Emanuela.Carey Публикувано на Август 3 Report Share Публикувано на Август 3 Music: Daniel Ganev Arrangement: Daniel Ganev Rec | Mix | Master: DG Production Lyrics: Siana 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Август 3 Author Report Share Публикувано Август 3 Топ проект. От първо слушане ми влиза в любимите за годината. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bunn Публикувано Август 3 Report Share Публикувано Август 3 Има звученето на старите й песни, много добър проект. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 3 Report Share Публикувано Август 3 можеше малко да поотслабне, ако иска да се разголва. Така прилича на вакумиран салам. 1 6 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 3 Report Share Публикувано Август 3 Невероятна песен! ❤️ 2 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 3 Report Share Публикувано Август 3 Tegu /\oMcka style 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано Август 3 Report Share Публикувано Август 3 Леля Сиса реши да се завърне и не само да харчи парите на мъжа си. И тя като Елена Паришева имаха късмет да си хванат гаджета композитори, иначе нямаше да чуем за тях. :Д Песента е боза. 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Август 3 Report Share Публикувано Август 3 Готин глас, но песента ми е слаба. С началото изглеждаше обнадеждаващо, а се превърна в кифленски текст. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано Август 3 Report Share Публикувано Август 3 Сианаа не спирай да пееш! Това “Оу бейб” е яко. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Август 3 Report Share Публикувано Август 3 преди 3 часа , Andrew Cunanan. каза: можеше малко да поотслабне, ако иска да се разголва. Така прилича на вакумиран салам. Ама го нагъваш като невидял. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Август 3 Report Share Публикувано Август 3 Страхотна песен!😍Липсваше ми този глас! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 3 Report Share Публикувано Август 3 преди 24 минути, DarkChild каза: Ама го нагъваш като невидял. Аз дегустирам само кордон бльо, скъпа. Други са селянките тук. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Август 3 Report Share Публикувано Август 3 Тая и тя си сменила главата. Слаба песен и излишно “завръщане” Никога не е била от топ имената,така че не мисля че е липсвала на някого. 3 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Август 3 Report Share Публикувано Август 3 преди 1 час, Andrew Cunanan. каза: Аз дегустирам само кордон бльо, скъпа. Други са селянките тук. Така ли му викате вече на руло Стефани из панелните джунгли? 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Qshame4os Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 Приятна песен, кефи ме обаче това “бейбе, бейбе” ме дразни. Много ми е криндж, може би щеше тази фраза да е актуална през 2015. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 Лелеее.. Сисата се завърнала? Супер! И както винаги любимия им техен стил на Ганев + Сиа.. Ей това е поп-фолк! Без мазнотии и агресивни текстове. Оуу бейбе-бейб преди 22 часа , asylum каза: Tegu /\oMcka style Когато Сиса правеше такава музика, Теда пееше Мой докрай... 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 Липсва ми фолк нотката, песента сякаш е правена за въртене по City и The Voice.. Иначе се радвам че пусна нещо, дано не е само за рождения й ден, а да продължи 😃 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 Тази е като подвижна тулумбичка в клипа.... Иначе песента си е 2015 Ганев, да не кажа , че може и да е някое старо демо. Някои кадри ми напомнят на "Оп,оп" но като цяло си е добре. Не е нещо дето ще слушам 24/7 ама не е лоша. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 преди 3 часа , Just_Me каза: Липсва ми фолк нотката, песента сякаш е правена за въртене по City и The Voice.. Иначе се радвам че пусна нещо, дано не е само за рождения й ден, а да продължи 😃 Изглежда имат дует с Теди А. защото тя намекна следващата песен на Сиана да е дуета (или предстои да запишат) 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 Ей това е последното , което ме кефеше от нея. Било е песен на Галена - "Три за щастие", с друг текст. Но и ходи много, готина песен. И тука пак се пее "Бейбе"... 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 Супер е песента, след толкова години все още да запасиш стила си и да звучиш модерно и актуално си е постижение! Дано следващата й песен не е след още 10 години! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Август 5 Author Report Share Публикувано Август 5 преди 17 часа , Just_Me каза: Иначе се радвам че пусна нещо, дано не е само за рождения й ден, а да продължи 😃 преди 14 часа , lucellent каза: Изглежда имат дует с Теди А. защото тя намекна следващата песен на Сиана да е дуета (или предстои да запишат) Мисля че ще се активизира, щом е лицензирала песента под собствен лейбъл “Siana”. На рождения ѝ ден бяха освен Александрова и Емануела, Джордан. Близка си е с Преслава и Галена. Има доста опции да направи дуети с тези имена ако пожелае. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 преди 5 часа , Emanuela.Carey каза: Мисля че ще се активизира, щом е лицензирала песента под собствен лейбъл “Siana”. На рождения ѝ ден бяха освен Александрова и Емануела, Джордан. Близка си е с Преслава и Галена. Има доста опции да направи дуети с тези имена ако пожелае. Ганев може да пробутва Сиана за дует срещу намаления 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 От 5.08.2024 г. от 12:19, Emanuela.Carey каза: Мисля че ще се активизира, щом е лицензирала песента под собствен лейбъл “Siana”. На рождения ѝ ден бяха освен Александрова и Емануела, Джордан. Близка си е с Преслава и Галена. Има доста опции да направи дуети с тези имена ако пожелае. Как няма да са като им пее беквокалите на всички... 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано Август 7 Report Share Публикувано Август 7 Лош навик е да се пускат такива песни тип радио хит! Песента им с DJ Живко Микс - Искам всичко е в пъти по добра от този радио хит Лош Навик. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.