Jump to content

Чат мания (септември, октомври, ноември, декември 2024)

Препоръчани коментари

Мисля че изперквам. Днес стъргах лук и си мислих защо ми смъдят очите. Десет минути по-късно отварям ФБ и ми излиза видео, в което някакъв обяснява как като дъвчеш дъвка не смъдят очите при рязане на лук! Викам, ок... съвпадение. Иначе как ФБ ми е прочел мислите. 

След това обсъждаме Делта Форс и си викам че тая песен не съм я пускал от лятото. И ЮТ ми я пуска автоматично . ККААААААК!!!? Песен дето не слушам. Изпълнител, който не си пускам! Четат ми мислите, бе!

Сподели в други сайтове

преди 12 часа , meleto каза:

Мисля че изперквам. Днес стъргах лук и си мислих защо ми смъдят очите. Десет минути по-късно отварям ФБ и ми излиза видео, в което някакъв обяснява как като дъвчеш дъвка не смъдят очите при рязане на лук! Викам, ок... съвпадение. Иначе как ФБ ми е прочел мислите. 

След това обсъждаме Делта Форс и си викам че тая песен не съм я пускал от лятото. И ЮТ ми я пуска автоматично . ККААААААК!!!? Песен дето не слушам. Изпълнител, който не си пускам! Четат ми мислите, бе!

И на мен ми се е случвало подобно нещо.

Сподели в други сайтове

преди 2 часа , FikLena каза:
NOVA.BG

© Nova Broadcasting Group "2024" All rights reserved.

Която, когато и както искаш празнувай Задушница. 

Сподели в други сайтове

преди 38 минути, fengergana каза:

@xroflx9 пак си си плащала да пишат за теб

IMG_1121.jpeg

Не завиждай мила. Просто погребах поредния ми sugar daddy,който е починал при съмнителни обстоятелства и се чудя къде да му харча парите

0160-CB41-C8-EF-4-E73-9-C0-F-55713629293

Сподели в други сайтове

типично по балкански !

Само преди няколко месеца жп гарата на Нови Сад е открита след основен ремонт. Навесът, който рухна, не е бил част от реконструкцията. 

Сподели в други сайтове

преди 11 минути, FikLena каза:

типично по балкански !

Само преди няколко месеца жп гарата на Нови Сад е открита след основен ремонт. Навесът, който рухна, не е бил част от реконструкцията. 

Ти кажи по-добре отбелязаш ли днес Задушница като толкоз рева против Хелоин как не бил български и квато сачма та беше подгонила оня ден?

Сподели в други сайтове

преди 10 минути, Lelqtian каза:

Ти кажи по-добре отбелязаш ли днес Задушница като толкоз рева против Хелоин как не бил български и квато сачма та беше подгонила оня ден?

excuse-me-edysilva.gifedysilva-izvoli.gif

Сподели в други сайтове

Току що, Balkandji1 каза:

Здравей! Къде се губиш?

Гледам да се дистанцирам от чалгата и от форума. :) Но уви - да избягам от него май е невъзможно. 

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза:

Гледам да се дистанцирам от чалгата и от форума. :) Но уви - да избягам от него май е невъзможно. 

Точно това си мислех. А между другото днес щях да пиша тук дали някое знае къде си или може би имаш бан и хоп - ти се връщаш! Телепатия, mother fucker. :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Току що, Balkandji1 каза:

Точно това си мислех. А между другото днес щях да пиша тук дали някое знае къде си или може би имаш бан и хоп - ти се връщаш! Телепатия, mother fucker. :3fdb8960598fa63e:

Ти си с доказани способности в тая област. А и няма нищо случайно като цяло. :3fdb8960598fa63e:
Как си ти? Как протича животът при теб?

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Andrew Cunanan. каза:

Ти си с доказани способности в тая област. А и няма нищо случайно като цяло. :3fdb8960598fa63e:
Как си ти? Как протича животът при теб?

Възобнових работата си като mystery shopper във фирмата, в която го работех преди няколко години. Трябва да има финансов поток. Днес бях в Метро, нямам думи за цените на храните, толкова са високи.

Там видях една гей двойка и единия щеше да ме изяде с поглед, направо забрави за партньора си. Обичам да разбивам семейства. 😂

Иначе в личния ми живот братът на предпоследната ми споделена любов проявява интерес към мен. Той ми е съсед. По-големият брат надума малкия, че правя магии и малкия спря да ме поздравява. Викам така лиии, ще те науча аз теб! 2 месеца по-късно изнендващо ми вика "Добър вечер" и започна да ме разпитва как съм. Той е на 19. Дърт съм, Андрю, но все още обирам точките. :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...