SantaCloud Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 преди 1 минута, DevilWish каза: Най-добре е когато са само по парфюм отдолу... А ако не ползват парфюм? 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 11 Author Report Share Публикувано Септември 11 Току що, meleto каза: А ако не ползват парфюм? Както пее Преслава 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 12 Author Report Share Публикувано Септември 12 3 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 От 11.09.2024 г. от 22:45, meleto каза: А ако не ползват парфюм? Аааааа недей така! Няма да е приятно 😁 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 13 Author Report Share Публикувано Септември 13 Искам с люти чушки!!! На Линд ми е любим с чили! ❤️ 1 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Мисля, че довечера ще секнат всички опити за интернет надмощие с аматьорски програми като Диви и красиви и Къщата на инфлуенсърите. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 От 10.09.2024 г. от 1:38, xroflx9 каза: @fengergana мила,какво мислиш за снимката ми на обявата ми в Ало.бг? Супер съм излязла. Тая розова жилетка от Одрин съм я купувала,100% Гучи. @fengergana безкрайно съм ти обидена,че от толкова мъже за почти седмица не си му обърнала внимание! 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 преди 3 минути, xroflx9 каза: @fengergana безкрайно съм ти обидена,че от толкова мъже за почти седмица не си му обърнала внимание! не ми е излязло известие,че съм спомената,мила излязла си страхотно на тази снимка както никога,но да се беше снимала преди двата големи дюнера, които налапа като два ху🤪 или си бременна? 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 преди 5 минути, fengergana каза: не ми е излязло известие,че съм спомената,мила излязла си страхотно на тази снимка както никога,но да се беше снимала преди двата големи дюнера, които налапа като два ху🤪 или си бременна? Да,и аз като Рашия забременях с близнаци от Робов и Андон,затова съм толкова напращяла😩но това не е проблем за любовниците ми,знаеш че добрия майстор и на голям тезгях работи😜 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 преди 7 часа , xroflx9 каза: Да,и аз като Рашия забременях с близнаци от Робов и Андон,затова съм толкова напращяла😩но това не е проблем за любовниците ми,знаеш че добрия майстор и на голям тезгях работи😜 за голям тезгях трябва и голям инструмент,а те притежават такива 😜 лъскави и гладки, лапнеш ги с чувство става ти густо 😝 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 @fengergana на 8 октомври ще очаквам да ме гледаш в Биг Брадър 😘 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 преди 1 час , xroflx9 каза: @fengergana на 8 октомври ще очаквам да ме гледаш в Биг Брадър 😘 Ти елитно ли си? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 гледайте и мене 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 17 Author Report Share Публикувано Септември 17 преди 4 часа , Andrew Cunanan. каза: И директор Галина Иванова Пенева - Глория раздава възпитателни шЪмари на учениците! 1 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 преди 12 минути, DevilWish каза: И директор Галина Иванова Пенева - Глория раздава възпитателни шЪмари на учениците! Тя е в друго реалити. 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 17 Author Report Share Публикувано Септември 17 преди 16 минути, meleto каза: Тя е в друго реалити. Раздала е по някой друг шЪмар на феновете и е казала, че ако отбора не се казва Глория ще имат много сериозни последици - шъмари под път и над път и ритници с втори номер копита ще им бие. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 Моля, елате с Том! И това е топ хахах 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 @meleto като отворя да чета някоя тема ми излиза това и се оправя чак като рефрешна страницата. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 преди 7 часа , xroflx9 каза: @meleto като отворя да чета някоя тема ми излиза това и се оправя чак като рефрешна страницата. Прокълнатите сте така Оправих го. Временно неразположение на БД. Бъг в базата данни. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 Диляна Попова е сложена сам ода краси Острова. Единствено Сано говори и коментира. Той е единствения водещ. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Септември 20 Report Share Публикувано Септември 20 мила,кой искаш да те тряска от гривните аз съм за Берке, татуиста Влади, може да пусна и на Дзами🤪 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Септември 20 Report Share Публикувано Септември 20 преди 14 часа , fengergana каза: мила,кой искаш да те тряска от гривните аз съм за Берке, татуиста Влади, може да пусна и на Дзами🤪 @xroflx9 колко съм проста, не съм те тагнала...но все пак няма към кой друг да е отправен въпроса ми🤪 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 20 Report Share Публикувано Септември 20 преди 2 часа , fengergana каза: @xroflx9 колко съм проста, не съм те тагнала...но все пак няма към кой друг да е отправен въпроса ми🤪 Реших че въпроса е отправен към Зайка,все пак тя не е по-малка палавница от нас. Даже бих казал че ние сме девици сравнени с нея🤪 Нямам време да гледам и това риалити затова сега си пуснах визитките им. Татуиста Влади,Дзами,Георги,Секулички и може би Берке и Еляса да се пазят като ходя из горите,защото Баба Меца /аз/ ще ги изпапка😛 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 24 Report Share Публикувано Септември 24 @fengergana скъпа,напрегнах се от пишман модерирането на този форум. Идвай да сме на мястото на пилето в студиото на Пашев 😜 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.