Луд е. Нашата гордост. Също и трол 🤣🤣🤣🤣 преди 1 час, meleto каза: Срам ме беше хахаха Вече обясних по-горе. От началото на годината се обучавам. Сигурно вече имам над 500 песни, от които 100 си ги слушам редовно. Иначе планирам в първата седмица на септемви нова песен, после в средата още една и пускам целия албум 10 чалги в спотифай и всички стрийминг платформи. Тъй че АБОНИРАЙТЕ СЕ ако ви е любопитно. И в тикток почнах да качвам. Имам едни 50-60 души дето са правили клипчета с мои песни без изобщо да съм правил нищо. Навсякъде под псевдоним Popnable. Включи песен в стил Пепа Секса! 😍 4 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано Август 27 Author Report Share Публикувано Август 27 преди 20 минути, pacho каза: Foxy го няма и никой не коментира събитието на годината и престижната сцена на Видинския панаир? Кои фолкаджийки бяха удостоени с покана тази година? Камелия явно не е сред тях. Леля ви Гага сигурно е излязла вече да пее хита си. Нали не работи вече със Сашка АнгелчИту? Или е било фейк нюз? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 27 Report Share Публикувано Август 27 Току що, Sunlight каза: И Кавали Ахтопол затваря на 31 август. Лятото свършва, а не го усетих. Само една баня имам. И 48 дискотеки 🤭 1 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Август 27 Report Share Публикувано Август 27 преди 5 минути, Just_Me каза: Но за сметка на това ФеКали е на линия! Константин също..той на две де 🤫😂 Коце е там щото е приятел с кмета и не можеше да му откаже. Иначе това участие не беше в списъка му от участия. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Август 27 Report Share Публикувано Август 27 преди 49 минути, Emanuela.Carey каза: Диона рекламира нова енергийна “напитка” която се шмърка Е, не, това мина всякакви граници. Викнах цялото семейство пред монитора да я оплюем. Малоумница, нагла разпоретина. Как не изпитва срам, това ще го видят сто процента деца, подстрекава към наркомания идиотката. 3 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари