Jump to content

Поп фолк скандали (август 2024)

Препоръчани коментари

Деса май е нацелила носталгичен хит. Много обещаващо звучи песента. Очаквах нещо флегматично и приспивно.

WWW.INSTAGRAM.COM

242 likes, 13 comments - desislavaofficial on August 29, 2024: "Чуйте малка част от предстоящия ми проект с @tokichaprojects 🎶".
  • Like 2
  • Thanks 1
  • Hug 1
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, Emanuela.Carey каза:

Деса май е нацелила носталгичен хит. Много обещаващо звучи песента. Очаквах нещо флегматично и приспивно.

WWW.INSTAGRAM.COM

242 likes, 13 comments - desislavaofficial on August 29, 2024: "Чуйте малка част от предстоящия ми проект с @tokichaprojects 🎶".

Аз пък очаквах много яка песен. Напомня на умерените му песни.... Ще чуем! Със сигурност това е песента за която имам най-големи очаквания! Миналата година "Дилър на лююбов" беше една от любимите ми песни за 2023, същото и с Токсичен - 2021, 2016 - И на всички като тебе ми беше любимата песен, В друг живот също..... 2017 - Гледай да не бъркаш... 2018 - Много съм добра.... Просто толкова яки песни учучваше.... Ей, дано и тази е такава! Наистина имам очаквания и дано ги оправдае! Очакваме през септември ❤️ 

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

преди 21 минути, Emanuela.Carey каза:

WWW.INSTAGRAM.COM

Столът - по европрограма 😅

• Like 1
  • skull 1
Сподели в други сайтове

Всички леки жени(коври), басейни, магазини за кожени латекс панталони и Оцко работеха overtime когато Крум вадеше песни и клипове!

• Love 1
  • skull 1

Сподели в други сайтове

Голяма мода. Колко "иновативно, новаторско" алелелеле....
Сега да си избере на Елена Паришева от "Достатъчно" ли ще се прави или на някоя друга която има фетиш към такива клипове? Или пък иска клип като на Галена - "Дай ми"? Не, не, не!

SIGNAL.BG

Попфолк певицата Наташа Монева се показа с насинено лице в профилите си в социалните мрежи, като с вида си шокира своите последователи.

Гнусно! И това трябва някой да го гледа. Представяте ли си?

• Like 1

Сподели в други сайтове

преди 6 часа , DevilWish каза:

Да, бе. Как комплексарите се убединиха сега, а защо не направят същото и за политиката? Ами толкова години под робство? Ехо, смешниците...... поне като скачате и си избивате комплексите в интернет на Диона, правете същото и с увеличението на ток, вода, ниските заплати и пенсии и т.н. Мижитурки такива!!! 
Не казваме, че Диона не се изака много и не се оцапа, но казваме, че по този начин трябва да се действа за ПО-ВАЖНИТЕ НЕЩА! Ето ти доказателството за комплексари, мижитурки, чехльовци и въшльовци! ДА ГО ДУХАТЕ всички, без извинение!!! ДУХАЙТЕ и си стойте на тоя хал с ниските заплати, увеличените хранителни стоки и сметки! СМЕШНИЦИ! Ако не бяхте плюли сега, поне щяхте да сте по-адекватни. Това показва, че някои хора нямат претенции относно техния живот , А КАКТО ВИНАГИ ГЛЕДАТ В ПАНИЧКАТА НА ДРУГИЯ! Не заслужавате да се наричате българи !!! Комплексари!!!

То по-лесно да плюем известните в нета, че ни е позволено и "имаме право", отколкото да си търсим правата и да си оправим нашия живот. Няма да стане, живеем си ден за ден и си плюем по известните щото им завиждаме на статута и че не можем да живеем като тях. И единствения начин по-който можем да го правим е да дърпаме кредитчета и да се разполагаме с чужди пари и после да се чудим кой ще ни ги връща тия пари.

Кой ще плюе по властта като всеки е вързан по някаква линия с тях. Видяхме как ГЕРБ са плъзнали навсякъде дори в най-малките села по влияние. Ми той баце да не е от Англия докаран. Същия като всички останали в държавата е.

Я виж ако ни направят едно правителство с политици от различни държави без българи да видим как бързо ще се оправи всичко. Ама Ганьо неще щото не е наш човек. И няма да може да прави далавери през него.

• Thanks 1

image.png.f093a7fc6a99bce3cb230e9b7631a85d.png

Сподели в други сайтове

@Danger. Благодаря ти за клипчето на Делта Форс. Беше въпрос на време на изскочиш с него след чумосващата ми критика, че вашата гилдия го крие. Поигра си, за да го намериш нали? :3fdb8960598fa63e:

От клипчетата на @Stela пък става ясно, че "Мъко моя" е хит. Не ме учуди, песента е силна и 6 млн. за балада е добър резултат.

• Like 5
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, DevilWish каза:

Голяма мода. Колко "иновативно, новаторско" алелелеле....
Сега да си избере на Елена Паришева от "Достатъчно" ли ще се прави или на някоя друга която има фетиш към такива клипове? Или пък иска клип като на Галена - "Дай ми"? Не, не, не!

SIGNAL.BG

Попфолк певицата Наташа Монева се показа с насинено лице в профилите си в социалните мрежи, като с вида си шокира своите последователи.

Гнусно! И това трябва някой да го гледа. Представяте ли си?

Тази не беше ли с неправилно поставени филъри в скулите и за малко щяла да направи сепсис и заради това изглежда така?

• Like 1

image.png.f093a7fc6a99bce3cb230e9b7631a85d.png

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Willy каза:

Всички леки жени(коври), басейни, магазини за кожени латекс панталони и Оцко работеха overtime когато Крум вадеше песни и клипове!

Харесваш го сексуално, такъв извод си правя. Крум ще е щастлив да го разбере. Даваше вид на самотничък по разни интервюта. :3fdb8960598fa63e:

• Haha 2
  • skull 1
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, FolkEmpire каза:

То по-лесно да плюем известните в нета, че ни е позволено и "имаме право", отколкото да си търсим правата и да си оправим нашия живот. Няма да стане, живеем си ден за ден и си плюем по известните щото им завиждаме на статута и че не можем да живеем като тях. И единствения начин по-който можем да го правим е да дърпаме кредитчета и да се разполагаме с чужди пари и после да се чудим кой ще ни ги връща тия пари.

Кой ще плюе по властта като всеки е вързан по някаква линия с тях. Видяхме как ГЕРБ са плъзнали навсякъде дори в най-малките села по влияние. Ми той баце да не е от Англия докаран. Същия като всички останали в държавата е.

Я виж ако ни направят едно правителство с политици от различни държави без българи да видим как бързо ще се оправи всичко. Ама Ганьо неще щото не е наш човек. И няма да може да прави далавери през него.

Това е удоволствие сигурно от години, да се плюе и да се клюкарства. После "Върнете се в България". Ами има хора, които не искат и живеят по-добре навън. Защо им е? 

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, FolkEmpire каза:

Тази не беше ли с неправилно поставени филъри в скулите и за малко щяла да направи сепсис и заради това изглежда така?

Същата. Има дует с Невена Цонева. На мен не ми харесва като изпълнител, но може и да си променя мнението ако изкара някаква интересна песен. Но подобни клипове вече сме гледали. Не е интересно.

• Like 1

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Balkandji1 каза:

Харесваш го сексуално, такъв извод си правя. Крум ще е щастлив да го разбере. Даваше вид на самотничък по разни интервюта. :3fdb8960598fa63e:

Харесва ми естетиката която имаше на видеата 2013-16. Самият той беше плешив и леко фем още преди 10 години, сега кой знае на какво е заприличал.

• Like 2

Сподели в други сайтове

Току що, Balkandji1 каза:

Тия нашите са толкова зле откъм авторска музика, че опряха до изтърканите мелодии на Токича. Това не го очаквах. Не предвиждам хитова песен от Деси Слава.

Аз съм За Токича. Харесвам стилът му. Въпросът е да се разнообрази малко музиката и да пробват нещо по-различно за времето си. Може пък да ни изненадат някой ден с хит? Искам Преслава да пробва такава песен, стига да е нещо динамично и готино, но и с комерсиален замисъл. Галена също. Те никога не са имали песен от Токича. Дори Татяна има негови песни.

• Like 2

Сподели в други сайтове

За какво за бога им е на Галена и Преслава да правт песни от Флопича през 2024?!💀
Такива фигури дърпат носталгията само на определен таргет запалени фенове, масово не. Примерно колко пишеха и за завръщане на Сиана и Андреа(с оцко), а песните им няма да имат и 200к за месец.

• Like 4

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, DevilWish каза:

Аз съм За Токича. Харесвам стилът му. Въпросът е да се разнообрази малко музиката и да пробват нещо по-различно за времето си. Може пък да ни изненадат някой ден с хит? Искам Преслава да пробва такава песен, стига да е нещо динамично и готино, но и с комерсиален замисъл. Галена също. Те никога не са имали песен от Токича. Дори Татяна има негови песни.

Е, да, и аз харесвах стила му преди да се изтърка преди две десетилетия. Направи чутовни хитове с Гергана, Емилия, Анелия.

Именно, трябва да разнообрази, за да се котира. Аз от клипчето с Деси Слава чувам познат Токичов отсвир отпреди 20 години. Затова съм скептичен.

На теб хареса ли ти песента на Анелия от него, която излезе сравнително скоро?

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Willy каза:

За какво за бога им е на Галена и Преслава да правт песни от Флопича през 2024?!💀
Такива фигури дърпат носталгията само на определен таргет запалени фенове, масово не. Примерно колко пишеха и за завръщане на Сиана и Андреа(с оцко), а песните им няма да имат и 200к за месец.

Пазарът отхвърля все по-голяма бройка певици, които в близокото минало успяваха да се домогнат до хитове и имаха някакво влияние. Усещаш ли? Все по-малък брой песни успяват до се докопат до 10 млн.

• Like 2
Сподели в други сайтове

Този guilty pleasure е минал над 3 милиона за месец и половина и се очертава да е най-големият хит на Доника в кариерата й, въпреки че е като статист в проекта си :3fdb8960598fa63e:

• Like 3
Сподели в други сайтове

• DevilWish unpinned and locked this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...