FolkEmpire Публикувано на Август 26 Report Share Публикувано на Август 26 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Август 26 Author Report Share Публикувано Август 26 Пак гадна тенекийка с гадни тенджери и усилен бас който ми пука тъпанчетата... И И тая все така си мяука гадно "ПАААААкКК"... Само Джалияй-то ми хареса. Въпреки, че вече сме слушали вокали с такава дума. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 26 Report Share Публикувано Август 26 И на мен ми хареса. Тая прави някои много приятни песни. За момента фаворита ми е Гравитация, харесвам още Здравей, тази и дуета с Теди Александрова. 1 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Август 26 Report Share Публикувано Август 26 Буквално все едно е на mute.... Или я е записвала от другата стая тая песен. Смисъл знаем я, че не може да пее, ама по-добре сингбек да бяха пуснали само с инструментала... Тотална греда, музиката не е крайно зле. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Август 26 Report Share Публикувано Август 26 Много нежен и приятен глас 3 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Август 26 Report Share Публикувано Август 26 Страх ме е да си го пусна, след всички разнопосочни коментари. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Август 26 Report Share Публикувано Август 26 Принцеса Палома няма слабо. Хит! 1 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Август 26 Report Share Публикувано Август 26 God damn it, няколко слушания по-късно ме зариби, въпреки че не разбирам и дума от това, което пее. 😕 PALOMA = HIT 1 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Август 26 Report Share Публикувано Август 26 Ако направи милион ще е направо подарък. Не е зле, но не вярвам да му се обърне внимание на това. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Август 26 Report Share Публикувано Август 26 Супер зле. Тая неталантливата не се търпи. Излишък в попфолка. Да се маха. Тамън беше млъкнала. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 26 Report Share Публикувано Август 26 Ужас. Що не си гледа живота и кефа в Дубай? Безплодни напъни. Само дуетите й с Аня и Теда важат. 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AysheYaneva Публикувано Август 27 Report Share Публикувано Август 27 Първата песен, от не помня вече колко време, която да ми хареса от първото слушане. Само Палома успя, макар в последния момент, да спаси лятото. Задача, която се оказа непосилна дори за Преслава и Галена. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Август 27 Report Share Публикувано Август 27 Явно завижда на Андрюша за новаторския ... лек за инвалиди и е решила да не остане по-назад. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 Не е лоша ама вокала в началото ме дразни много, също и това боке в клипа, тия размазани истории ми идват в повече. Като цяло най-много ми харесва последната и от Ганев, просто тоя човек е класа и без да си дава зор. Слуша и пеенето си е пооправила, старае се колкото може, което го оценявам. За мен това обаче си е топа и: 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 неприятна за гледане и още по-неприятна за слушане. Хубаво, че си е фанала богат съпруг, да си кибичи по Дубай и да не ни занимава. ЧАЛ! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.