DevilWish Публикувано на Август 20 Report Share Публикувано на Август 20 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 20 Author Report Share Публикувано Август 20 Тая мръсница що не се откаже ? 1 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Август 20 Report Share Публикувано Август 20 преди 20 минути, DevilWish каза: Тая мръсница що не се откаже ? Обича да я гледат по телевизията. Прави магии мъжете да мастурбират на нейния образ. Тя е магьосница. На такива като нея след определена възраст започва да им личи, че са магесници. Виж й лицето, едно такова изкривено, вледеняващо. Кучка си е. 2 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 20 Author Report Share Публикувано Август 20 Току що, Balkandji1 каза: Обича да я гледат по телевизията. Прави магии мъжете да мастурбират на нейния образ. Тя е магьосница. На такива като нея след определена възраст започва да им личи, че са магесници. Виж й лицето, едно такова изкривено, вледеняващо. Кучка си е. Нормално. Няма да се учудя. Все пак е циганка. Цигански магии прави, мъжете да си правят чиНии като я видят. Пу пу пу 4 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Август 20 Report Share Публикувано Август 20 преди 1 час, Balkandji1 каза: Обича да я гледат по телевизията. Прави магии мъжете да мастурбират на нейния образ. Тя е магьосница. На такива като нея след определена възраст започва да им личи, че са магесници. Виж й лицето, едно такова изкривено, вледеняващо. Кучка си е. А,въй-не. Много лоши неща са ми се случвали, но да се възбуждам от тая не е от тях.💀 2 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Август 20 Report Share Публикувано Август 20 преди 20 минути, Gerganafen каза: А,въй-не. Много лоши неща са ми се случвали, но да се възбуждам от тая не е от тях.💀 Ма ти не си ли гей? 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Август 20 Report Share Публикувано Август 20 Ай лелеее.. Тъкмо си помислих, че тази изчезна от полезрението ми.. А то.. Пак иззакала едно самангесарско гоМно заедно с ново гейлордче... Гейлестър Гейристаки. Само цигулката и до там... Дано Тубата фалира и читавите артисти да ги пускат където трябва. Че с това бълване от Ана-Банана-Боздугана вече сериозно втръсва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 20 Report Share Публикувано Август 20 Само тази нейна песен знам: 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Август 20 Report Share Публикувано Август 20 преди 2 минути, Andrew Cunanan. каза: Само тази нейна песен знам: Е то заради Ганевия инструментал иначе тая грачи като заклана кокошка. Че и на мангасарски. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Август 20 Report Share Публикувано Август 20 преди 27 минути, Balkandji1 каза: Ма ти не си ли гей? 1 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Август 20 Report Share Публикувано Август 20 преди 3 минути, Gerganafen каза: Никаква загадка не си. Ако си ми тук, те почвам, а утре ще питаш за още. Ще ме търсиш всеки ден. 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 20 Report Share Публикувано Август 20 2 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Август 21 Report Share Публикувано Август 21 преди 13 часа , Andrew Cunanan. каза: Само тази нейна песен знам: Аз знам и тази, да спира с тия соло напъни, като беквокалистка е много по-търпима! 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 21 Author Report Share Публикувано Август 21 преди 2 часа , Lelqtian каза: Аз знам и тази, да спира с тия соло напъни, като беквокалистка е много по-търпима! Най-големия хит на циганската жаба! За такива песни - да. За самостоятелни обаче НЕ! 3 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Август 21 Report Share Публикувано Август 21 Песента не е чак толкова зле в интерес на истината. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.