SantaCloud Публикувано на Август 27 Report Share Публикувано на Август 27 Скъпи мои, Това е тема за проектите, които издавам под артистичния псевдоним Popnable. Ако харесвате музиката, която създавам, не забравяйте да последвате Popnable на всички платформи: 🎧 YouTube Channel: https://www.youtube.com/@popnable?sub_confirmation=1 (натиснете линка и потвърдете абонамента си) 🎧 Spotify: https://open.spotify.com/artist/4D6e5eKxNF5vT31h4QkyDg 🎧 Apple Music: https://music.apple.com/us/artist/popnable/1749754370 🎧 Deezer: https://www.deezer.com/en/artist/268092502 🎧Amazon Music: https://www.amazon.com/music/player/artists/B0D5VSK9QR/popnable 🎧 YouTube Music: https://www.youtube.com/channel/UCmx_kQy7GcLFVRh8AJvn6Ew (Popnable-Topic) Както и социалните мрежи: TikTok, Twitter и навсякъде другаде @popnable 📻 Слушай на живо Radio Popnable Може да коментирате в тази тема всичко свързано. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 27 Report Share Публикувано Август 27 Както казах в жанра има нужда от хора като теб. Има тотални хитове. Аз много си харесах албанската песен. ❤️ Чух и това , което много ме зариби Сръбските хитове са много добро попадение. До сега не съм чул нещо което да не ми допада. Успех! Дано нашата Преслава види нещо от тук! 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано Август 27 Author Report Share Публикувано Август 27 преди 7 минути, DevilWish каза: Както казах в жанра има нужда от хора като теб. Има тотални хитове. Аз много си харесах албанската песен. ❤️ Чух и това , което много ме зариби Сръбските хитове са много добро попадение. До сега не съм чул нещо което да не ми допада. Успех! Дано нашата Преслава види нещо от тук! Гледам да са комерси. Имам цели албуми на албански и испански, като тази Дале се повиши наскоро топика й. Тя беше от първите, които пуснах в канала и до сега има 50 гледания на оригиналното видео Тази ще я пускам утре или вдругиден в основния канал, а иначе "Je magjia" е с подобен вайб на Егоисте. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 27 Report Share Публикувано Август 27 преди 21 минути, meleto каза: Гледам да са комерси. Имам цели албуми на албански и испански, като тази Дале се повиши наскоро топика й. Тя беше от първите, които пуснах в канала и до сега има 50 гледания на оригиналното видео Тази ще я пускам утре или вдругиден в основния канал, а иначе "Je magjia" е с подобен вайб на Егоисте. Уау! Много е добра. Мисля, че някоя от нашите бързо ще те набара и новия ни хитмейкър е готов Наистина музиката има нужда от такива автори. Това , което чувам не се припокрива и не се повтарят разни стандарти както е при Ганев, Кости и т.н. Всичко звучи различно и интересно, нищо, че е комерсиално. Най-интересно ми е да чуя българските. От къде черпиш идеите за тези неща? Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано Август 27 Author Report Share Публикувано Август 27 преди 12 минути, DevilWish каза: Уау! Много е добра. Мисля, че някоя от нашите бързо ще те набара и новия ни хитмейкър е готов Наистина музиката има нужда от такива автори. Това , което чувам не се припокрива и не се повтарят разни стандарти както е при Ганев, Кости и т.н. Всичко звучи различно и интересно, нищо, че е комерсиално. Най-интересно ми е да чуя българските. От къде черпиш идеите за тези неща? О, не! Аз не искам да звучи еднакво. Точно това търся. Даже слогана ми е "музикално разнообразие". Вече съм направил около 20-25 бг песни. Може би около половината се излъчват по радиото. Там пускам ексклузивно най-новите неща, преди да са видели бял свят. Специално за албанските - влязох в popnable albania да видя кои са най-известните песни и откраднах заглавията и оттам почнах да пиша. Буквално пиша текстовете за 10-20 мин макс и вече в процеса сменям някои неща. Най-трудно ми е с hebrew-то... въй докато направя нещо сносно не знам колко часа се измъчих. Но първата тупалка на иврид ще я пусна в началото на септември. СУпер хит стана Сега, има шанс някъде да звучи с акцент, но в музиката е позволено, а и никой не се е оплакал. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 27 Report Share Публикувано Август 27 преди 5 минути, meleto каза: О, не! Аз не искам да звучи еднакво. Точно това търся. Даже слогана ми е "музикално разнообразие". Вече съм направил около 20-25 бг песни. Може би около половината се излъчват по радиото. Там пускам ексклузивно най-новите неща, преди да са видели бял свят. Специално за албанските - влязох в popnable albania да видя кои са най-известните песни и откраднах заглавията и оттам почнах да пиша. Буквално пиша текстовете за 10-20 мин макс и вече в процеса сменям някои неща. Най-трудно ми е с hebrew-то... въй докато направя нещо сносно не знам колко часа се измъчих. Но първата тупалка на иврид ще я пусна в началото на септември. СУпер хит стана Сега, има шанс някъде да звучи с акцент, но в музиката е позволено, а и никой не се е оплакал. На иврит? Това звучи интересно. Като по-малък обичах да пиша много текстове, но на нашия си език.... впрочем отдавна не съм. 10-20 мин е много бързо за един текст, уау. Случвало ми се е когато пиша нещо да го сменям сигурно по 20 пъти и да ми отнеме час. Балада имаш ли? Аз не съм голям фен както много пъти съм писал, но още не съм попадал на по-баладична песен. Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано Август 27 Author Report Share Публикувано Август 27 преди 7 минути, DevilWish каза: На иврит? Това звучи интересно. Като по-малък обичах да пиша много текстове, но на нашия си език.... впрочем отдавна не съм. 10-20 мин е много бързо за един текст, уау. Случвало ми се е когато пиша нещо да го сменям сигурно по 20 пъти и да ми отнеме час. Балада имаш ли? Аз не съм голям фен както много пъти съм писал, но още не съм попадал на по-баладична песен. При мен думите просто си идват. Нямам идея как. Тази "Мисля за друг" ми е буквално за 10 минути писане. Тя не че е много дълбока лирика, но съвсем се вписва с чалга културата като ниво, струва ми се. Да имам, но още не съм ги пускал. И на бг имам 1 или 2 по-бавни. Но тия дето ще пусна през септември са кифленски. Гледам да пускам по 1 на ден най-много, че алгоритъмът не му харесва много. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 27 Report Share Публикувано Август 27 преди 7 минути, meleto каза: При мен думите просто си идват. Нямам идея как. Тази "Мисля за друг" ми е буквално за 10 минути писане. Тя не че е много дълбока лирика, но съвсем се вписва с чалга културата като ниво, струва ми се. Да имам, но още не съм ги пускал. И на бг имам 1 или 2 по-бавни. Но тия дето ще пусна през септември са кифленски. Гледам да пускам по 1 на ден най-много, че алгоритъмът не му харесва много. Кифленски? От този тип които аз обожавам , клетви и отмъщения към мъжете? Ще ми е интересно да ги чуя. Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано Август 27 Author Report Share Публикувано Август 27 преди 1 минута, DevilWish каза: Кифленски? От този тип които аз обожавам , клетви и отмъщения към мъжете? Ще ми е интересно да ги чуя. Хахах амиии възможно най-брутални. ключовата дума е "чукам", малко "с***" хахах Все пак нали това се харесва у нас. Но следващата е стил "Мисля за теб", доколкото помня. Интересното е, че 99% от текстовете ги забравям. Дори като слушам на рипийт дадено парче, не мога да кажа какво точно се пее. Примерно тая "Мисля за теб" съм я слушал много пъти, даже и днес, и не се сещам какво се пее в нея. И с поезията бях така. Пиша нещо за 20 минути и после се е случвало да ми рецитират нещо създадено от мен - и съм в шок, че е излязло от мен. С тази се опитах да привлека LGBT+ аудиторията. Цял албум с гей песни направих. Казва се ... нещо LGBT+. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 27 Report Share Публикувано Август 27 преди 3 минути, meleto каза: Хахах амиии възможно най-брутални. ключовата дума е "чукам", малко "с***" хахах Все пак нали това се харесва у нас. Но следващата е стил "Мисля за теб", доколкото помня. Интересното е, че 99% от текстовете ги забравям. Дори като слушам на рипийт дадено парче, не мога да кажа какво точно се пее. Примерно тая "Мисля за теб" съм я слушал много пъти, даже и днес, и не се сещам какво се пее в нея. И с поезията бях така. Пиша нещо за 20 минути и после се е случвало да ми рецитират нещо създадено от мен - и съм в шок, че е излязло от мен. С тази се опитах да привлека LGBT+ аудиторията. Цял албум с гей песни направих. Казва се ... нещо LGBT+. Влезнах и чух първата песен за Стрейт Добрах се и до този албум. Първият който чух беше "Опа-опа". Иначе е супер сполучливо и за всяка аудитория си има по нещо. Предполагам, че скоро ще има и песен за "Рамания" - Welcome To Ramania ❤️ Както казах, Емилия може да се усети и да иска разрешение за някоя от песните WOW 😮❤️ Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано Август 27 Author Report Share Публикувано Август 27 преди 8 минути, DevilWish каза: Влезнах и чух първата песен за Стрейт Добрах се и до този албум. Първият който чух беше "Опа-опа". Иначе е супер сполучливо и за всяка аудитория си има по нещо. Предполагам, че скоро ще има и песен за "Рамания" - Welcome To Ramania ❤️ Както казах, Емилия може да се усети и да иска разрешение за някоя от песните WOW 😮❤️ Тук пуснах пълния албум. Лакето ми е много любима песен. Хинди текстовете са от най-лесните. Някои думи звучат като беге. Римите ги правя доста бързо. Не си стигнал до тази, изглежда. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 27 Report Share Публикувано Август 27 преди 1 минута, meleto каза: Тук пуснах пълния албум. Лакето ми е много любима песен. Хинди текстовете са от най-лесните. Някои думи звучат като беге. Римите ги правя доста бързо. Не си стигнал до тази, изглежда. Сега успях да я чуя. Много е добра, както и предната. Исками се да чуя и румънските парчета как звучат. Испанските са много добри, особено ето тази, която си я харесах ❤️ Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано Август 27 Author Report Share Публикувано Август 27 преди 32 минути, DevilWish каза: Сега успях да я чуя. Много е добра, както и предната. Исками се да чуя и румънските парчета как звучат. Испанските са много добри, особено ето тази, която си я харесах ❤️ Аз не знам защо топика натрупа изведнъж 900 слушания като пуснах албума. Тази румънска е в топ 3 по гледания. Тогава пуснах албума с 8 песни, но не успях да повторя заглавната. А пък тази я написах за зависимостите... Но и двете далеч не се развиха. Имам чувството, че като пусна песните в топик и след това нямат никакъв шанс. Макар че то има и песни дето и без да са били в топик пак едва прескачат 1000. гледания. А бг песента "Опа-опа" в първите 10 дни правеше по 50 гледания, а после се вдигна по 100-150. Нищо не мога да схвана от алгоритъма на Ютюба, но все пак рядко има песни със съвсем малко гледания. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 27 Report Share Публикувано Август 27 преди 12 минути, meleto каза: Аз не знам защо топика натрупа изведнъж 900 слушания като пуснах албума. Тази румънска е в топ 3 по гледания. Тогава пуснах албума с 8 песни, но не успях да повторя заглавната. А пък тази я написах за зависимостите... Но и двете далеч не се развиха. Имам чувството, че като пусна песните в топик и след това нямат никакъв шанс. Макар че то има и песни дето и без да са били в топик пак едва прескачат 1000. гледания. А бг песента "Опа-опа" в първите 10 дни правеше по 50 гледания, а после се вдигна по 100-150. Нищо не мога да схвана от алгоритъма на Ютюба, но все пак рядко има песни със съвсем малко гледания. Уау, втората и третата песен която е за зависимостите много ми допаднаха. Може би защото се размиват гледанията по този начин. Иначе мелодиите са брутални 😮 Такива песни ми се иска да имаме и в нашия поп-фолк. И се засягат различни тематики, което е интересно. Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано Август 27 Author Report Share Публикувано Август 27 преди 9 минути, DevilWish каза: Уау, втората и третата песен която е за зависимостите много ми допаднаха. Може би защото се размиват гледанията по този начин. Иначе мелодиите са брутални 😮 Такива песни ми се иска да имаме и в нашия поп-фолк. И се засягат различни тематики, което е интересно. И аз. Но те правят всичко по калъп и грам не мърдат от него. Ето че може да звучи комерсиално, но да е разнообразно. Узбекските песни също са брутални. Тази беше първата. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 27 Report Share Публикувано Август 27 преди 34 минути, meleto каза: И аз. Но те правят всичко по калъп и грам не мърдат от него. Ето че може да звучи комерсиално, но да е разнообразно. Узбекските песни също са брутални. Тази беше първата. Това е много сполучливо и смятам, че и при нас ще се хареса. Точно такива песни са актуални в момента като звучене и с по-оригинален текст веднага става хит. Може би трябва първоначално да пробват доказани изпълнители, които са актуални в момента за да започнат да го правят и другите, все пак тук имаме навика да толерираме определени певици/певци и ако някой поведе вълната с подобни проекти ще е много добре. Може Преслава, може Галена, Емилия.... такива които са актуални днес. Всъщност тази песен би прилягала на някоя от тези? Въпросът е тематиката да бъде наистина интересна? Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано Август 27 Author Report Share Публикувано Август 27 преди 32 минути, DevilWish каза: Това е много сполучливо и смятам, че и при нас ще се хареса. Точно такива песни са актуални в момента като звучене и с по-оригинален текст веднага става хит. Може би трябва първоначално да пробват доказани изпълнители, които са актуални в момента за да започнат да го правят и другите, все пак тук имаме навика да толерираме определени певици/певци и ако някой поведе вълната с подобни проекти ще е много добре. Може Преслава, може Галена, Емилия.... такива които са актуални днес. Всъщност тази песен би прилягала на някоя от тези? Въпросът е тематиката да бъде наистина интересна? Всяка песен може да се направи според региона. Макар че за мен е по-трудно да пиша текст върху вече направен такъв на друг език, отколкото да създам съвсем нов хит. При Опа-опа доста си играх, а когато езиците не са близки, просто е наложително тотално друг текст и тематика. Но сигурно Опа-опа мога да го направя и на руски, примерно, като се придържам към оригинала. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 преди 9 часа , meleto каза: Всяка песен може да се направи според региона. Макар че за мен е по-трудно да пиша текст върху вече направен такъв на друг език, отколкото да създам съвсем нов хит. При Опа-опа доста си играх, а когато езиците не са близки, просто е наложително тотално друг текст и тематика. Но сигурно Опа-опа мога да го направя и на руски, примерно, като се придържам към оригинала. Ха ха, аз бих се заел да напиша нещо, въпросът е, че както казваш - тематиката трябва да съвпада и ако не е в превод, поне да е близка. Виж, ако песента е дует например ще е по-лесно. Да пишеш текстове също си е вид изкуство, на някои хора им трябва муза. Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано Август 28 Author Report Share Публикувано Август 28 преди 49 минути, DevilWish каза: Ха ха, аз бих се заел да напиша нещо, въпросът е, че както казваш - тематиката трябва да съвпада и ако не е в превод, поне да е близка. Виж, ако песента е дует например ще е по-лесно. Да пишеш текстове също си е вид изкуство, на някои хора им трябва муза. По-сложно е защото сричките и тн трябва да пасват на текущия текст и мелодия. Не е невъзможно, просто е повече играчка. При нова песен не се съобразявам с мелодия, защото я изграждам след текста. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано Август 28 Author Report Share Публикувано Август 28 Popnable - Ferrari | Top Albanian Song 2024 | Këngë Shqiptare | Best Albanian Music - Следва - Турция - Bali 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано Август 28 Author Report Share Публикувано Август 28 Най-накрая албумът "Мистър Бебо" с 10 денс английски песни е в стрийминг платформите. Траклист: ➡️ Cookie ➡️ Mister Bebo ➡️We Rise Again ➡️Time After Time ➡️Ta-Ta-Ta ➡️Winter Scars ➡️No More Test ➡️Tick Tab, Tick Tab ➡️Summer Vibes (Summertime) ➡️So Isolated Слушай целия албум: 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано Август 29 Author Report Share Публикувано Август 29 📥Предпоследен сингъл на турски преди да се появи албумът в стрийминг платформите. 🎧следва -> Израел "Hot" 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 преди 1 час, meleto каза: 📥Предпоследен сингъл на турски преди да се появи албумът в стрийминг платформите. 🎧следва -> Израел "Hot" Леле, много си добър! ❤️ Поздравления! Песента е жестока! Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано Август 29 Author Report Share Публикувано Август 29 преди 11 минути, DevilWish каза: Леле, много си добър! ❤️ Поздравления! Песента е жестока! На рипийт ми е от две седмици и викам това бижу трябва да го хайлайтна в канала. В началото мислех да е като пълнеж в албума. ❤️ Между другото бг песен ще пусна, когато Мисля за теб удари 1000 гледания Като цяло по този начин процедирам при песните. Минимум 2 седмици отстояние и 1000 гледания поне. С това темпо ще са нужни около ... 10 дни още. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано Август 30 Author Report Share Публикувано Август 30 Ето израелската песен. Не забравяйте да харесате клипа. Какво следва? Понеделник - гръцко Вторник - сръбско Сряда - португалско Четвъртък - испанско петък - кюрдиш 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Публикувано от SantaCloud,
Всички песни на Popnable в един плейлист
Препоръчан от SantaCloud
1 реакция
Go to this коментар