DevilWish Публикувано Декември 28 Author Report Share Публикувано Декември 28 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 29 Author Report Share Публикувано Декември 29 Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 преди 2 минути, DevilWish каза: Гаджето ѝ на живо изглежда като рандъм човек от народа. Наскоро мина покрай мен в мола и една колежка го разпозна, но аз - не. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 29 Author Report Share Публикувано Декември 29 преди 16 минути, Andrew Cunanan. каза: Гаджето ѝ на живо изглежда като рандъм човек от народа. Наскоро мина покрай мен в мола и една колежка го разпозна, но аз - не. Велин ли? То и аз не бих обърнал внимание... 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 преди 47 минути, DevilWish каза: Велин ли? То и аз не бих обърнал внимание... Да! Виктор, макар и без никакъв характер, има повече харизма и присъствие. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 29 Author Report Share Публикувано Декември 29 преди 1 час, Andrew Cunanan. каза: Да! Виктор, макар и без никакъв характер, има повече харизма и присъствие. Абсолютно и си я защитава за всичко. Сега като я гледах и всички бяха за него. Колкото и да е смешно, отиваха си.... 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 преди 10 часа , DevilWish каза: Абсолютно и си я защитава за всичко. Сега като я гледах и всички бяха за него. Колкото и да е смешно, отиваха си.... Беше ми смешно, ама сега чак ми е жал - през новата година пак щял да се бори за нея. Тя си живучка с Велин и сигурно само му се смеят 😐 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 30 Author Report Share Публикувано Декември 30 преди 1 час, Just_Me каза: Беше ми смешно, ама сега чак ми е жал - през новата година пак щял да се бори за нея. Тя си живучка с Велин и сигурно само му се смеят 😐 Човек от любов може да оглупее. Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 преди 51 минути, DevilWish каза: Човек от любов може да оглупее. Тук обаче не е от любов, а от рождение. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 30 Author Report Share Публикувано Декември 30 преди 1 час , Lelqtian каза: Тук обаче не е от любов, а от рождение. 2 в 1, по-скоро! Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 Къде са моите бръмчалки @Emanuela.Carey и @fengergana ?При Галин в Бразилия да ви правят на гъба ли сте? Пак проститурвате без мен!!!! 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 От 30.12.2024 г. от 14:58, xroflx9 каза: Къде са моите бръмчалки @Emanuela.Carey и @fengergana ?При Галин в Бразилия да ви правят на гъба ли сте? Пак проститурвате без мен!!!! видях го че веднага се е последвал с някакъв бразилец ЧНГ на всички! Сядайте като ви предлагат било то на маса или на ху! 2 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 преди 3 часа , fengergana каза: видях го че веднага се е последвал с някакъв бразилец ЧНГ на всички! Сядайте като ви предлагат било то на маса или на ху! За много години и на теб,мила! Да си пожелаем само красиви,богати и надарени мъже през 2025!🙏🏻😘 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 2 Author Report Share Публикувано Януари 2 Насладете се на новата тема, милички! 😘 До април! ❤️ 1 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари