Emanuela.Carey Публикувано на Август 18 Report Share Публикувано на Август 18 Music: Igor Ostojić Link, Stefan Đurić Rasta, N.A.S.O , Gery-Nikol Arranger: Igor Ostojić Link, N.A.S.O Lyrics: Гери-Никол, MIKHAIL, Петя Радева Mixed and mastered by Stefan Diamondz @stefandmndz Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bunn Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 Като гледам, вече не е част от Хит Микс? Иначе, не е лоша песента. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Август 18 Author Report Share Публикувано Август 18 Песента е доста добра, но визиите са отвратителни, а клипа супер неподходящ. Заприличала е на някаква гумена лелка. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Август 18 Author Report Share Публикувано Август 18 Оригинал: 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 Клипът - килими, блокове, цигани. Уау! Нещо невиждано? Изобщо не отива на песента! Иначе е яка, но дали ще е хит? Не, естествено! Гери-Сопол наистина изглежда като някаква лелка. 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 Ужас, как можа да развали бруталната песен. Тая песен е толкова яка, че дори и чалга версията звучи брутално. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 Тъпня. Още посредата исках да я спра,но само заради Георги Никол я изслушах цялата. И оригинала си е бълвоч,така че очаквам пореден флоп. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 Смотан кавър.. Гери отдавна не става за нищо, да не се пъне 🙄 Иначе и заглавието не е особено оригинално - Илиян и Сиана имат песен "Прати ми локация" и веднага се сетих за нея 😄 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Crimson Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 Изгледах видеото, чух песента (както Милен, youtuber-а би казал) и сега е време да кажа, че не ми допада хаха. Има нейнат енергия, ама извън това, не ми харесва. Текстът е default като цяло, само мога да я похваля, че не е тип попфолк еднодневка - редовете да са с еднаква дължина, тип стихотворение. Видеото е интересно, ама в грозния смисъл. И това е похвално, че е направила видео, в което едно с едно не се връзват нещата, това не е лесно. И не, не я иронизирам, нито ѝ се смея, просто ми е такова мнението. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Crimson Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 Връщам се при AMG истерия на Теди Александрова и Silver 😅😅 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 Просто е толкова изчерпана. Еднакви муцки, танци, гримаси, визии, ... каквото и да изпее ще е флоп. А в случая и песента е тъпа. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 Песента е супер измъчена и нестава. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 хит на хилядолетиету. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Thecranfan Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 С годините се тресе все по-неконтролируемо във всяко видео. 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 преди 15 часа , DevilWish каза: Клипът - килими, блокове, цигани. Уау! Нещо невиждано? Изобщо не отива на песента! Иначе е яка, но дали ще е хит? Не, естествено! Гери-Сопол наистина изглежда като някаква лелка. Гери-Никол и Хит ? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 преди 39 минути, FikLena каза: Гери-Никол и Хит ? Може, само ако е.... ХИТ МИКС МЮЗИК! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Август 19 Author Report Share Публикувано Август 19 На мен ми се заби в главата. Може би защото мелодията е хитова, но с песен на Гери не ми се беше случвало скоро. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Август 20 Report Share Публикувано Август 20 Песента е много яка, сто пъти по-добра от сръбския боклук. Но Герито има нужда от reality check относно визията си, изглежда бутафорно, а е само на 26. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Август 20 Report Share Публикувано Август 20 КААДЙЕЕЕ СЙИИИ?!??! ЛУКЕЙШЪЪНН Ко каза ко?!?!?! Малко бие на PedНАСО и той вкарал гаден филтър във вокала и звучи отврат. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.