krysia_rysia Публикувано на Август 30 Report Share Публикувано на Август 30 Здравейте. От няколко дни опитвам да се сетя за едно ретро парче, но единствено се сещам за сюжета на видеоклипа. Във видеото мъж седи зад бюро в кабинета си и разлиства каталог, а в него на всяка страница има танцуваща жена (или бяха малки деца, но може и паметта да ме лъже). С визуални ефекти танцуващите страници стават част от самия видеоклип. Песента би трябвало да е от периода 2005-2012, но за съжаление дори не се сещам дали изпълнителят е мъж или жена; имам спомен, че не е никой особено известен. Видеоклипът на песента Леден свят на Малина е сходен, но това не е песента, която търся. Благодаря предварително! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ribaton Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 Преслава -Не ми пречи Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 преди 4 минути, ribaton каза: Преслава -Не ми пречи По-скоро не? Да не е Цветелина Янева и Рида Ал Абдулах - Брой ме или Влез? Но така като чета за Леден свят? Май не? Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
krysia_rysia Публикувано Август 30 Author Report Share Публикувано Август 30 преди 4 минути, DevilWish каза: По-скоро не? Да не е Цветелина Янева и Рида Ал Абдулах - Брой ме или Влез? Но така като чета за Леден свят? Май не? Ох и този не е Нещо доста по-треторазрядно ми се върти в главата Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 преди 1 минута, krysia_rysia каза: Ох и този не е Нещо доста по-треторазрядно ми се върти в главата Малка част от текста спомняш ли си? И например самостоятелна или дует? Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 На мен ми изникна това. Или това 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 Пантерите - Кукли Малина - Леден свят 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 преди 2 часа , meleto каза: Тази песен е многоооооооооооооооооооо яка! ❤️ И на мен ми е от любимите на Надя. 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 2 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 Толкова труд хвърлихме тука да намерим такъв клип и накрая ако се окаже, че е било, за да стигнем до тая шитня.... 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 преди 39 минути, pacho каза: Толкова труд хвърлихме тука да намерим такъв клип и накрая ако се окаже, че е било, за да стигнем до тая шитня.... най-големият хит в темата! 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 преди 1 час , pacho каза: Толкова труд хвърлихме тука да намерим такъв клип и накрая ако се окаже, че е било, за да стигнем до тая шитня.... Емиии... клипът на @Fast има 100% съвпадение с описанието. Едва ли ще е друго. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
krysia_rysia Публикувано Август 31 Author Report Share Публикувано Август 31 преди 13 часа , Fast каза: ИМАМЕ ПОБЕДИТЕЛ!!! Аз предупредих, че е шитня Много благодаря на всички, които се помъчиха, вече ще спя спокойно хахахахах 1 3 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 преди 1 час , krysia_rysia каза: ИМАМЕ ПОБЕДИТЕЛ!!! Аз предупредих, че е шитня Много благодаря на всички, които се помъчиха, вече ще спя спокойно хахахахах Тотална шитня за която бях забравила, че съществува. Сега си я припомнихме 😁 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 преди 2 часа , krysia_rysia каза: ИМАМЕ ПОБЕДИТЕЛ!!! Аз предупредих, че е шитня Много благодаря на всички, които се помъчиха, вече ще спя спокойно хахахахах Трябваше да кажеш, че песента е на извънземно Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.