Sunlight Публикувано Четвъртък в 14:00 Report Share Публикувано Четвъртък в 14:00 Ванеса ни е клиент в момента. Даже се,снимахме с колежка. Много земна и тя ме позна. 2 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Четвъртък в 16:36 Report Share Публикувано Четвъртък в 16:36 преди 2 часа , Sunlight каза: Ванеса ни е клиент в момента. Даже се,снимахме с колежка. Много земна и тя ме позна. Ванеса - Купони ли? Ако е някоя друга, ти си си по-известна. 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Четвъртък в 17:18 Report Share Публикувано Четвъртък в 17:18 преди 41 минути, asylum каза: Ванеса - Купони ли? Ако е някоя друга, ти си си по-известна. Не разбра ли, че я е познала. Реално Зайка е известната в тази история 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Петък в 01:40 Report Share Публикувано Петък в 01:40 @fengergana мила,как се справяш със скуката по празниците когато всичките ни тъпкачи са при жените си?😤 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Петък в 04:06 Report Share Публикувано Петък в 04:06 преди 14 часа , Sunlight каза: Ванеса ни е клиент в момента. Даже се,снимахме с колежка. Много земна и тя ме позна. Браво на теб, много си земна, така щедро да се снимаш с ваште клиентки. 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Петък в 09:55 Author Report Share Публикувано Петък в 09:55 преди 8 часа , xroflx9 каза: @fengergana мила,как се справяш със скуката по празниците когато всичките ни тъпкачи са при жените си?😤 Разведете ги тия, бе. Това е липса на вкус. Пу! 2 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Петък в 09:58 Author Report Share Публикувано Петък в 09:58 преди 5 часа , Lelqtian каза: Браво на теб, много си земна, така щедро да се снимаш с ваште клиентки. Ама Ванеса от Биг брадър или Ване$$а певачицата? 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Петък в 10:26 Report Share Публикувано Петък в 10:26 преди 25 минути, DevilWish каза: Ама Ванеса от Биг брадър или Ване$$а певачицата? Ама питаш все едно има някакво значение коя точно никому неизвестна женица със заглавието Ванеса - щото явно не е тази от Купони - се е снимала с топа на Бургас нашто Танче. 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Петък в 10:41 Report Share Публикувано Петък в 10:41 преди 41 минути, DevilWish каза: Ама Ванеса от Биг брадър или Ване$$а певачицата? Аз знам само долупоставената. Танчето е по-известна от всяка друга 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Петък в 10:51 Report Share Публикувано Петък в 10:51 преди 8 минути, asylum каза: Аз знам само долупоставената. Танчето е по-известна от всяка друга Ако тази певица беше продължила да пее България щеше да е на по-добро дередже 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Петък в 14:31 Report Share Публикувано Петък в 14:31 преди 3 часа , Karma93 каза: Ако тази певица беше продължила да пее България щеше да е на по-добро дередже Живее си живота, бОли я за Булгаристан! 3 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Петък в 14:37 Report Share Публикувано Петък в 14:37 преди 3 часа , asylum каза: Аз знам само долупоставената. Танчето е по-известна от всяка друга Това от коя година е? Никога не бях гледал този клип. А певицата я знаех само като име. Помня, че съм теглил мп3 ки от mp3-bg.com или .org ли беше Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Петък в 15:02 Report Share Публикувано Петък в 15:02 Днес по случай Игнажден влязох първа през вратата на @Emanuela.Carey. Следващата година го очакват само разврат,лукс и пари!💋 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Петък в 20:48 Report Share Публикувано Петък в 20:48 Днес,съм при Коцееее. ❤ 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Петък в 21:44 Report Share Публикувано Петък в 21:44 преди 20 часа , xroflx9 каза: @fengergana мила,как се справяш със скуката по празниците когато всичките ни тъпкачи са при жените си?😤 пълнолетните синове на някои от тях ме търсят да ме навият като сарма!!! 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Петък в 21:48 Report Share Публикувано Петък в 21:48 Охраната ме позна, много народ на,входа, много деца. Добре, че съм с,резервация, че ги изпреварих. 2 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Събота в 00:05 Report Share Публикувано Събота в 00:05 преди 2 часа , Sunlight каза: Охраната ме позна, много народ на,входа, много деца. Добре, че съм с,резервация, че ги изпреварих. и мен така ме познава охраната,защото спя с тях!!! 1 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Събота в 13:16 Report Share Публикувано Събота в 13:16 @Emanuela.Carey @fengergana като го родите искам да съм му леля!!! 3 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Събота в 13:33 Author Report Share Публикувано Събота в 13:33 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано преди 12 часа Report Share Публикувано преди 12 часа Днес моят Ники има рожден ден. Утре Рики и дъщеря му Лусия. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.