Jump to content

Rada Manojlović - Prva Dama | Album 2024

stereoto_

Препоръчани коментари

За първи път нито една песен в албум на сръбски изпълнител не ми хареса. Може би първата песен е по-добра, но другото...... А коя песен е кавър на наша песен? Не намирам прилика с никоя наша песен?

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

До няколко часа ще бъде качен българският кавър, на Преса е.

Засега съм чул Rastaju se и ми хареса много, класически Рада стил. Другите ги попревъртях, ще ги чуя внимателно една по една. Мелодични са, но малко си приличат. Много ги забави.

Сподели в други сайтове

Но като гледам визиите в някои клипове, ми става лошо. Леопарди, злата и пайети, шарени дивани, корсети, бюстиета... Има проблем със стайлингите тази жена, трябва да поработи в тази посока.

Нещо тази година ще им е слабичка и на нея, и на Таня... след толкова време, в което ги чакахме да пуснат нещо. Дано Сека издаде добър албум, че и тя се бави. Не е много силен период... освен за Теа и рапърите. Макар че аз слушам на Милица и Драгана последните песни най-вече, преди това и "За край" и на Барбара Бобак. Друго нищо не ме е грабвало. Слаба ракия са напоследък.

Сподели в други сайтове

преди 14 минути, adorable каза:

До няколко часа ще бъде качен българският кавър, на Преса е.

Не е ли това целия албум? Още песни ли има?

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, DevilWish каза:

Не е ли това целия албум? Още песни ли има?

10 са песните, Дрогираната още не е излязла, нея чакаме.

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, adorable каза:

10 са песните, Дрогираната още не е излязла, нея чакаме.

На коя песен на Преслава? На мен ми допадна горе-долу само заглавната песен - Първа дама. Друго нищо не ми хареса. Например песните на Теодора "Жена без адрес" всяка една ми хареса. На Милица миналата година и Александра всичките песни ми харесаха.... на Карлеуша някои от песните, но тук просто както казваш същата работа като при Таня. 

Сподели в други сайтове

Абе, хубави са, но малко са по-умерени сякаш повечето. Тази също е добра.

Просто тя ги е събирала-събирала сумати време, а то вече тенденциите доста се промениха... 

Сподели в други сайтове

Току що, adorable каза:

Абе, хубави са, но малко са по-умерени сякаш повечето. Тази също е добра.

Просто тя ги е събирала-събирала сумати време, а то вече тенденциите доста се промениха... 

Личи си. Само дано не е взела "Да гори в любов" или "Не се изтриваш"....

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, DevilWish каза:

На коя песен на Преслава? На мен ми допадна горе-долу само заглавната песен - Първа дама. Друго нищо не ми хареса. Например песните на Теодора "Жена без адрес" всяка една ми хареса. На Милица миналата година и Александра всичките песни ми харесаха.... на Карлеуша някои от песните, но тук просто както казваш същата работа като при Таня. 

Забравих Теодора и Карла...

Ми за "Да гори в любов" чух.

Сподели в други сайтове

Харесват им Sta bi dao, Rastaju se и Pansion.

Другите не са лоши, но явно ще трябва повече слушане. Sasa Lazic е гениален композитор и текстописец в едно.

Видеата са еднообразни, тя е почти гола в повечето, доста кич има, но все пак се е потрудила.

Добре че е зарязала стария си менАжер. Доста празни години имаше в кариерата си.

Странно защо бави кавъра, може да има някакъв проблем и да не го пусне изобщо.

Сподели в други сайтове

Ами албумът е средна работа .. 
Определено е събирала песни 8 години, което е трагично, но пък и без спонсор е трудно, а и на Рада мъжете са все н'якви .. деца. 

Личи си, че песните са в онзи далечен вече сръбски стил, който бе актуален преди 5/6 години.

Личен фаворит ми е най-добрата и музикантска песен - "Baksuze"
След това ми е "Srce".
Трета слушаема песен за мен е "Rastaju se"

Другото е леща като например онази глупост "Pansion" :D 

За кавъра на "Да гори в любов" - похвално е, че след 25 години започнаха да купуват наши песни, но хич не им лежат, особено ако и аранжимента е на българския композитор. Похвално на Ганев, похвално и на Оцко.

Сподели в други сайтове

Има много "Метропола" вайб в целия албум, а тя по онова време беше във вихъра си. Според мен много почака. Вече хората са поотвикнали от някои мелодични линии. Растаю се е наистина добро парче, но е много кратка като времетраене, изведнъж рязко спира, няма и 3 минути. Замислих се, че с по-издържан клип, сюжетен, щеше да привлече повече внимание. Но този клип излъчва много визуален шум и кич, а тя самата ми изглежда много объркана и спряла някъде във времето, отвикнала е и да позира. Много задълба в разни нещастни любови, през което време други певачки дръпнаха. Може да направи нещо много добро. Дано не флопне албумът и нещо да се открои. Още слушам песните и им давам шанс.

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...