Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 6 Report Share Публикувано Ноември 6 преди 13 минути, Balkandji1 каза: Възобнових работата си като mystery shopper във фирмата, в която го работех преди няколко години. Трябва да има финансов поток. Днес бях в Метро, нямам думи за цените на храните, толкова са високи. Там видях една гей двойка и единия щеше да ме изяде с поглед, направо забрави за партньора си. Обичам да разбивам семейства. 😂 Иначе в личния ми живот братът на предпоследната ми споделена любов проявява интерес към мен. Той ми е съсед. По-големият брат надума малкия, че правя магии и малкия спря да ме поздравява. Викам така лиии, ще те науча аз теб! 2 месеца по-късно изнендващо ми вика "Добър вечер" и започна да ме разпитва как съм. Той е на 19. Дърт съм, Андрю, но все още обирам точките. Мъжете с добър ген и поддръжка пикират откъм сексапил около 40-те. Виж Рики Мартин и сие. Така че изобщо не си "дърт". Нека вземем за пример 66 годишната Мадона, спяща с 28 годишен, и 50 годишната Гюрулту пълнена като пуйка за Деня на благодарността от 30 годишния Добри. Изобщо няма да се отказваме. Не сме се виждали на живо, но подозирам, че излъчваш магнетизъм, който ги пленява моментално. Отделно перфектно знаеш как да подреждаш нещата в своя полза, а и тези хич не са за подценяване. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 8 Author Report Share Публикувано Ноември 8 2 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 @swiftiebe ако си тръмпист, късай си Суифти картата на секундата. Period. 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
swiftiebe Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 преди 32 минути, Fast каза: @swiftiebe ако си тръмпист, късай си Суифти картата на секундата. Period. Ate. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 Честно не знам кой нормален човек би го подкрепил. Трябва да си страшно ограничен, или невероятен балък. Аз съм спокоен със себе си че не бях за него, нито през 2016, нито през 2020, нито на тези избори. Всеобщия консенсус е че ще бъде зле за Америка. Нискокачествени политики, застрашаване на демократичните ценности, гавра с десетилетия социален прогрес. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 преди 17 минути, Fast каза: Честно не знам кой нормален човек би го подкрепил. Аз съм спокоен със себе си че не бях за него, нито през 2016, нито през 2020, нито на тези избори. Всеобщия консенсус е че ще бъде зле за Америка. Нискокачествени политики, застрашаване на демократичните ценности, гавра с десетилетия социален прогрес. Аз! 3 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 преди 6 минути, asylum каза: Аз! Ми на ниво Емануела си. Разбирам само онези, които са подкрепяли през 2016 (донякъде) защото тогава беше експеримент. Но сега, когато всичко го знаят какъв е... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 8 Author Report Share Публикувано Ноември 8 преди 13 минути, asylum каза: Аз! 1 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 Не мисля, че в този случай става въпрос някой да подкрепя някого. Американците просто за пореден път са се докарали дотам да трябва да избират по-малкото зло. Тръмп ще се отрази на свободите в САЩ, но Камала щеше да се отрази на мира по света - и логичното по-скоро е всички не-американци да предпочитат второто. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 преди 33 минути, Fast каза: Ми на ниво Емануела си. Разбирам само онези, които са подкрепяли през 2016 (донякъде) защото тогава беше експеримент. Но сега, когато всичко го знаят какъв е... И преди, и сега съм за Тръмп. Има по-добра външна политика. Бидето осра всичко, не мога да пътувам спокойно до страна, в която имам близки, и се боя за тях. Урод! 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 Как й подсвиркват на морското свинче все едно е магистрална фея 173 хил. гледания · 1,4 хил. реакции | СИМОНА Live | By Plaza Night |... WWW.FACEBOOK.COM СИМОНА Live 1 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 преди 9 минути, FolkEmpire каза: Как й подсвиркват на морското свинче все едно е магистрална фея 173 хил. гледания · 1,4 хил. реакции | СИМОНА Live | By Plaza Night |... WWW.FACEBOOK.COM СИМОНА Live все едно не е, магистрална фея, магистрално морско свинче, работниците от Димитровград, все един и същи най-древен занаят упражняват 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 Avi-Mkv Кенефези пак се прави на умен Не забрави ли, че и ти си правил същото. 403 хил. гледания · 2,4 хил. реакции | За съжаление се превърна в... WWW.FACEBOOK.COM За съжаление се превърна в реалност. …. Тази певица всъщност може да пее много добре, но в днешно време вече не е нужно да можете да пеете. Компютърът... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 @pacho 1 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 преди 1 час, SG каза: Не мисля, че в този случай става въпрос някой да подкрепя някого. Американците просто за пореден път са се докарали дотам да трябва да избират по-малкото зло. Тръмп ще се отрази на свободите в САЩ, но Камала щеше да се отрази на мира по света - и логичното по-скоро е всички не-американци да предпочитат второто. Боли ги американците фара за световния мир. Демократите навсякъде се превърнаха в тотални елитисти и се държат с различните от тях все едно са по-ниско ниво. Байдън буквално ги нарече "боклуци" преди седмица. Надявам се това да е wakeup call за всички и да се научат как да говорят на масите, а не само на хората, които смятат за престижно да гласуват за тях. преди 1 час , Fast каза: Честно не знам кой нормален човек би го подкрепил. Трябва да си страшно ограничен, или невероятен балък. Аз съм спокоен със себе си че не бях за него, нито през 2016, нито през 2020, нито на тези избори. Всеобщия консенсус е че ще бъде зле за Америка. Нискокачествени политики, застрашаване на демократичните ценности, гавра с десетилетия социален прогрес. За кого гласува на президентските в България 2016? 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 преди 1 час , asylum каза: Аз! Четейки коментара на @Fast и аз мислех да напиша същото! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 преди 12 минути, Blueberry каза: За кого гласува на президентските в България 2016? Цецка Цачева. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 преди 2 часа , Fast каза: Честно не знам кой нормален човек би го подкрепил. Трябва да си страшно ограничен, или невероятен балък. Аз съм спокоен със себе си че не бях за него, нито през 2016, нито през 2020, нито на тези избори. Всеобщия консенсус е че ще бъде зле за Америка. Нискокачествени политики, застрашаване на демократичните ценности, гавра с десетилетия социален прогрес. Желателно е при трансформацията си от момчета в мъже, вторите да се научат да губят с достойноство. Още повече, че тук става въпрос за чужда битка, в която ти не си пряка страна. Доста противоречиво е твърдението - "Честно не знам кой нормален човек би го подкрепил." на демонстрираните демократични ценности, следващи етика на уважение към всички останали независимо техния пол, раса, материално благосъстояние, умствен капацитет, възможности за адекватна на действителността преценка и т.н. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 преди 37 минути, Blueberry каза: Боли ги американците фара за световния мир. Демократите навсякъде се превърнаха в тотални елитисти и се държат с различните от тях все едно са по-ниско ниво. Байдън буквално ги нарече "боклуци" преди седмица. Надявам се това да е wakeup call за всички и да се научат как да говорят на масите, а не само на хората, които смятат за престижно да гласуват за тях. Камала беше доста сговорчива с Републиканците в тази кампания. Обеща им места в кабинета. Това е което искаха демократите е MAGA да се изпари като фактор и GOP малко по малко отново да стане мейнстрийм партия, въпреки различията. Hardline Тръмпанарите наистина са лайна. Може би най-големите, които са е появявали някога в американската политика. Всеки който е комуникирал или имал поне малко допир с такива хора знае. Погледни ги какво постват в социалните мрежи: "your body, my choice" 💀💀💀 Кофти е колко много обикновени консерватори се подвеждат, вече трети път, и сега им се налага да търпят обиди. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 преди 17 минути, Andrew Cunanan. каза: Желателно е при трансформацията си от момчета в мъже, вторите да се научат да губят с достойноство. Още повече, че тук става въпрос за чужда битка, в която ти не си пряка страна. Доста противоречиво е твърдението - "Честно не знам кой нормален човек би го подкрепил." на демонстрираните демократични ценности, следващи етика на уважение към всички останали независимо техния пол, раса, материално благосъстояние, умствен капацитет, възможности за адекватна на действителността преценка и т.н. Определението "Нормален човек" по принцип не изключва ли общата маса хАмериканци? Дори извън конкретните резултати 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 преди 36 минути, Andrew Cunanan. каза: Желателно е при трансформацията си от момчета в мъже, вторите да се научат да губят с достойноство. Още повече, че тук става въпрос за чужда битка, в която ти не си пряка страна. Доста противоречиво е твърдението - "Честно не знам кой нормален човек би го подкрепил." на демонстрираните демократични ценности, следващи етика на уважение към всички останали независимо техния пол, раса, материално благосъстояние, умствен капацитет, възможности за адекватна на действителността преценка и т.н. Не мога да се преструвам че уважавам Тръмписти специално, в предвид нещата които готвят, които са в пълен разрез с ценностите ми. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 преди 3 часа , Blueberry каза: Боли ги американците фара за световния мир. Демократите навсякъде се превърнаха в тотални елитисти и се държат с различните от тях все едно са по-ниско ниво. Байдън буквално ги нарече "боклуци" преди седмица. Надявам се това да е wakeup call за всички и да се научат как да говорят на масите, а не само на хората, които смятат за престижно да гласуват за тях. За кого гласува на президентските в България 2016? Честно казано, за мен американците са обречени, независимо дали ги управлява Тръмп или Харис и независимо как се изказват управниците. Единият ще се опита да стегне държавата по дискриминиращ отдавна наложен образец, а другият ще се прави, че дава свободи до откат, но към днешна дата това до голяма степен доказано създава по-слаба категория американци. Никой от двамата няма на смогне да се справи с основните титанични проблеми на САЩ, като безработицата и бедността, за медицинската система да не говорим. Културата на ненаситно консуматорство е сривала куп империи, срива и тази, този път пред очите на възможно най-голяма маса хора. Да видим дали Тръмп поне ще успее да даде някоя и друга година на света преди неизбежната световна война, провокирана от партиите на такива като Камала (на която до едно време и аз заблудено симпатизирах). 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 9 Report Share Публикувано Ноември 9 преди 7 часа , Fast каза: Не мога да се преструвам че уважавам Тръмписти специално, в предвид нещата които готвят, които са в пълен разрез с ценностите ми. Това не ти дава право да определяш мнозинството като “ненормални”. 3 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 9 Report Share Публикувано Ноември 9 преди 10 часа , asylum каза: Това не ти дава право да определяш мнозинството като “ненормални”. Трябва да уважаваме различното мнение и виждания на хората, независимо дали съвпадат с нашите. 2 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.