DevilWish Публикувано на Август 16 Report Share Публикувано на Август 16 музика: Dragan Brajović – Braja текст: Лиляна Димова аранжимент: Симеон Сомлев Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 16 Author Report Share Публикувано Август 16 Това не го очаквах от Райна! 😮 По принцип не харесвам много тази песен, но може би защото е Райна ще й дам шанс. В нейно изпълнение ми харесва повече. Дано работи по-често със Сомлев, на него е една от любимите ми нейни балада "Двама". Дано пусне поне още една песен до края на септември и ако има нов албум ще е яко! ❤️ Тази година е активна. Трета песен и клип. Само така! Поне по 4 да пуска на годината и да си върне интерцията! 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Август 16 Report Share Публикувано Август 16 Какъв е тоя текст? Да не се е разделила с Вергил? Напомня на " Ако бях ти казала". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 16 Author Report Share Публикувано Август 16 преди 4 минути, Sunlight каза: Какъв е тоя текст? Да не се е разделила с Вергил? Напомня на " Ако бях ти казала". Песента е от 2006 година. "Порив на страстта" на Боряна. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Август 16 Report Share Публикувано Август 16 преди 6 минути, DevilWish каза: Песента е от 2006 година. "Порив на страстта" на Боряна. Да, ама текста има много въпросителни. Песента е кавър. Омръзнаха ми кавъри. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Август 16 Report Share Публикувано Август 16 Личи си, че е песен от 2007-2008 ХИТ РАЙНА 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Август 16 Report Share Публикувано Август 16 Песен от любимия ми период на мами. Много ме кефи. Обожавам такава ретро нотка. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
i810 Публикувано Август 16 Report Share Публикувано Август 16 Дано наистина не се е разделила с Вергил... Че този текст ме озадачава. Искам да я виждам щастлива. Жалко, че е направила нова версия на песента на Боряна. Мисля, че нямаше нужда от това, но щом тя го е решила, така да бъде. Звучи добре, иначе и ми допада в нейно изпълнение, много повече от на Боряна. И както винаги е безумно красива. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Август 16 Report Share Публикувано Август 16 Като гледам още го следва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Август 16 Report Share Публикувано Август 16 Защо задължително трябва да ѝ се е случил текста на песента, за да я пее? Преслава и Галена да не би да си посвещават всички песни на Павел и Галин? 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
i810 Публикувано Август 16 Report Share Публикувано Август 16 Разбира се, че не е задължително текстът да е свързан с личния живот на Райна...Но тя обича да възпява моментните си състояния и го е доказвала неведнъж през годините. Дано не дърпа дявола за опашката с това послание, ако всичко и е наред в личен план. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано Август 16 Report Share Публикувано Август 16 Харесват ми песните на Райна но от 12 или 13 години не е има топ песен - Хитачка. Само слаби песни пуска и миришат на евтино и на дъното... 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Август 16 Report Share Публикувано Август 16 Оригиналът е от 2005та, нормално да има ретро нотка: 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Август 16 Report Share Публикувано Август 16 преди 38 минути, Marin каза: Харесват ми песните на Райна но от 12 или 13 години не е има топ песен - Хитачка. Само слаби песни пуска и миришат на евтино и на дъното... Е, "Зле те чувам", "Бразилка" и "Принцеса" се получиха. Аз харесвам и "Виновен", "Тук и сега", "Ако е, да е", "А бях ти казала". Имаше хубави и успешни песни. Какви 12-13 г.... То и през 2013 г. имаше много успешни песни в жанра, ама вече никой не ги помни... Важното е да се правят песни в духа на времето и да не губиш образа си. Мисля, че Райна успява - разпознаваема е. Харесва ми тази песен, но продължавам да мисля, че ѝ трябва кючек - от тия нейните си, и тогава може да говорим за турбо хит. Не е избрала лоша песен за кавър, но можеше и на някоя своя да направи римейк. Клипът е приятен, но на моменти мяза малко на "А бях ти казала", не знам търсен ефект ли е. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 16 Report Share Публикувано Август 16 надебеляла е и с денимената рокля ясно си личи, че няма талия. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Август 16 Report Share Публикувано Август 16 Това някакъв кавър на Есена моно ли е? Самльо тук звучи по прилично от песните на Пашката които мастерира. Първия кавър си остава топ 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Август 16 Report Share Публикувано Август 16 преди 5 часа , Sunlight каза: Какъв е тоя текст? Да не се е разделила с Вергил? Напомня на " Ако бях ти казала". Че кой може да я търпи? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Август 16 Report Share Публикувано Август 16 поне този път не са Мартин Биолчев и Георги Нинов ХИТ РАЙНА! 1 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 преди 11 часа , fengergana каза: поне този път не са Мартин Биолчев и Георги Нинов ХИТ РАЙНА! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 преди 6 часа , Andrew Cunanan. каза: тези са само от мен и @GSA Реално вече има милион за по-малко от 24 часа 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 И този път не ми хареса. Съвсем никаква я няма Райнолета. Бургията биваше, ама бързо отмина. В канала на ПланетЯ е така. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 Песента на Боряна е мега яката, изпяването е енергично и вдигащо. Райнуш влачи ли влачи .... Язък за песента! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 Знаех си, че Райна е облечена с Алеса. Само като видя дрехите и ги познавам. 😎 2 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.