Emanuela.Carey Публикувано на Август 16 Report Share Публикувано на Август 16 Music: Daniel Ganev, Tedi Aleksandrova, Silvestar Mateev - Silver Arrangement: Daniel Ganev Lyrics: Tedi Aleksandrova, Silver, Sekta 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Август 16 Author Report Share Публикувано Август 16 Много далеч от старите им колаборации. Теодора вече има сигурно 10 такива песни, но този път нещо не се е получило. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано Август 16 Report Share Публикувано Август 16 Добра песен за слушане. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 16 Report Share Публикувано Август 16 Тия нямат слаб дует! 😮❤️ Супер е! Да продължават с дуетите, защото им се получава. Обожавам Дай ми свобода, Много ми е луд и тази не е изключение. Имах очаквания - този път Тодора ги оправда. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 16 Report Share Публикувано Август 16 Скука 🥹 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Август 16 Report Share Публикувано Август 16 преди 1 час, asylum каза: Скука 🥹 Щом ти казваш, значи е пълна боза. Пуснах 20 секунди, с нищо не ме грабна. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Август 16 Report Share Публикувано Август 16 Изпяването като отсвира на Прощавам ти Ганев защо слага някакъв гаден роботски филтър на всичко вокали. Звучат отврат. Спешно някой да му каже да го маха, че му спада нивото така. Надрусания самангеса след ядене на паркети сега ще яде и мамули. "ТЮрбуто се включва"?!?! На моменти имам чувството, че някоя самангеса от някоя кръчма й пее беквокали. Не звучи като себе си. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 16 Report Share Публикувано Август 16 трудно ще мине този брутал скоро. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 16 Report Share Публикувано Август 16 преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза: трудно ще мине този брутал скоро. u mo3u e mon 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Crimson Публикувано Август 16 Report Share Публикувано Август 16 Може да съм стигнал 50 слушания. Грабна ме. Текстът е боклук, но песента цялостно е зарибяваща. Особено като пробвах със слушалки, има отвреме навреме един пушещ звук, който направо ми изпълва душата. И AutoTune-ът е на ниво хаха. Silver за първи път го чувам, не ми допада като цяло, с изключение на частта ,,Искаш ли ме пак, пак, пак, пак, пак.....’’. Няма да остане обаче за мен в дългосрочен план, така го усещам. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 Оцет! Тая и на 40 ще стане и ще пее само за газета, батерии и нейните втръснали простотии. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Crimson Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 преди 1 час , Сцената обичам лудо каза: Оцет! Тая и на 40 ще стане и ще пее само за газета, батерии и нейните втръснали простотии. Аз преди малко разбрах, че е на 33. Тя изглежда почти едно към едно с кралица Емануела, а е с 9 години по-малка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 Топ хит, само не знам защо го забавиха толкова... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Петък в 09:30 Report Share Публикувано Петък в 09:30 Ей това е хит, а не бозата с Робов 😄 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.