Jump to content

Чат мания (септември, октомври, ноември, декември 2024)

Препоръчани коментари

преди 7 часа , Lelqtian каза:

А ти кога зачена, кога роди бе душко, та вече развеждаш и 5 годишно, че и баща му из мола? 

image.png.a9fc52af3cbcb4d48ef8b26a9b858c07.png

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

@fengergana завърна ли се мила?💞 Не обръщай внимание на разни кисели лелки. Все едно да ни интересува мнението на разни домакини,чиито мъже прибираме за през нощта.

Сподели в други сайтове

преди 47 минути, xroflx9 каза:

@fengergana завърна ли се мила?💞 Не обръщай внимание на разни кисели лелки. Все едно да ни интересува мнението на разни домакини,чиито мъже прибираме за през нощта.

@Gerganafen ми писа на лично,че тук е пълна скука без мен,както аз бях пълнена ежедневно като шаран от Никулден до снощи!!!

Сподели в други сайтове

преди 4 минути, fengergana каза:

@Gerganafen ми писа на лично,че тук е пълна скука без мен,както аз бях пълнена ежедневно като шаран от Никулден до снощи!!!

Вие какво правите на лично така тайно?? Да не се таковате?🫣

Сподели в други сайтове

преди 8 часа , Emanuela.Carey каза:

Не плащам данъци! Няма да финансирам клиповете на Емилия!

С данъците си финансираш концертите на Криско.

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, xroflx9 каза:

Вие какво правите на лично така тайно?? Да не се таковате?🫣

ДА! тряска ме и ме влачи,както си пожелае,защото и на двамата ни харесва да ме

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, fengergana каза:

ДА! тряска ме и ме влачи,както си пожелае,защото и на двамата ни харесва да ме

Помислих,че ходиш в Испания при Chris Diamond да те прави на гъба!

Сподели в други сайтове

преди 4 минути, xroflx9 каза:

Помислих,че ходиш в Испания при Chris Diamond да те прави на гъба!

Chris Damned или Diamond,скъпа,защото и двамата ги искам едновременно само в едната ми!!!

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, fengergana каза:

Chris Damned или Diamond,скъпа,защото и двамата ги искам едновременно само в едната ми!!!

Даймънд мила. Damned хем ми харесва,хем има нещо противно в него. Сякаш бях чела,че има някакви психически проблеми,така че не бих рискувала с него!!

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, xroflx9 каза:

Даймънд мила. Damned хем ми харесва,хем има нещо противно в него. Сякаш бях чела,че има някакви психически проблеми,така че не бих рискувала с него!!

аз съм нещастница и съм навита дори и на Austin Wolf,който май вече е в затвора, както и на Luigi Mangione,който спрягат за убиец от няколко дни !!! Искам да треперя не само от кеф,а и от напрежение!!!🤪

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, fengergana каза:

аз съм нещастница и съм навита дори и на Austin Wolf,който май вече е в затвора, както и на Luigi Mangione,който спрягат за убиец от няколко дни !!! Искам да треперя не само от кеф,а и от напрежение!!!🤪

А аз какво да кажа като преди 2 години застреляха Sebastian Young?😭 А други мои любимци като Tyler Torro се отказаха!!!

Сподели в други сайтове

преди 7 минути, xroflx9 каза:

А аз какво да кажа като преди 2 години застреляха Sebastian Young?😭 А други мои любимци като Tyler Torro се отказаха!!!

просто дават път на младите, мила и това сме ние! 🤪

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, fengergana каза:

просто дават път на младите, мила и това сме ние! 🤪

Новите са потресаващи мила. Почти никой не ми харесва. Дори Malik Delgaty,а гейките откачат по него. Твърде много му личи,че е хетеро Други пък,които харесвах като тинейджърка към днешна дата са типични чичковци!

Сподели в други сайтове

преди 47 минути, xroflx9 каза:

Новите са потресаващи мила. Почти никой не ми харесва. Дори Malik Delgaty,а гейките откачат по него. Твърде много му личи,че е хетеро Други пък,които харесвах като тинейджърка към днешна дата са типични чичковци!

даже бях чела че го мислят за българин,но вече щеше да ме е минал!!!

Личи му,но явно интересът към него се е поизгубил щом по-често е започнал да е пасивка и дори да прави орална любов,за да го говорят!!! Типично в мой стил!!!

Сподели в други сайтове

преди 22 минути, fengergana каза:

даже бях чела че го мислят за българин,но вече щеше да ме е минал!!!

Личи му,но явно интересът към него се е поизгубил щом по-често е започнал да е пасивка и дори да прави орална любов,за да го говорят!!! Типично в мой стил!!!

То и от кариерата на брат му нищо не стана. Доста е мазен и трябва да набляга над тренировките във фитнеса.

Гледа ли Иво Тунов в Скрита самоличност?🤪 Винаги е бил жаден за внимание и пари,тъй като сервитьорската му заплата в Хепи явно не стига. С такова нахалство очаквам и в някое риалити да се набута.

Сподели в други сайтове

преди 5 часа , xroflx9 каза:

То и от кариерата на брат му нищо не стана. Доста е мазен и трябва да набляга над тренировките във фитнеса.

Гледа ли Иво Тунов в Скрита самоличност?🤪 Винаги е бил жаден за внимание и пари,тъй като сервитьорската му заплата в Хепи явно не стига. С такова нахалство очаквам и в някое риалити да се набута.

не гледам такива предавания, но нисичкият Иво може да ми влезе рязко без да очаквам 🤪

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...