Jump to content

Чат мания (септември, октомври, ноември, декември 2024)

Препоръчани коментари

преди 13 часа , Stela каза:

Няма такъв смешник като тоя Виктор. Егаги ревльото, той е правен за жена 😁

Да, но иначе много се дърви.... А тая го прави на подметка и стелка, само на килима й дето не спи.... Така, че може в реалния живот да го направи?

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

преди 19 часа , FikLena каза:

@Andrew Cunanan. сериозно ли четеш всички коментари?

Чела съм, но не чета!
- Сузанита, 2017.

Сподели в други сайтове

@Balkandji1 be like:

WWW.INSTAGRAM.COM

105 likes, 4 comments - milana.brat on November 10, 2024: "ma i ne samo sum hot, ami imam si i Bog v sartzeto 📷 @the.trackers.official <3".

Сподели в други сайтове

преди 10 минути, Andrew Cunanan. каза:

@Balkandji1 be like:

WWW.INSTAGRAM.COM

105 likes, 4 comments - milana.brat on November 10, 2024: "ma i ne samo sum hot, ami imam si i Bog v sartzeto 📷 @the.trackers.official <3".

Хот, ама Мила Роберт не е хот. От правителството трябваше да я глобят с някаква непосилна глоба от рода на 500К лева за оскверняване на българската култура и развращение на младите. Да й нахендрят глобата и да трябва да си разпродава имуществото заради това. Ако живеехме в идеална държава, правителството щеше да глобява и вкарва в затвора известни, за да прави шоу на публиката.

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Balkandji1 каза:

Хот, ама Мила Роберт не е хот. От правителството трябваше да я глобят с някаква непосилна глоба от рода на 500К лева за оскверняване на българската култура и развращение на младите. Да й нахендрят глобата и да трябва да си разпродава имуществото заради това. Ако живеехме в идеална държава, правителството щеше да глобява и вкарва в затвора известни, за да прави шоу на публиката.

Ако визираш роклята й, миниатюрно знаме, Камзи трябваше първа да търка нара в затвора по същата логика.
orig.jpg?_=1562216571
Но щом разни сърбежи и военнопрестъпници като Цаца могат да прегръщат знамето ни, защо родните рекърдбрейкърки - Камзи и Милана да не могат?!

Сподели в други сайтове

Някой гледа ли интервюто на Радина Кърджилова? Изглежда абсолютно разбита от алкохолика Донков.

Хубаво се е сетила да го остави след 16 години, но винаги ми е било интересно как го е харесала изначално. Мега противняк е.

Сподели в други сайтове

От 9.11.2024 г. от 13:08, Stela каза:

Трябва да уважаваме различното мнение и виждания на хората, независимо дали съвпадат с нашите. 

За мен лично границата винаги е била радикализма. Може би не следите американски новини толкова изкъсо и си нямате на идея, но най-твърдите поддръжници на Тръмп са като християнска версия на ислямисти, които им през.. конституционната разпоредба църквата да бъде разделена от държавата. Приемат библията толкова буквално, че прегъват реалността. Това имах предвид под психясване. Вижте в колко щата забраниха абортите и хилядите жени, които измряха заради същия този буквализъм. В някои щати не може да се направи аборт дори при изнасилване. Една от хубавите страни на България е че тук подобно нещо е немислимо.

Сподели в други сайтове

преди 5 часа , Fast каза:

За мен лично границата винаги е била радикализма. Може би не следите американски новини толкова изкъсо и си нямате на идея, но най-твърдите поддръжници на Тръмп са като християнска версия на ислямисти, които им през.. конституционната разпоредба църквата да бъде разделена от държавата. Приемат библията толкова буквално, че прегъват реалността. Това имах предвид под психясване. Вижте в колко щата забраниха абортите и хилядите жени, които измряха заради същия този буквализъм. В някои щати не може да се направи аборт дори при изнасилване. Една от хубавите страни на България е че тук подобно нещо е немислимо.

Щом това харесва и си е избрало мнозинството, нека. Кои сме ние да ги съдим. Явно от това имат нужда в момента. След 10 години друго ще е

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

Добро утро и честит първи сняг, коврички!
Да ви е пълно портмонето с пачки по стотачки и да се пръска по шевовете като тоалет на Рени, намъкнат върху огромното ѝ туловище с 300 зора.

Сподели в други сайтове

преди 11 часа , Balkandji1 каза:

ОМГ, какво е това? Виктория е ослепитална!

Секси жената - Виктор! 😘 

преди 35 минути, Andrew Cunanan. каза:

Добро утро и честит първи сняг, коврички!
Да ви е пълно портмонето с пачки по стотачки и да се пръска по шевовете като тоалет на Рени, намъкнат върху огромното ѝ туловище с 300 зора.

Честит Първи Сняг 😘 
Любимото ми време! Да сте живи и здрави и чисти като снегът.... освен ако някой батко не ви омърси... @xroflx9 @fengergana :D 

Сподели в други сайтове

Днес има слънчева бъря с главоболие и световъртеж. И аз веднага я усещам, събуждам се с главоболие. а на 16 ноември е силна мафнитна буря. 

16 ноември не ми е хубава дата- беше починал дядо ми.....

Сподели в други сайтове

преди 2 часа , DevilWish каза:

Секси жената - Виктор! 😘 

Честит Първи Сняг 😘 
Любимото ми време! Да сте живи и здрави и чисти като снегът.... освен ако някой батко не ви омърси... @xroflx9 @fengergana :D 

поръчани сме довечера за Снежанки в някаква ММА зала. Ще ни млатят яко😝

Сподели в други сайтове

преди 1 час, fengergana каза:

поръчани сме довечера за Снежанки в някаква ММА зала. Ще ни млатят яко😝

Снежанка и седемте Мъдета
-Рамания пикчърс

Сподели в други сайтове

Аз като видя, че @meleto си е сменил ника с някъв бозав, а моят отказва да го смени вече 3-та година.
image.png

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...