asylum Публикувано на Август 3 Report Share Публикувано на Август 3 1 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 От 3.08.2024 г. от 9:33, asylum каза: Това бг кънтри ли е? Звучи ми като първите песни на Гло. Клипа е един път 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 4 Author Report Share Публикувано Август 4 преди 1 час , FolkEmpire каза: Това бг кънтри ли е? Звучи ми като първите песни на Гло. Клипа е един път uMa u HoB 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 преди 1 час , FolkEmpire каза: Това бг кънтри ли е? Звучи ми като първите песни на Гло. Клипа е един път Добре, че беше телефона в клипът, да се сетим, че все пак е от тази година. Аз реших, че песента е на 30 години. Ама какво е това? 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 преди 12 минути, asylum каза: uMa u HoB Песента ако беше ретро, щеще да е супер голям хит! Много е яка и го казвам съвсем честно! Тази жена има талант, дано след време започне да пее модерен поп-фолк. Харесва ми. 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 товаа е летният хит, който всички искате. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.