SantaCloud Публикувано Август 29 Author Report Share Публикувано Август 29 преди 3 минути, Balkandji1 каза: На 91-ва страница. там видях Играй??? @Stela постни пак. Аз чета по диагонал и изпускам доста неща, честно казано. Видях! Добре, вече се съгласих с гледанията й. Жалка всъщност има не лош албум. Но повече пълнежи. Пуснете си го. Прогнозата ми, че Делта форс ще е най-голям хит от албума, помните ли я? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 преди 1 минута, meleto каза: там видях Играй??? @Stela постни пак. Аз чета по диагонал и изпускам доста неща, честно казано. Не се прави на интересен. Дейнджър и Стела са пуснали клипчета на "Делта форс" и "Мъко моя" 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Втора фотосесия прави в същата кошара. Официално бедна е! 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано Август 29 Author Report Share Публикувано Август 29 преди 1 минута, Balkandji1 каза: Не се прави на интересен. Дейнджър и Стела са пуснали клипчета на "Делта форс" и "Мъко моя" Да, но е на 92 страница, измамник! 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано Август 29 Author Report Share Публикувано Август 29 преди 2 минути, Emanuela.Carey каза: Втора фотосесия прави в същата кошара. Официално бедна е! Намерила е естествения си хабитат. Не знам защо й е чантичка. Да грабва вилата и да работи. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 ДАВАЙ ,ПЛЮЙ МЕ, ХАЙДЕ, ПЛЮЙ МЕ ! @Emanuela.Carey @DevilWish 1 1 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 преди 7 минути, meleto каза: там видях Играй??? @Stela постни пак. Аз чета по диагонал и изпускам доста неща, честно казано. Видях! Добре, вече се съгласих с гледанията й. Жалка всъщност има не лош албум. Но повече пълнежи. Пуснете си го. Прогнозата ми, че Делта форс ще е най-голям хит от албума, помните ли я? Повече пълнежи? В тубата има 6 от 9 песни над 4м за два месеца и се реализират като познати песни. Запалката е плътно зад тях, но в споти е топ 3 и още чартва. Убий ме и Играй се представят по-слабо, но какво очакваш? Нито в балкански, нито в световен план няма албум в който абсолютно всичко е хит. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 преди 8 минути, Emanuela.Carey каза: Втора фотосесия прави в същата кошара. Официално бедна е! Снимала се е "на Бали" 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано Август 29 Author Report Share Публикувано Август 29 преди 6 минути, Willy каза: Повече пълнежи? В тубата има 6 от 9 песни над 4м за два месеца и се реализират като познати песни. Запалката е плътно зад тях, но в споти е топ 3 и още чартва. Убий ме и Играй се представят по-слабо, но какво очакваш? Нито в балкански, нито в световен план няма албум в който абсолютно всичко е хит. Глупости до глупости. Всички пълнежи на Галена са хитове. Този албум е най-продаваният за 2024, а може би и на десетилетието. Играй не се представя зле. Виж в ТикТок хората полудяват и играят брутално. Що се отнася до Убий ме - сигурен съм, че @Balkandji1 я е чувал от колите на хората и е тотален хит! Може би я въртят по радио Вероника и е в топ 10 на чарта им. Освен това коя е слабата песен на Галена от този албум? Всичките са хитове. От старите-познати до новите с от 2-10 милиона гледания. Така че не си прав! Възможно е всички песни да са хитове, както нашите издават стари сингли в албум. Така е и с най-голямата в жанра за 2024. Пр... алена. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Хит! Фолк певици, които четете форума, купувайте тая песен от мелето, готов хит. 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Току що, meleto каза: Глупости до глупости. Всички пълнежи на Галена са хитове. Този албум е най-продаваният за 2024, а може би и на десетилетието. Играй не се представя зле. Виж в ТикТок хората полудяват и играят брутално. Що се отнася до Убий ме - сигурен съм, че @Balkandji1 я е чувал от колите на хората и е тотален хит! Може би я въртят по радио Вероника и е в топ 10 на чарта им. Освен това коя е слабата песен на Галена от този албум? Всичките са хитове. От старите-познати до новите с от 2-10 милиона гледания. Така че не си прав! Възможно е всички песни да са хитове, както нашите издават стари сингли в албум. Така е и с най-голямата в жанра за 2024. Пр... алена. Последното нещо подобно на истински албум беше този на Преслава от 2019 с 5 нови, с никаква реализация и занимация с новите песни. Вместо да се кефим че някой е направил крачка към завръщане на албумите с нови песни в България, ти хейтиш. Има 10 познати, само за да стигне до желаната бройка от 20, тематично за кариерата, иначе без проблем можеше да мине и само с 10-те песни. В интервюто беше споделила и че искала да пусне 20 нови, но в крайна сметка е отказана, защото е твърде много и ще останат незабелязани. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано Август 29 Author Report Share Публикувано Август 29 преди 1 минута, Willy каза: Последното нещо подобно на истински албум беше този на Преслава от 2019 с 5 нови, с никаква реализация и занимация с новите песни. Вместо да се кефим че някой е направил крачка към завръщане на албумите с нови песни в България, ти хейтиш. Има 10 познати, само за да стигне до желаната бройка от 20, тематично за кариерата, иначе без проблем можеше да мине и само с 10-те песни. В интервюто беше споделила и че искала да пусне 20 нови, но в крайна сметка е отказана, защото е твърде много и ще останат незабелязани. Не хейтя, ни най-малко. Всички обичат Галена, както и аз. С едно не съм съгласен. Новите песни не са 9, а 6 - 2 кавъра и ремикс - не ги броя. Както казах, в ТикТок всеки втори стрийм е с Делта форс, а останалите песни са хитове в дискотеките. Поне сезонни такива. Делта форс може и да изкара до късната есен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 преди 21 минути, FikLena каза: ДАВАЙ ,ПЛЮЙ МЕ, ХАЙДЕ, ПЛЮЙ МЕ ! @fengergana @xroflx9 !!! 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано Август 29 Author Report Share Публикувано Август 29 преди 2 минути, fengergana каза: @fengergana @xroflx9 !!! За пръв път виждам някой да се самоцитира. Сега и аз ще го направя. Кво беше ... Андреа - Опа, опа 2024 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 @Gerganafen @fengergana @GERGANAFAN Акустичен хит! Ремастър??? Да не би наистина да е официален канал и Гери в почивните дни от касата да се отдава на носталгия и да си качва старите песни? Може би работи 2 на 2 както нашата звезда Зайчето! 2 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано Август 29 Author Report Share Публикувано Август 29 преди 2 минути, Gerganafen каза: @Gerganafen @fengergana @GERGANAFAN Акустичен хит! Ремастър??? Да не би наистина да е официален канал и Гери в почивните дни от касата да се отдава на носталгия и да си качва старите песни? Може би работи 2 на 2 както нашата звезда Зайчето! Странно е. А и да си сложи стара снимка? Имам усещане, че ще се завърне. Нещо се случва, казвам ви! 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 преди 7 часа , Stela каза: @Balkandji1 И аз да се разпиша Xum! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 преди 30 минути, Balkandji1 каза: Хит! Фолк певици, които четете форума, купувайте тая песен от мелето, готов хит. Хит Юнона! За нейния глас е 😍 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 преди 3 минути, meleto каза: Странно е. А и да си сложи стара снимка? Имам усещане, че ще се завърне. Нещо се случва, казвам ви! Токичов албум с генерален спонсор Лидл. Пак ще се хили от билборди както през 2006.Пилотен сингъл - дует с другия ангелски глас Деси Слава. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано Август 29 Author Report Share Публикувано Август 29 преди 1 минута, Gerganafen каза: Токичов албум с генерален спонсор Лидл. Пак ще се хили от билборди както през 2006.Пилотен сингъл - дует с другия ангелски глас Деси Слава. Е, крайно време е да заснеме клип в Космоса! Това ще е ултра завръщане! 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Това с Ai музика е доста интересно, преди месеци пробвах за ремикси на бг песни. Истинският ремикс на Мъко моя: fen rock by @sunnyphonograph696 | Suno SUNO.COM balkan turbofolk song. Listen and make your own with Suno. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 преди 1 минута, meleto каза: Е, крайно време е да заснеме клип в Космоса! Това ще е ултра завръщане! Преговаря с НАСА в момента. Клипът действително ще бъде реализиран в Космоса и ще е дует с Галин (за да го остави там). 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 преди 7 часа , Willy каза: Аз пък не знам кой нормален се кефи на поведението на Кокаин. Нищо лично зайке. А кой нормален му се кефи? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 От вчера не съм я спрял,а днес я чух от една кола,така че…златен хит! 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано Август 29 Author Report Share Публикувано Август 29 преди 4 минути, xroflx9 каза: От вчера не съм я спрял,а днес я чух от една кола,така че…златен хит! Яница е един от най-успешните експерименти в чалгата за последните 10 години! Цели 10 години прогресираше и накрая се нареди в топ 10! И въпреки че роди, отново остава топ милфка и съвсем скоро ще избухне с тотален хит. 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари